Foreo proizvodi - službeni web shop

Uhvati popuste na poznate i popularne Foreo proizvode

Preko 250 nagrada!!!

 • Anti-age i antistres
 • Čišćenje, detoksikacija, hidratacija
 • Lifting, njega i posvjetljivanje
 • Obnova gustoće
 • Protiv mitesera i tamnih krugova
 • Regeneracija i revitalizacija
 • Smanjivanje pora
 • Učvršćivanje i umirivanje
 • Zaštita od vanjskih utjecaja

 

Foreo Luna – iskustva, akcija, cijena, gdje kupiti

Sponzorirano

Foreo Luna - iskustva, akcija, cijena, gdje kupiti

Što je Foreo Luna?

Foreo Luna je za početak zasigurno najprepoznatljiviji uređaj za masažu i čišćenje lica na današnjem beauty tržištu. O kakvom proizvodu je zapravo riječ? Foreo Luna je maleni električni uređaj koji se koristi za čišćenje lica i uklanjanje nakupljene nečistoće na licu u samo minutu vremena. Uzmite u obzir koliko na dnevnoj bazi ujutro i navečer potrošite vremena na svoju rutinu vezanu uz čišćenje lica, sigurno nije minuta vremena kao s navedenim uređajem. Osim što on štedi vaše vrijeme i pomaže u čišćenju lica, Luna također nudi različite rutine masaže koje se mogu usmjeriti na određene dijelove vašeg lica.

Svaka od masaža pomaže u učvršćivanju kože i za uzvrat ostavlja svježiji ten koji je na izgled mlađi. Navedeni čistač i masažer lica je izrađen od medicinskog silikona koji uz pomoću svojih nabora lagano klizi po licu, vratu i dekolteu dok uz niskofrekventne pulsacije uklanja nečistoće, višak vode i tako ostavlja čišću i zategnutiju kožu. Mnoge poznate zvijezde navedeni proizvod nazivaju “Magično jaje” jer u samo minutu vremena, točnije 15 sekundi na svakom djelu lica ostavlja nevjerojatan rezultat.

Što kažu korisnici na Foreo Luna uređaj za čišćenje lica?

Ono što je mnoge korisnike oduševilo na prvu je sami izbor Luna proizvoda. Svaka koža lica je drugačija i zahtjeva posebnu njegu, što je dovelo do više vrsta Luna masažera za lice. Danas možemo nabaviti Foreo Luna masažer za lice za normalnu, osjetljivu, mješovitu i masnu kožu. Što kažu recenzije na proizvod, koje su njegove prednosti? Mnogi nazivaju uređaj malim silikonskim čudom jer u samo minutu vremena dva puta dnevno dobijete vrhunske rezultate čišćenja lica. Osim čišćenja Foreo Luna također na stražnjoj strani glave ima silikonske nabore koji služe za nježnu masažu i uklanjanje bora oko usana te očiju.

Navedeni proizvod ima tri primarne funkcije: Čišćenje kože, bolja apsorpcija seruma ili krema koje koristite za njegu lica, i masaža lica koja smanjuje vidljive bore. Recenzije govore kako je lako zavoljeti navedeni uređaj jer je kompaktan, učinkovit, higijenski i povrh svega jednostavan za korištenje. Mnogi navedeni proizvod nazivaju “desnom rukom” čišćenja lica. Ne smijemo zaboraviti da je riječ o uređaju koji je revolucionirao čišćenje i masažu lica i za to osvojio i isto tako dalje osvaja brojne nagrade kao i brojna srca korisnika.

Gdje kupiti Foreo Luna uređaj za čišćenje lica i po kojoj cijeni?

Ulaganje u dobrobit svojeg lica i kože se uvijek isplati, a uz Foreo Luna masažer za lice pričamo o brizi s kojom ste mirni godinama. Navedeni proizvod je vodootporan, ima dugotrajnu bateriju, i toliko je učinkovit da samo u dvije minute vremena u danu dobivate neusporedive rezultate čišćenja lica. Čišćenje se može raditi samo uz mrvicu omiljenog proizvoda kojeg koristite za čišćenje, što znači da štedite na samoj količini proizvoda. Muči vas pojava prvih sitnijih bora? Luna ima svoju anti age stranu koja vam također može pomoći u uklanjanju minimalističkih bora. Glavno pitanje je gdje kupiti Foreo Luna masažer za lice i po kojoj cijeni?

Navedeni masažer za lice možemo kupiti online ili u bilo kojem bolje opremljenom beauty dućanu, kao i dućanima s osobnom njegom i elektronikom. Sama cijena uređaja je 1.499,00 kuna, ali cijena se može pomalo razlikovati od mjesta kupnje kao i da li je proizvod na akciji ii ne. Kupnjom uz sami uređaj dobivate USB punjač i autentifikacijsku karticu uz koju možete aktivirati garanciju od 10 godina. Radi se o najboljoj mogućoj investiciji za vaše lice, mnogi navode kako im koža nikada nije izgledala bolje i bila zahvalnija do korištenja Luna masažera za lice.

Tagovi:

Foreo proizvodi - službeni web shop

Uhvati popuste na poznate i popularne Foreo proizvode

Preko 250 nagrada!!!

 • Anti-age i antistres
 • Čišćenje, detoksikacija, hidratacija
 • Lifting, njega i posvjetljivanje
 • Obnova gustoće
 • Protiv mitesera i tamnih krugova
 • Regeneracija i revitalizacija
 • Smanjivanje pora
 • Učvršćivanje i umirivanje
 • Zaštita od vanjskih utjecaja