KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.

Wolt bonusi

Hrana i piće

Wolt bonusi

Wolt bonusi i kako funkcionira Wolt?

Wolt je osmišljen 2014 godine u Helsinkiju u Finskoj, i danas on uspješno posluje u preko 20 zemalja svijeta. Mnogi ga danas nazivaju Uberom za hranu, i svakako je najpoznatija aplikacija za dostavu hrane. Radi se o ozbiljnoj aplikaciji koja na jednostavan i brz način omogućuje naručivanje hrane iz ponude restorana koji se nalaze u vašem području. Hranu vam dostavljaju brzi kuriri putem auta, motora, bicikla ili nekog drugog prijevoznog sredstva, a na svoju narudžbu čekate svega par minuta. Radno vrijeme Wold dostave je svaki dan od 9.00 do 23.00.

Vikendom narudžbe mogu biti i preko navedenog sata jer često i restorani znaju dulje raditi. U Woltu vjeruju u poslovicu “Sharing is caring”, što znači da uz dobro poznat promo kod postoje i razni Wolt bonusi koji se mogu ostvariti prilikom pozivanja novog člana da instalira aplikaciju. Svaki put kada se određena osoba prijavi na Wolt aplikaciju zahvaljujući vašim promo kodom dobivate 30 kuna koje možete dodatno iskoristiti. Wolt bonusi su svakako traženi. Također postoji i opcije gdje razne kodove možete pronaći online i iskoristiti ih za svoje narudžbe.

Wolt bonusi i kako ih iskoristiti?

Krenimo od samog starta. Kada instalirate Wolt aplikaciju putem Google Play-a ili Apple App Store-a, prilikom registracije biti će vam dodijeljen promo kod u iznosu od 30 kuna. Kod se može iskoristiti već prilikom prve narudžbe hrane i pića. Možete ga iskoristiti ili na narudžbu ili za dostavu. Što su onda Wolt bonusi? Wolt bonusi se ostvaruju kada pozivate prijatelje u Wolt svijet. Kako? Na svome Wolt profilu potrebno je odabrati “Osvoji Wolt kredite”. Dobit ćete jedinstveni promo kod koji možete podijeliti s svim prijateljima ili s obitelji.

Kada se netko pridruži Wolt-u zahvaljujući vašem promo kodu i kada napravi svoju prvu narudžbu s naravno dostavom, iznos od dodatnih 30 kuna će se pojaviti na vašem Wolt računu. Cijeli proces je veoma jednostavan, što više prijatelja vi dodajete, to više bonus kredita dobivate na svoj Wolt račun. Zbroj svih kredita možete vidjeti na “Moji tokeni i krediti” na vašem profilu. Ono što je važno za naglasiti je kako svi krediti imaju svoj rok trajanja od najčešće 30 dana, tako da je potrebno voditi brigu o njima kako oni ne bi propali.

Wolt bonusi i kako izgledaju narudžbe i dostave?

Wolt ima drugačiju politiku poslovanja kada je riječ o dostavi hrane. Kada se ulogirate u vaš profil i kada želite napraviti dostavu hrane, na ekranu će vam se pojaviti samo restorani koji su u vašoj blizini, točnije restorani koji su najviše udaljeni 4 kilometara od vas. Zašto? U Woltu-u smatraju kako hrana uvijek mora biti toplo dostavljena i to u najkraćem mogućem vremenskom roku. Da li se Wolt bonusi mogu iskoristiti za dostavu? Odgovor je naravno. Početna cijena dostave bez bonusa je 6 kuna, a ovdje je izračunato prvih 1,5 kilometara zračne udaljenosti od restorana do vas.

Dodatno plaćate 2 kune svakih dodatnih 500 metara, i maksimalna udaljenost od restorana do vas je kao što smo naveli 4 kilometara. Koliko možete najmanje- a koliko najviše naručiti? Narudžba mora biti minimalno 45 kuna u što se ubraja jelo, piće i dodaci. Ne postoji gornji limit za narudžbu preko wolt aplikacije, što znači da možete naručiti iz restorana i razne plate ukoliko imate organizirano neko slavlje. Wolt bonusi se mogu iskoristiti mjesec dana od njihovog primitka, i isto tako vrijede i za narudžbe i za dostave.

Tagovi:

KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.