Detonic - zaboravite na probleme s mokrenjem

Rješava proble s mokraćnim mjehurom, bez obzira na njihov uzrok

 • Broj 1 među preporukama urologa za 2019. godinu
 • Ublažava nelagodu i bol u predjelu trbuha
 • Donosi potpuno olakšanje prilikom posjete toaleta
 • Štiti od relapsa duže od godinu dana
 • Djeluje protiv bolesti genitourinarnog sustava
 • Pozitivno utječe na rad bubrega

 

Detonic – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Detonic - što je i kako djeluje

Što je Detonic

Detonic je proizvod koji je napravljen od prirodnih sastojaka i ima učinkovito djelovanje na nehotično i nekontrolirano mokrenje, te na sve probleme sa mokraćnim sustavom bez obzira na to koji je uzrok. Koristeći ovaj proizvod olakšat ćete si mokrenje, nestati će nelagoda i bol koju osjećate u području donjeg dijela trbuha gdje se nalazi mokraćni mjehur.

Detonic će vam pomoći da ispraznite mokraćni mjehur u cijelosti i donijeti vam olakšanje, ujedno će vas štititi od ponavljanja ove neugodne pojave narednih godinu dana od trenutka kada počne djelovati.

Primjena je vrlo jednostavna, prašak koji dobijete u pakiranju 1 žličicu otopite u 2 dcl vode na sobnoj temperaturi miješajući dok se skroz ne otopi. Ovaj proizvod je toliko siguran i bez nuspojava da ga mogu koristiti i trudnice i dojilje ukoliko se liječnici slažu sa primjenom ovog proizvoda. Sve što trebate paziti je da ne prekoračite dnevnu dozu koja je preporučena na pakiranju ovog proizvoda.

Sastojci Detonic proizvoda

Osnovni sastojak Detonic proizvoda je tinktura konjskog repa uz ekstrakt macuje koja pojačava antimikrobna svojstva sastojka Equisetum arvense. Ovi osnovni sastojci će otkloniti bolove i regulirati normalan rad mokraćnog sustava te riješiti urin-infekcije izazvane virusima i bakterijama.

U dodatne sastojke Detonic proizvoda možemo ubrojiti i ekstrakt pupoljaka klinčića, ekstrakt sjemenki bundeve i ekstrakt lišća Aloe. Ovi biljni sastojci će blagotvorno djelovati na vaše bubrege i cjelokupni mokraćni sustav.

Ekstrakti lišća aloje sadrže puno vitamina i sastojaka koji će regulirati cirkulaciju krvi i ubrzati metabolizam te na taj način potaknuti rad bubrega i normalizirati pražnjenje mokraćnog mjehura. Ekstrakti sjemenki bundeve su također bogati vitaminima i mineralima koji će blagotvorno utjecati na vaš problem nekontroliranog mokrenja.

Jednom kada isprobate ovaj proizvod shvatit ćete da se možete slobodno kretati bez straha otići u šetnju ili kupovinu, nećete stalno trčati na toalet, te ćete nakon par tjedana osjetiti veliku razliku jer će bolovi nestati, a vaše mokrenje će ponovo biti pod kontrolom.

Kako djeluje Detonic

Ukoliko imate neugodan problem sa kontrolom mokrenja Detonic je pravo rješenje za vaš problem. Svojim prirodnim sastojcima će djelovati na više načina. Prvo će uništiti bakterije i mikrobe, te će vaše tijelo učiniti da bude otpornije na bakterije i mikrobe. Ovaj proizvod će pomoći da se normalizira rad bubrega jer djeluje kao diuretik. Ujedno će Detonic pročistiti vaš mokraćovod, te ga liječiti ukoliko se radi o uretritisu i cistitisu.

Već prvog dana korištenja osjetit ćete razliku, prvo će nestati nelagoda u donjem dijelu trbuha jer ćete već kod prvog mokrenja uspjeti isprazniti mokraćni mjehur u potpunosti, samim time će bol nestati. Nakon dva tjedna korištenja se više nećete bojati da ćete morati trčati na toalet pa čak i kad se nađete u hladnim uvjetima ili popijete puno tekućine.

Nakon mjesec dana korištenja vaš će se život vratiti u normalu i vi ćete se riješiti bolova i nelagode nekontroliranog mokrenja, imat ćete miran san jer se noću nećete buditi zbog punog mjehura, i što je najvažnije vaš mjehur će biti ispražnjen kod svakog mokrenja. Tako ćete se i riješiti i bakterija i mikroba koji su zadržavanjem mokraće stvarali upalu i bolove.

Tagovi:

Detonic - zaboravite na probleme s mokrenjem

Rješava proble s mokraćnim mjehurom, bez obzira na njihov uzrok

 • Broj 1 među preporukama urologa za 2019. godinu
 • Ublažava nelagodu i bol u predjelu trbuha
 • Donosi potpuno olakšanje prilikom posjete toaleta
 • Štiti od relapsa duže od godinu dana
 • Djeluje protiv bolesti genitourinarnog sustava
 • Pozitivno utječe na rad bubrega