Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Herbalife aloe vera

Sponzorirano

Herbalife aloe vera

Što je Herbalife aloe vera

Herbalife aloe vera je proizvod dodatak prehrani proizvođača Herbalife koji je koncentrat ove ljekovite i hranjive biljke, aloe vera. Ovaj biljni koncentrat sadrži 40% aloe vera soka koji se dobiva iz lista biljke aloe vera uz pomoć ekstrahiranja posebnim hladnim postupkom. Ovim postupkom se iz lista biljke aloe vera dobiva kvaliteta soka koja je najbolja.

Herbalife aloe vera je napitak koji vrlo djelotvorno utječe na rad probavnog sustava i čišćenju ljudskog tijela od toksina. Aloa vera djeluje antiupalno i anti bakterijski na probavni sustav. Regulira normalan rad probave i crijeva na način da pročišćava crijeva i probavni sustav od toksičnih tvari.

Aloe vera je podrijetlom iz Arapskog poluotoka, te je tokom povijesti trgovačkim putevima prenesena u Afriku, Europu, Kinu, zapadnu Indiju i Ameriku. Biljka je od davnina poznata kao vrlo ljekovita biljka, a zanimljivost je da postoji preko 500 vrsta ove biljke aloe, no samo je jedna aloe vera koje jest najučinkovitija u svom ljekovito djelovanju na ljudsko tijelo.

Kako djeluje Herbalife aloe vera

Herbalife aloe vera ovaj prirodni biljni napitak prvenstveno djeluje na probavni sustav i normalan rad crijeva i cijele probave. Kako je preparat bogat mineralima kalijem, kalcijem, magnezijem, vitaminima A i PP, proteinima, betakarotenom, ugljikohidratima pomagat će prilikom alergijskih problema.

S obzirom da Herbalife aloe vera detoksicira organizam, time istovremeno jača i imunitet, kako bi imunološki sustav radio normalno i zdravo. U probavnom sustavu aloe vera utječe na način da smiruje gastritisa, žgaravice, manje čireve na želucu. Ujedno i regulira krvni tlak, te utječe na rješavanje nadutosti i natečenosti u tijelu. Uspješno rješava žučne i bubrežne kamence, te se ovaj preparat preporučuje nakon bolesti za poboljšanje općeg zdravlja i imuniteta, naročito nakon kemoterapija i farmakoloških tretmana.

Ovaj napitak od aloe vera je eliksir zdravlja i ljekovit je upravo zato jer je ekstrakt koji sadrži visoki udio aloe vera soka ove biljke. Djelovanje biljke je hidratizirajuće na cijelo tijelo a putem ovog preparata biljka djeluje svojim sokom iznutra čisteći organizam i hidratizirajući tijelo iznutra kroz probavni sustav.

Kako se koristi Herbalife aloe vera

Dodatak prehrani Herbalife aloe vera je koncentrat soka aloe vera proizvod koji možete nabaviti u pakiranju u tekućem stanju. Prije svake upotrebe potrebno ga je dobro protresti kako bi se talog izmiješao sa tekućinom. Napici poput kave, alkohola i sokova de-hidratiziraju ljudsko tijelo, a Herbalife aloe vera djeluje upravo suprotno, hidratizira tijelo iznutra.

Ovaj preparat se koristi tri puta na dan na način da se po tri čepa pomiješa sa otprilike 120 ml vode. Ukoliko želite pripremiti 1 litru napitka pomiješajte 8 jušnih žlica koncentrata aloe vera, te to čuvajte u hladnjaku i konzumirajte nekoliko dana. Jednom kad otvorite pakiranje koncentrata aloe vera treba ga čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 30 dana jer u sebi ne sadrži nikakve konzervanse koji bi omogućili dulje trajanje.

Uz ovaj napitak svakako trebate promijeniti i loše životne navike, te uvesti zdravu prehranu i tjelovježbu ili više kretanja u skladu sa vašom zdravstveno situacijom, te ćete u tom slučaju uz ovaj napitak postići potpuni učinak.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!