Duo C&P - zaustavlja gubitak vida

Uz samo 2 kapsule dnevno!
 • Olakšava naprezanje i umor očiju
 • Oslobađa natečenosti oko očiju zbog nošenja kontaktnih leća, naprezanja očiju, alergija
 • Poboljšava oštrinu vida pozitivno utječući na funkcioniranje oka i očnih mišića
 • Pomaže u jačanju imuniteta
 • Kontrola kvalitete
 • Jedinstven sastav

DUO C&P – što je i kako djeluje

Sponzorirano

DUO C&P - što je i kako djeluje

DUO C&P što je i sastav

DUO C&P je prirodan dodatak prehrani koji na bazi svoji prirodnih sastojaka djeluje na proces mršavljenja. Kurkuma je osnovni prirodni sastojak ovog dodatka prehrani koji će utjecati na rad metabolizma i sagorijevanje masti. Kurkuma je poznati začin koji se najviše koristi u Indijskoj kuhinji i ima vrlo ljekovita svojstva te blagotvorno djeluje na ljudski probavni sustav.

DUO C&P su tablete koje uz kurkumu sadrže i đumbir koji također utječe na metabolizam i proces mršavljenja, a uz to i detoksicira ljudski organizam od toksičnih tvari. S obzirom na svoje prirodne sastojke ovaj dodatak prehrani nema negativnih nuspojava na ljudski organizam, te ga preporučuju i svjetski poznati nutricionisti.

Ekstrakt crnog papra uz kurkumu i đumbir dodatno poboljšava djelovanje ovog potpuno prirodnog dodatka prehrani. Proizvod je postao svjetski poznat s obzirom na svoju učinkovitost i blagotvorno djelovanje na ljudski metabolizam bez negativnih nuspojava. Vrlo je učinkovit te između šume drugih preparata svakako ima veliku prednost u procesu prehrane i držanja dijeta za mršavljenje.

Kako djeluje DUO C&P

Prirodan dodatak prehrani DUO C&P s obzirom na svoje prirodne sastojke koji čine 95% ukupnih sastojaka, kurkuma, ekstrakti crnog papra i đumbira djeluju na metabolizam ljudskog tijela i pomaže u sagorijevanju naslaga masti koje tijelo ne može samo iskoristiti. Đumbir kao poznati antioksidans će očistiti tijelo od toksina koje su se nataložile u ljudskom tijelu.

Kurkuma će ublažavati upale i smanjiti bolove, te ima svojstvo da povećava razinu dušikovog oksida u krvi te će time jačati stijenke krvnim žilama i poticati cirkulaciju. Na taj način će sprečavati pojavu visokog krvnog tlaka i povoljno utjecati na prevenciju i liječenje kardiovaskularnih bolesti srca. Ujedno kurkuma djeluje da čišćenjem krvnih žila snižava kolesterol i trigliceride u krvi.

Sastojci DUO C&P proizvoda zajedno utječu na proces mršavljenja, poboljšavaju imunitet i dižu raspoloženje, te hrane organizam hranjivim sastojcima potrebnim za normalno funkcioniranje ljudskog tijela. Sagorijevanje masnih naslaga je dodatni bonus koji dobivate sa ovim prirodnim proizvodom, te ćete vrlo brzo vidjeti rezultate djelovanja ovog dodatka prehrani.

DUO C&P kako konzumirati i kako nabaviti

DUO C&P dodatak prehrani možete nabaviti preko službene stranice proizvođača koji ne dozvoljava distribuciju putem ljekarni i drogerija kako bi imao kontrolu cijene, ali i da bude siguran da se po tim imenom ne prodaju lažni proizvodi. Dakle, kada ispunite narudžbenicu, uobičajeno će vas kontaktirati savjetnici za vašu zemlju ili regiju te vam pomoći savjetima i uputama kako koristiti ovaj proizvod te kakav je njegov učinak.

DUO C&P je proizvod koji je vrlo učinkovit posebno na žene koje imaju masnih naslaga na trbuhu ili bedrima, stražnjici koji se nikakvim dijetama ili vježbanjima nisu uspjele godinama riješiti. Dovoljno je da slijedite upute proizvođača prilikom konzumacije ovog prirodnog dodatka prehrani te ćete vrlo brzo postići optimalnu tjelesnu težinu i višak kilograma i masnih naslaga nestat će u kratkom periodu.

Kapsule se uzimaju dva puta na dan po jedna pola sata prije obroka, doručka i večere sa dosta vode. Voda je u ovom procesu ubrzanog metabolizma izuzetno važna kako bi se štetne tvari i toksini lakše odvodili van iz organizma. Uz vježbanje rezultati će biti vidljivi još brže, no možete uvesti i redovne šetnje ili lagano trčanje u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem.

Tagovi:

Duo C&P - zaustavlja gubitak vida

Uz samo 2 kapsule dnevno!
 • Olakšava naprezanje i umor očiju
 • Oslobađa natečenosti oko očiju zbog nošenja kontaktnih leća, naprezanja očiju, alergija
 • Poboljšava oštrinu vida pozitivno utječući na funkcioniranje oka i očnih mišića
 • Pomaže u jačanju imuniteta
 • Kontrola kvalitete
 • Jedinstven sastav