Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Forum herbalife

Sponzorirano

Forum herbalife

Forum Herbalife – sve informacije na jednom mjestu

Zdrava prehrana i zdrav život svakoj osobi trebaju biti na vrhu liste prioriteta. Kako bi živjeli zdrav život potrebno je prvenstveno zdravo se hraniti i biti tjelesno aktivni. U tome nam itekako mogu pomoći i određeni suplementi koji postoje na tržištu. Dosta poznati suplement među njima je Herbalife. Vjerojatno ste čuli za ovu marku proizvoda jer ovaj brand je poznat na svjetskoj razini i njegova tržišna kapitalizacija prelazi 2 milijarde američkih dolara. Ipak, ova marka proizvoda također je i dosta kontroverzna, jer mnogi ljudi su se žalili na njihov poslovni model i propitivali uspješnost samog proizvoda. Upravo zato, forum Herbalife je mjesto gdje se različita mišljenja susreću na jednom mjestu, gdje osobe izmjenjuju svoje stavove, argumente i mišljenja. Ako vas zanima kakva je učinkovitost Herbalife proizvoda, kakav im je sustav oglašavanja te može li se zaraditi prodajući Herbalife proizvode, savjetujemo vam da posjetite Forum Herbalife i saznate sve informacije na jednom mjestu!

Forum Herbalife – kakva je kvaliteta proizvoda?

Herbalife u svom asortimanu ima čitav niz različitih suplemenata, od proteinskih napitaka od proteina sirutke, do različitih obroka i drugih formula poput čajeva za koncentraciju i mršavljenje i slično. Ako se pitate jesu li ti proizvodi superiorniji od sličnijih proizvoda na tržištu, moramo vam skrenuti pažnju na nekoliko činjenica. Herbalife firma koja već jako dugo postoji na tržištu te je zbog svoje dugovječnosti uspjela zauzeti veliki komad tržišta suplementima. O njihovoj popularnosti dovoljno govore događaji poput nogometnog kluba Barcelona koji je na dresovima svojih igrača imao Herbalife kao sponzora, a na popularnost ove firme upućuje i u investicijskim krugovima poznati sukob dvaju investitora milijardera – Billa Ackmana i Carla Icahna, gdje je Bill Ackman svojim ulogom pokušao smanjiti vrijednost dionice Herbalife, dok je Carl Icahn svojim protu ulogom na burzi pokušao obraniti vrijednost dionice ove firme. Ovakve zanimljivosti i mnoge druge možete pronaći ako posjetite Forum Herbalife. Isto tako, ako imate bilo kakvih drugih pitanja, forum Herbalife može biti mjesto gdje možete postaviti svoja pitanja i dobiti odgovore na njih.

Forum Herbalife – saznajte odgovore brzo i jednostavno

Neke osobe Herbalife privlači ne zato što su motivirani konzumacijom njihovih proizvoda koliko time da su motivirani zaradom prodajući Herbalife proizvode. U tom slučaju, Forum Herbalife bi bilo dobro posjetiti kako bi saznali sve o poslovnom modelu Herbalife-a. Naime, upravo to predstavlja najkontroverzniji dio priče o ovoj firmi. Dok su suplementi kvalitetni i ništa manje inferiorniji od drugih sličnih suplemenata na tržištu, način poslovanja ove firme je uvelike problematičan. Iako prodavači Herbalife-a bježe od riječi “piramida”, upravo se o prikrivenoj metodi piramidalne sheme ovdje i radi. Naime, nabrijani prodavatelji se uključuju i njihovu mrežu s nadom da će od svake prodaje dobiti postotak, kao i od svake osobe koja se nalazi ispod njih. Ipak, jednostavnom matematikom može se zaključiti da dolazi do eksponencijalnog pada šanse vjerojatnosti svakog tko se uključi u ovaj način prodaje, osim male nekolicine osoba na vrhu koji su započeli dovoljno rano i zaista ubiru znatnu zaradu, prvenstveno na račun drugih koji se nalaze ispod njih u tom lancu. Forum Herbalife mjesto je gdje možete pronaći ovakve i razne druge informacije.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!