Crocs – obuća za djecu i odrasle

Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda
 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti
 
Crocs - obuća za djecu i odrasle

Crocs obuća vrste

Svima nam je dobro znana Crocs obuća ili kako u žargonu nazivamo kroksice jer su vrlo praktične, udobne za nositi i dizajnirane su kao unisex obuća, te je mogu nositi oba spola.

S obzirom na svoju popularnost proizvođač je razvio tokom godina više vrsta Crocs obuće, pa tako u trgovinama i web trgovinama možemo pronaći natikače koje su bile zapravo i prvi oblik popularnih kroksica, zatim možemo pronaći kroksice japanke, kroksice sandale koje imaju remenčić za petu, ali i kroksice čizmice, pa čak i gumene kroksice čizmice.

Zapravo proizvođač se potrudio zadovoljiti svoje klijente nudeći im razne varijante kroksica, svakome prema njegovim potrebama. Različitih boja, oblika, dizajna, veličina kroksice su namijenjene i ženskim i muškim osobama, kroksice su namijenjene i odraslima i djeci, kroksice su namijenjene i mladima i starima. Kroksice će kupiti svatko tko želi udobnu obuću u kojoj će mu noga biti odmorna čak i nakon dugog hodanja. Kroksice zaista možete pronaći za svaku prigodu i prema svom ukusu, od šarenih do jednobojnih.

Crocs za djecu

Crocs za djecu je razvio široku paletu proizvoda raznovrsnog dizajna i raznovrsnih boja sa različitim ukrasima, ali i jednostavnih boja u obliku jednobojnih kroksica. Djeca u pravilu vole šarene stvari pa će tako odabrati što šareniju i upečatljiviju obuću. Naročito djevojčice kada u određenoj dobi jako paze što će odjenuti i obući. Velika većina djevojčica prolazi kroz takozvanu rozu fazu sa šljokicama, e pa i tu je Crocs doskočio svojim dizajnerskim sposobnostima i u svojoj ponudi može zadovoljiti svaki zahtjev koji dijete može zamisliti.

Kroksice djeca vole nositi i po vani ali i u kući, u razna godišnja doba. Vrlo su popularne kroksice natikače i japanke u ljetnim mjesecima kad ih je lako obući i još lakše održavati u različitim uvjetima na plaži. Kroksice su vrlo čvrste i stabilne za nježne dječje nožice pa ih djeca rado nose na plaži, na planinarenju, u parkovima za igranje, pa čak i u školi ili vrtiću.

U zimskim mjesecima djeca će nositi čizmice kroksice koje su podstavljene krznom i vrlo su udobne i tople, dok će u proljetnim i jesenskim mjesecima rado nositi gumene čizmice kroksice. Vjerujte djeca vole kroksice i vrlo su popularne među djecom.

Crocs za odrasle

Iako su djeca vrlo izbirljiva prilikom odabira obuće ali i odjeće, te ih kao roditelj i sami znate nije lako nagovoriti da uzmu nešto što je vama cjenovno prihvatljivo, a opet da se to njima sviđa. Crocs je idealno rješenje gdje ćete postići kompromis sa djetetom. Međutim, odrasli su još kompliciraniji prilikom odabira obuće jer imaju više iskustva nego djeca.

Crocs će sve dileme riješiti i kod odraslih jer će biti cjenovno prihvatljiv za kvalitetu koju pruža, od udobnosti, praktičnosti, anatomskog oblika obuće koji će zadovoljiti visoke zdravstvene standarde koje odrasli traže za svoju obuću do još puno toga.

Kroksice možete nabaviti doslovce svugdje jer je distribucija ove obuće vrlo rasprostranjena. Kroksice možete naći na web trgovinama koje su ovlaštene za distribuciju kroksica, lokalnih trgovina obućom, do štandova na sajmovima ili na moru u turističkoj sezoni. No ipak pripazite gdje kupujete jer kao i kod svih drugih poznatih i traženih marki i za kroksice postoje lažne kroksice koje se prodaju po znatno nižim cijenama od originala.


Tagovi:

Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda
 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti