Flaster za bradavice – što je i kako djeluje

Keramin - učinkovit u borbi protiv psorijaze

Neka psorijaza postane stvar prošlosti
 • uklanja svrbež i ljuštenje
 • uklanja psorijatične naslage
 • sprječava recidiv
 • vraća koži zdravlje
 • aktivira prirodne zaštitne funkcije kože
 • ne iritira kožu
 • sadrži prirodne komponente
Flaster za bradavice - što je i kako djeluje

Flaster za bradavice i što su to bradavice?

Bradavice su izrasline koje se mogu pojaviti na koži na bilo kojem dijelu ljudskog tijela. S obzirom na to trebali bi znati što su to bradavice prije nego saznate što je to flaster za bradavice. Kao što je navedeno, bradavice su izrasline na ljudskoj koži koje uzrokuje papiloma virus. Većina ljudi je u jednom trenutku svog života imala bradavice na svojoj koži. No, treba napomenuti kako su bradavice u većini slučajeva potpuno bezopasne. Bradavice se mogu razvrstati u šest skupina i to na temelju njihovih kliničkih karakteristika. Bradavice koje se najčešće pojavljuju na rukama, ali i kod male djece su tzv. obične ili kvrgave bradavice. S druge strane, bradavice koje se najčešće pojavljuju na licu i na nogama su tzv. ravne bradavice. Plantarne bradavice su one koje se pojavljuju na tabanu, dok se filiformne bradavice uglavnom pojavljuju na licu i vratu. Genitalne bradavice, kao što im i samo ime govori, one ciljaju na genitalije. U nastavku teksta nešto više o tome za što služi flaster za bradavice.

Flaster za bradavice i koji su simptomi bradavica?

Uz to što je bradavica trebali bi znati i koji su simptomi bradavica prije nego saznate čemu služi flaster za bradavice. Ono što je pozitivno je to što se bradavice lako uoče bilo vidom ili dodirom. U prijašnjem odlomku navedene su vrste bradavica i svaka od njih ima drugačije karakteristike. Naprimjer, plantarne bradavice ponekad znaju izgledati baš kao žuljevi. Isto tako, genitalne bradavice su uglavnom male i ravne, a mogu biti ružičaste, bijele ili sive boje. Kao što je već navedeno, infekcije izazvane papiloma virusom ne prelaze često u kancerogeno stanje. No, ipak postoje situacije kada ovaj virus izazove kancerogeno stanje. Te komplikacije su najčešće rak vrata maternice, analni rak, rak penisa itd. Genitalna bradavica uglavnom uzrokuje navedene pojave. Bradavice također mogu uzrokovati mnoge probleme tijekom trudnoće. Mogu postati veće i ometati ispuštanje mokraće, pa čak i uzrokovati opstrukciju tijekom poroda. Ponekad, ali prilično rijetko, dogodi se da beba razvije bradavice u grlu, odnosno papilomatozu larinksa, ako njegova majka ima genitalne bradavice. Stoga je važno da žene redovito rade Papa test, osobito ako su imale HPV infekciju ili genitalne bradavice. U sljedećem odlomku saznajte što je to flaster za bradavice.

Što je to flaster za bradavice?

Flaster za bradavice je flaster koji se koristi za liječenje bradavica. Flaster za bradavice je jako popularno rješenje za bradavice zbog jednostavnog načina korištenja i zbog toga što njegovo korištenje ne ostavlja neuredni rezultat. Ovaj proizvod, za razliku od raznih krema i losiona, sprječava širenje bradavica na ostale dijelove tijela, ali i na druge ljude u vašoj blizini. Uz ovaj flaster možete biti sigurni da nećete zaprljati svoju odjeću dok pokušavate izliječiti bradavice. Flaster je napravljen od dva sastojaka, a to su: salicilna kiselina (aktivna tvar sadržana u otopini) i akrilno ljepilo (materijal zakrpa). Kao što je spomenuto, korištenje ovog flastera je vrlo jednostavno. Počnite tako da izvadite flaster iz omota od folije. Tada ćete vidjeti sve flastere raspoređene na plahti prekrivenoj plastičnom zaštitom, što omogućuje higijensku primjenu. Bez uklanjanja ove zaštite, skinite flaster i stavite ga izravno na bradavicu. Na kraju skinite plastičnu zaštitu da ostane samo flaster na koži. Svakih 12 sati stavite novi flaster na bradavicu. Nakon nekoliko dana upotrijebite čisti osobni abrazivni materijal za uklanjanje omekšanog sloja koji prekriva kožu. Nosite flaster tijekom dana ili noću i koristite ga svakodnevno dok ne postignete željene rezultate.


Tagovi:

Keramin - učinkovit u borbi protiv psorijaze

Neka psorijaza postane stvar prošlosti
 • uklanja svrbež i ljuštenje
 • uklanja psorijatične naslage
 • sprječava recidiv
 • vraća koži zdravlje
 • aktivira prirodne zaštitne funkcije kože
 • ne iritira kožu
 • sadrži prirodne komponente