Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda

 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti

 

Crocs tablica veličina

Sponzorirano

Crocs tablica veličina

Crocs tablica veličina i modeli

Crocs obuća je dostupna u različitim modelima i postoji preko 120 različitih stolova japanki, klompi, natikača i sandala koje su dostupne za kupovinu kao obuća za djecu, žene i muškarce. Prije kupovine treba se obratiti pažnja i na veličinu, a to možete putem Crocs tablica veličina. Također, svaki od stilova je dostupan u velikom izboru boja i printova.

Popularna obuća najčešće se nosi ljeti i u toplijim danima zbog svoje udobnosti, prozračnosti materijala koji sprečava klizanje po površinama, ali i klizanja stopala u obući. No, iako su najpopularniji modeli oni ljetni, Crocs obuća je dostupna i kao zimska obuća u obliku zimskih i jesenskih cipela i čizmica.

Crocs tablica veličina se može vrlo lako pronaći na internetu i vrijedi za sve modele. Modeli koji su dostupni u velikom su broju, a navest ćemo samo neke od njih. To su na primjer Baya japanka, Retro klompa, Athens, Bistro model, Boat model iz linije obuće za plažu. Također su popularni i sport modeli kao Duet Plus model, Duet Sport model klompi, Karlson, te Bradyn cipela za golf, te mnogi drugi modeli.

Crocs tablica veličina za djecu

Crocs tablica veličina za djecu se mogu definirati po američkim, europskim i UK veličinama za obuću, te se mogu mjeriti inčima ili milimetrima. Tablica veličina za dječju Crocs obuću prema europskim veličinama kreće od početne veličine 16-17 pa do 38-39. Ako niste sigurni koja će veličina odgovarati vašem djetetu, možete pobliže odrediti veličinu pomoću mjerenja u milimetrima. Milimetarsko mjerenje stopala u skladu sa dostupnim dječjim europskim veličinama 16-39 se mjere u milimetrima od 90 do 242 milimetara.

Kako biste se bolje snašli kod mjerenja, pokušajte na stranicama pronaći detaljne mjere kako što bolje izmjeriti veličinu stopala djeteta u milimetrima. Crocs tablica veličina ovisi i o pristajanju obuće na dječje stopalo, model ili stilovi koji su dostupni su vrlo prostrani, sigurni, dobro pristaju uz nogu i predstavljaju standardne modele.

Prostrani model je model u kojem dječje stopalo ima najviše mjesta i kalup obuće je poprilično širok i napravljen je kako bi stopalo imalo puno prostora u obući. Dok je model koji je siguran i dobro pristaje uz nogu sa jako malo prostora za stopalo da bolje prianja uz stopalo, a standardni model nema nimalo viška prostora oko stopala i jako je udobnog osjećaja za nošenje i pruža stabilnost stopala u obući.

Crocs tablica veličina za odrasle

Crocs obuća se obilježava specifičnim imenom i logom, a najpoznatije su po svom jedinstvenom izgledu jednog modela koji proizvode. Crocs tablica veličina i modeli sugeriraju na udobnost i kvalitetu materijala koji su izdrživi i napravljeni i za hodanje po tlu i po površinama prekrivenim vodom.

Otkrijte koji broj Crocs obuće je idealan za vas i kako možete odabrati najbolji model i veličinu. Tablica veličina za Crocs obuću regulira se prema europskim, UK i američkim veličinama, no najlakše ju je pobliže odrediti prema milimetarskom mjerenju stopala. Muški modeli dostupni su u veličinama od 39 do 49 i pravilno mjerenje u skladu sa veličinama je najbolje odrediti pomoću milimetara. Milimetarsko mjerenje za muške veličine od broja 39 do 49 se kreću u milimetrima od 246 do 297 milimetara duljine stopala.

Crocs tablica veličina za žene kreće se prema europskim veličinama od broja 34 do 43, a milimetarsko mjerenje koje odgovara ovom rasponu veličina je od 221 do 272 milimetara. Na internetskim stranicama Crocs obuće, postoje ispravne upute kako točno izmjeriti milimetarsku dužinu stopala kako biste što točnije izmjerili veličinu obuće koja je potrebna vašem stopalu.

Tagovi:

Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda

 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti