Glovo promo kod

Hrana i piće

Glovo promo kod

KAKO OSVOJITI 60 kn gratis?

1. Preuzmi Glovo aplikaciju.

2. Unesi kod MAPZNQP i osvoji Kn 60,00 kredita koje možeš potrošiti na proizvode.

Glovo promo kod, Glovo

Glovo je već svima dobro poznata aplikacija koja nudi brzu dostavu hrane, kao i kupnju, primanje i slanje bilo kojeg odabranog proizvoda unutar određenog grada za manje od 45 minuta. Glovo nastaje 2015 godine u Barceloni gdje doživljava svoj rast i razvoj i od tada se s radom proširio na gotovo sve kontinente, veće države i veće gradove svijeta. Danas Glovo posluje s više od 15 milijuna narudžbi sa strane svojih partnera. Zašto je Glovo postao globalno popularan? Prvo je važno naglasiti da je Glovo aplikacija jednostavna za koristiti i da je prosječno vrijeme isporuke narudžbe ispod 35 minuta.

Glovo promo kod je druga stvar koja privlači mnoge. Glovo već par godina uspješno posluje u Hrvatskoj i kao takav otkupio je i domaće stranice koje su se bavile navedenim narudžbama. Kako krenuti koristiti Glovo? Jednostavno, dovoljno je samo da u trgovini aplikacija preko svojeg mobilnog uređaja skinete Glovo aplikaciju i krenete u istraživanje. Važno je naglasiti da novoregistrirani korisnici dobivaju Glovo promo kod koji mogu iskoristiti do navedenog datuma isteka za bilo koju narudžbu.

Glovo promo kod, Glovo aplikacija

Glovo promo kod se dobiva nakon što skinete Glovo aplikaciju u trgovini aplikacija, no isto tako možete zaraditi i do 45 kuna popusta za svakog novog prijatelja koji skine aplikaciju i unese kod koji je samo vama vidljiv. Glovo promo kod iznosi 60 kuna popusta na narudžbe i limitiran je na 20 kuna po narudžbi, točnije za svaku narudžbu vam se iznos smanjuje za 20 kuna. Kod vrijedi 30 dana nakon što ste ga dobili i možete ga iskoristiti na bilo koju narudžbu iznad 70 kuna. Što sve možemo naručiti preko Glovo aplikacije? Aplikacija svojim korisnicima omogućava naručivanje i slanje bilo čega.

Iako mnogi Glovo koriste primarno za hranu, ona nudi i narudžbu i slanje namirnica, farmaceutskih proizvoda, dokumenata i sl. Kako bi ovo sve bilo moguće Glovo se morao udružiti sa širokim spektrom poslovnih subjekata od restorana, cvjećarni, pekara, supermarketa. Dostavu vrše “Gloveri”, njihova vlastita mreža kurira koji dostavljaju traženu robu sa širokim spektrom vozila. Dostava se rijetko kada čeka preko 45 minuta, iako je okvirno vrijeme čekanja do pola sata.

Glovo promo kod, kako ostvariti promo kod

Jednom kada se registrirate i iskoristite prvi promo kod, jedini način kako da ostvarite dodate popuste na narudžbu je onaj da nagovorite prijatelje da skinu aplikaciju i unesu kod da ste vi zaslužni za to. Ili? Glovo promo kod se danas dosta traži, razlog je naravno manja cijena dostavnih proizvoda. Promo kodove za Glovo danas možete pronaći na raznim forumima, no upitno je da li rade. Glovo promo kod se danas može dobiti ili odobriti sa strane određene trgovine ili putem određenih oglasa preko internet stranica. Sve što tada trebate je unijeti promo kod u svoj Glovo profil i iskoristiti ga.

Važno je da obratite pozornost na ovakvu vrstu promotivnih kodova jer oni također imaju svoji rok isteka i podložni su određenim uvjetima. Glovo na svojoj službenoj internet stranici također navodi kako valjanost i istek koda mogu biti podložni promjenama bez da je potrebna prethodna najava ili obavijest sa strane Glova o samoj promjeni. Savjetuje se da se promo kodovi iskoriste što prije, jer ne postoji opcija gdje vi odjednom možete iskoristiti cijeli iznos na narudžbu.

Tagovi: