Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda

 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti

 

Crocs cijena – koliko koštaju crocsice

Sponzorirano

Crocs cijena - koliko koštaju crocsice

Crocs cijena online u web trgovinama

Crocs cijena se razlikuje od trgovine do trgovine, pa tako je i u online web trgovinama. Različite tvrtke koje su ovlaštene za distribuciju originalnih kroksica imaju i različite cijene koje uključuju različite popuste, od sezonskih do akcijskih popusta. S obzirom da je u Hrvatskoj strogo propisano kada se i u kojim slučajevima mogu odobravati popusti čak i web trgovine su obuhvaćene tim propisima.

S obzirom na popularnost kroksica online trgovine se natječu međusobno sa popustima koje odobravaju svojim kupcima, pa tako možete nabaviti svoje kroksice natikače i po cijeni od samo tristotinjak kuna, a kroksice japanke po cijeni od samo dvjestotinjak kuna. Uz popuste od samo 20% možete nabaviti dječje čizmice kroksice za četristotinjak kuna.

No prije nego naručite potrebne vam kroksice provjerite u nekoliko web trgovina jer Crocs cijena se može razlikovati i do 100 kuna za isti proizvod. To ne znači da su jeftinije kroksice lažne već da je ta trgovina spremna ponuditi nižu cijenu kako bi privukla veliki broj kupaca i zaraditi na prodanim količinama.

Crocs cijena u lokalnim trgovinama

U lokalnim trgovinama je vrlo slična situacija kao i u online web trgovinama. Lokalne trgovine obućom koje u svom asortimanu imaju u ponudi popularne kroksice svakako će povoljnim cijenama nastojati privući kupce. U današnje vrijeme kada ljudi manje obilaze lokalne trgovine i više kupuju preko interneta možda ćete se i iznenaditi niskim cijenama na koje ćete naići a naročito Crocs cijena bi vas mogla iznenaditi.

Na primjer, Crocs japanke možete dobiti i za 125 kuna, a kroksice natikače se mogu pronaći i za 215 kuna. Dobro se raspitajte kod svojih lokalnih trgovina koje u svom asortimanu imaju u ponudi Crocs obuću i krenite u pohod i obilazak. Utrošit ćete malo vremena ako to učinite u obližnjem shopping centru koji uobičajeno imaju veliki izbor trgovina obućom.

Crocs cijena u takvim dućanima bi vas mogla ugodno iznenaditi, a istovremeno u samoj trgovini možete obuću i isprobati. Ukoliko volite Shoppingirati razumjet ćete o čemu je draž svega.

Crocs cijena usporedite online kupovinu i kupovinu kod lokalnih trgovina

Prije nego krenete u obilazak shopping centara i lokalnih trgovina obućom za koje ste sigurni da u svojoj ponudi imaju i popularne kroksice, istražite kakve su online ponude Crocs cijena za obuću koja vam je potrebna. Utrošit ćete malo vremena surfajući internetom, ali kada dođete u lokalnu trgovinu imat ćete sve potrebne informacije.

Ukoliko su cijene u lokalnim trgovinama veće nego što ste pronašli na web trgovini sigurno nećete kupiti u lokalnoj trgovini, već ćete možda isprobati kroksice zbog veličine kako biste si znali odabrati dobar broj za kupovinu putem interneta gdje ne možete isprobati proizvod prije kupnje, nego nakon što vam stigne na kućni prag.

Crocs cijena može biti vrlo različita ovisno od trgovine do trgovine, a trgovine kreiraju cijene ovisno od dobavljača od kojeg nabavljaju kroksice, te ovisno o količinama koje imaju na zalihama. Ukoliko su trgovine nabavile veće količine moguće je da su te količine dobile po nižim cijenama pa onda ih mogu ponuditi i kupcima po sniženim cijenama.

Tagovi:

Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda

 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti