KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.

Wolt popust

Hrana i piće

Wolt popust

Wolt popust daje mnoge pogodnosti

Wolt je platforma koja se može koristiti putem web ili mobilne aplikacije te omogućuje jednostavno i brzo naručivanje hrane iz restorana koji se nalaze u vašoj blizini. Wolt postoji od 2014. godine te je prvo djelovao na području Helsinkija u Finskoj, no s vremenom se proširio na mnoge zemlje, uključujući i Hrvatsku. U Hrvatskoj se Wolt dostava može koristiti u većim gradovima kao što su Zagreb, Split, Osijek, Zadar, Varaždin i mnogi drugi te se stalno šire. Za razliku od klasičnog naručivanja telefonskim putem, Wolt aplikacija nudi pregled svih dostupnih restorana koji imaju sklopljen ugovor s Wolt platformom te omogućuje dostavu u razna vremena u danu, za razliku od klasičnih dostava. Jedan od razloga popularnosti je i Wolt popust koji daje mnoge pogodnosti. Wolt popust, ovisno o kojoj se vrsti popusta radi može biti besplatna dostava kroz određen vremenski period ili se može raditi o nekom konkretnom iznosu koji se miče s cijene naručene hrane.

Wolt popust ograničenog je trajanja

Wolt popust može se dobiti na više načina. Svaki novi korisnik koji preuzme Wolt aplikaciju i registrira se na nju dobiva osobni promo kod koji je moguće dijeliti s prijateljima. Svaki puta kada netko upiše vaš osobni promo kod dobiva se 30 kuna koje se mogu iskoristiti prilikom sljedeće narudžbe hrane. Ukoliko upišete kod nekog vašeg prijatelja ili poznanika, tada i oni dobivaju 30 kuna popusta prilikom sljedeće narudžbe. Wolt popust ima svoj vijek trajanja te on nije neograničen već vrijedi 30 dana od trenutka izdavanja. Ukoliko se odlučite na korištenje popusta koji ste dobili, trebate biti svjesni da postoji donja granica narudžbe s kojom je moguć pristup promo kodu. Najmanji iznos narudžbe tako mora iznositi 45 kuna, dok gornja granica ne postoji. Povremeno se nađu i drugačiji promo kodovi od ranije spomenutih 30 kuna, no oni se obično vežu uz neku posebnu promociju, neki poseban događaj ili neki sličan povod.

Wolt popust način je širenja mreže korisnika

Wolt popust moguće je ostvariti uz pomoć raznih kodova što omogućuje lijepe popuste na narudžbu hrane korisnicima, no isto tako se radi usluga platformi Wolt. Wolt popust omogućuje širenje Wolt usluga te povećava broj korisnika te je to odlično osmišljen način povećanja broja korisnika. Neki korisnici svoje promo kodove dijele sa svojim prijateljima, dok ima i onih koji redovito ostavljaju komentare na raznim društvenim mrežama ili forumima u nadi da će skupiti što je veći broj popusta koje bi mogli iskoristiti. Popusti se mogu iskoristiti na iznos računa, no isto tako se mogu koristiti za smanjivanje cijene dostave koja se naplaćuje ovisno o vašoj udaljenosti od restorana iz kojeg naručujete hranu. Ukoliko vas zanima više detalja vezanih uz Wolt platformu te kako doći do raznih promo kodova, pratite njihove stranice jer se razni popusti i promocije događaju relativno često te stoga nećete morati ovisiti isključivo o svom osobnom kodu za popust.

Tagovi:

KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.