Foreo Ufo – iskustva, akcija, cijena, gdje kupiti

Foreo proizvodi - službeni web shop

Uhvati popuste na poznate i popularne Foreo proizvode
Preko 250 nagrada!!!
 • Anti-age i antistres
 • Čišćenje, detoksikacija, hidratacija
 • Lifting, njega i posvjetljivanje
 • Obnova gustoće
 • Protiv mitesera i tamnih krugova
 • Regeneracija i revitalizacija
 • Smanjivanje pora
 • Učvršćivanje i umirivanje
 • Zaštita od vanjskih utjecaja
 
Foreo Ufo - iskustva, akcija, cijena, gdje kupiti

Što je Foreo Ufo?

Elegantan, jednostavan i kompaktan uređaj koji daje pametan tretman uz pomoću maske za izgled blistave kože, to je ukratko odgovor na pitanje što je Foreo ufo? Foreo Ufo je dizajniran kako bi omogućio potpuni tretman lica u udobnosti našeg doma. Njegova glavna zadaća je pružiti koži zdrav sjaj kao i elastičnost. Kako? Navedeni uređaj tako kombinira zagrijavanje, T-sonic pulsacije i terapiju LED svjetlima kao i moćne maske koje su napravljene za njegu kože. Ufo tretman pomaže da se svi sastojci upiju i prodru u dubinu kože i da koža maksimalno iskoristi ono što joj se daje.

Ukratko, radi se o novom savezniku u skincare rutini koji može grijati i hladiti kao i masirati lice uz pomoć odabrane maske i to sve u samo 120 sekundi koliko traje jedan tretman. Rezultati? Blistava koža i ten koji traje. Koje su glavne značajke Ufo uređaja? T sonic pulsacije za opuštanje lica kako bi se sastojci bolje upili u kožu, pažljivo odabrani tretmani s kombinacijom temperature i intenziteta pulsiranja za masažu, pokretanje uređaja uz pomoć Foreo aplikacije za najbolje rezultate, 100 % vodootporan uređaj, za sve tipove kože, jedno punjene za 40 korištenja.

Što kažu korisnici na Foreo Ufo smart mask uređaj?

Ako vas zanima određeni beauty proizvod, ono što ćete prvo napraviti je sigurno čitati online recenzije na njega, što je naravno sasvim ispravan postupak. Što kažu korisnici na Foreo Ufo smart mask uređaj? Kao i kod svih drugih Foreo uređaja, Ufo je također mnoge ostavio bez daha. Radi se o sasvim novom i drugačijem tipu njege kože koja daje savršene rezultate već u prvim tjednima korištenja. Ono što je svakako mnogim korisnicima zanimljivo je sami način na koji uređaj radi. Kako izgleda upotreba malenog Ufo uređaja? Prvo je potrebno preuzeti aplikaciju i spojiti uređaj na aplikaciju.

Aplikacija vas sama navodi što morate napraviti kako bi se pametni uređaji spojili. Zatim je potrebno skinuti prsten za učvršćivanje s Ufo uređaja i položiti dobivenu masku u pakiranju na lice i uređaj prisloniti na lice. Kružnim pokretima uređaj će nanositi kremu dok se ne isključi. Zatim je potrebno ukloniti masku i Foreo Ufo isprati pod vodom. Nakon toga potrebno je ručno nanijeti omiljeni hidratantni losion za lice i to je to! Tretman možete ponoviti ako još želite odraditi dvije minute relaksacije lica. Ono što recenzije navode je kako se preporučuje korištenje Foreo maski za lice koje su dostupne za sve tipove kože.

Gdje kupiti Foreo Ufo smart mask uređaj i po kojoj cijeni?

Ako želite minimalno vremena iskoristiti za njegu lica a želite isto tako maksimalne rezultate, tada je Foreo Ufo uređaj za vas. Uz navedeni smart mask uređaj u samo dvije minute dobivate isti utjecaj kao da ste nosili klasičnu masku za lice koja mora stajati na licu do 30 minuta. Znate li što znači skraćenica od Ufo u nazivu proizvoda? Ime nema nikakve veze s tim što proizvod izgleda kao maleni okrugli leteći objekt, ime je skraćeno od "Ur future obsession", što vam veoma jasno daje do znanja da ćete dobiti uređaj bez kojeg nećete moći zamisliti svoju skincare rutinu. Gdje kupiti Foreo Ufo i po kojoj cijeni?

Navedeni proizvod bi bilo najbolje prvo pogledati na službenoj web stranici proizvođača jer možete naići na akciju i uštedjeti nešto novaca. Isto tako navedeni uređaj je dostupan u svim boljim beauty dućanima i dućanima s osobnom njegom i elektronikom. Koja je cijena navedenog uređaja? Njegova cijena je 1,499,00 kuna, ali ona može ovisiti o raznim popustima ili akcijama. Možda vam na prvu cijena djeluje pomalo visoko, ali ako izračunate koliko potrošite na svakodnevno kupovanje maski za lice i koliko vam vremena takva vrsta njega oduzima, zapravo ćete s Ufo smart mask uređajem uštedjeti.


Tagovi:

Foreo proizvodi - službeni web shop

Uhvati popuste na poznate i popularne Foreo proizvode
Preko 250 nagrada!!!
 • Anti-age i antistres
 • Čišćenje, detoksikacija, hidratacija
 • Lifting, njega i posvjetljivanje
 • Obnova gustoće
 • Protiv mitesera i tamnih krugova
 • Regeneracija i revitalizacija
 • Smanjivanje pora
 • Učvršćivanje i umirivanje
 • Zaštita od vanjskih utjecaja