Dr.Derm – što je i kako djeluje

Dr.Derm - Neka psorijaza bude stvar prošlosti

Rezultat u prvim danima primjene
  • Eliminira svrbež i peckanje
  • Eliminira psorijatične plakove
  • Sprječava relaps
  • Vraća zdravlje kože
  • Aktivira prirodne zaštitne funkcije tijela
Dr.Derm - što je i kako djeluje

Što je Dr.Derm?

Psorijaza je kronična kožna bolest, odnosno kožni poremećaj koji dovodi do značajnih promjena u životnom ciklusu stanica kože. Kod ove bolesti je veoma karakteristična pojava crvenila na koži i zadebljanja kože koja je prekrivena s bijelo-srebrenim sasušenih ljuskica. Promjene se najčešće pojavljuju na trupu, vlasištu, koljenima i laktovima, no mogu se pojaviti i na drugim dijelovima tijela. Psorijaza je česta kožna bolest, te pogađa osobe između 20. i 40. godine života. Kod psorijaze dolazi do ubrzanog razvoja kožnih stanica, što dovodi do zadebljanja kože koje je popraćeno sa simptomima poput suhoće, crvenila i svrbeža. Uzrok psorijaze još nije poznat, no smatra se kako je psorijaza povezana s problemima imunološkog sustava i bijelih stanica u tijelu. Bijele stanice ili T limfociti su stanice koje obično putuju kroz tijelo i detektiraju strana tijela poput virusa i bakterija, no onda greškom počinju napadati zdrave stanice. Isto tako, psorijaza može biti potaknuta vanjskih čimbenicima poput stresa, infekcija, lijekova i pušenja. Srećom, današnja medicina i farmacija su jako napredovale, te možete na tržištu pronaći razne metode liječenja, od kojih je Dr. Derm krema za psorijazu najbolje rješenje za ovu kožnu bolest. U nastavku članka donosimo Vam daljnje informacije vezano uz psorijazu i Dr. Derm kremu.

Kako djeluje Dr.Derm?

Psorijaza se na koži pojavljuje kao tamnoružičasta, podignuta ili kao zadebljani dio kože koji je prekriven sa srebrno-bijelim ljuskicama koja kod osobe ne uzrokuje nelagodu. Međutim, određene mjesta gdje psorijaza izbija mogu biti bolna ili svrbljiva. Najčešće mjesta izbijanja su vlasište, laktovi i koljena, te rijetko kada se pojavljuju na području pazuha, na spolnim organima, ispod dojke ili oko analnog otvora. Simptomi i znakovi psorijaze mogu se razlikovati od jedne osobe do druge osobe, no najčešće osobe imaju jedno ili više od sljedećih simptoma, a to su suha i ispucana koža koja može ili ne mora krvariti, bol, peckanje i svrbež, pojava crvenih mrlja na koži koje su prekrivene sa srebrenim ljuskama, oštećeni i tanki nokti koji se listaju i pucaju, te ukočeni i natečeni zglobovi. Navedeni simptomi psorijaze se mogu lako riješiti uz primjenu Dr. Derm kreme. Spomenuta Dr. Derm krema za psorijazu djeluje blagotvorno na kožu te otklanja svrbež i peckanje, sprječava njegovu ponovnu pojavu i vraća koži zdravlje i prvotni sjaj.

Gdje naručiti Dr.Derm?

Dodatni čimbenici koji mogu kod osobe potaknuti psorijazu ili pogoršati njeno stanje su infekcije, poput infekcije grla ili infekcije kože, psihički stres, određeni lijekovi poput beta blokatora, hladno vrijeme, te konzumacija alkohola i pušenje. Kako biste mogli se uspješno riješiti psorijaze, bitno je otkloniti potencijalne uzročnike koji potiču ili pogoršavaju stanje psorijaze. Ukratko, morate smanjiti konzumaciju cigareta i alkohola, te se maknuti od izvora stresa, te se konzultirati sa svojim liječnikom ako Vam neki lijek uzrokuje psorijazu kao efekt nuspojave. Također, uz primjenu Dr. Derm kreme za psorijazu moći ćete se uspješno riješiti. Dr. Derm krema sadrži samo prirodne i provjerene sastojke poput shea maslaca, ulje sjemenki bijele jele, ekstrakta aloe vere, zlatnih brkova i kadulje. Zajedno u kombinaciji mogu smanjiti crvene plikove, svrbež, peckanje i suhoću kože, te vratiti koži zdravi izgled. Krema za liječenje psorijaze možete u par klikova naručiti preko web shopa po odličnoj cijeni. U djelotvornost kreme se možete sami uvjeriti kroz stotine recenzija zadovoljnih kupaca.


Tagovi:

Dr.Derm - Neka psorijaza bude stvar prošlosti

Rezultat u prvim danima primjene
  • Eliminira svrbež i peckanje
  • Eliminira psorijatične plakove
  • Sprječava relaps
  • Vraća zdravlje kože
  • Aktivira prirodne zaštitne funkcije tijela