Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda

 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti

 

Crocs akcija – gdje kupiti povoljno na sniženju

Sponzorirano

Crocs akcija - gdje kupiti povoljno na sniženju

Crocs akcija na online trgovinama

Crocs obuća je vrlo popularna i kod djece, ali i kod odraslih. Vrlo je udobna, lako se održava i niske je cijene u odnosu na kvalitetu koju daje. Bez obzira da li ste se odlučili nabaviti ljetnu ili zimsku obuću pratite Crocs cijene jer doista možete kupiti svoje kroksice po povoljnim cijenama.

Najlakši način na koji možete brzo doći do informacija gdje je Crocs akcija na obuću ovog brenda je svakako online trgovine koje su ovlaštene za distribuciju kroksica. Kao i uvijek prilikom kupnje sa neke web stranice obavezno provjerite recenzije kupaca jer ćete tako biti sigurni da ste na pravoj stranici koja prodaje originalan proizvod a ne kopije kroksica.

Bit će dovoljno da u tražilicu upišete Crocs akcija i tražilica će vam ponuditi najposjećenije online trgovine koje prodaju i distribuiraju popularne kroksice. Naravno, nećete odmah u prvoj online trgovini naručiti svoje kroksice već ćete potražiti informacije o akcijama kod nekoliko ponuđača koji u svojoj ponudi nude kroksice na akcijama.

Crocs akcija u trgovinama obuće

U trgovinama obuće s obzirom na popularnost kroksica naići ćete na Crocs akcija iako ste se možda uputili samo u razgledavanje ili kupovinu neke druge vrste obuće. Trgovine obućom su sigurno mjesto gdje možete nabaviti originalne kroksice bez straha od lažnih proizvoda jer trgovine obućom drže do svoje reputacije i kvalitete proizvoda koje prodaju.

Možete se pretplatiti da vam trgovine obućom šalju na kućnu adresu svoje letke u kojima obično i objavljuju akcijske popuste, ili da vam obavijesti šalju na vašu e-mail adresu. Na taj način ćete uvijek biti obaviješteni i neće vam promaknuti svaka akcija, pa tako i Crocs akcija. Akcijskim cijenama naročito prilikom promjena sezona možete stvarno po velikim popustima kupiti popularne kroksice.

Ukoliko volite šopingirati već imate velikog iskustva kada i gdje se objavljuju akcije i znate da se promjenom sezone akcije čak i do 70% mogu pronaći u trgovinama kako obućom tako i odjevnim predmetima. Na akcijama ćete pronaći svoje omiljene kroksice.

Crocs akcija kod proizvođača

Crocs akcija koju možete dobiti direktno od proizvođača također može biti zanimljiv potez. Originalno Crocs proizvođač je osnovan u SAD-u na Floridi, međutim proizvodnja kroksica se radi u različitim zemljama svijeta. Proizvođače kroksica ćete pronaći u Kini, susjednoj nam Bosni, Indoneziji, Vijetnamu, Italiji i Mexicu.

Možete si dati truda pa na internetu pronaći web stranice tvornica i provjeriti cijene koje oni nude te da li u svojoj ponudi imaju Crocs akcija za omiljene vam kroksice. No, trebate uračunati i troškove dostave ukoliko naručujete iz neke daleke zemlje poput Kine, te također troškove carinjenja i PDV koje ćete platiti prilikom uvoza. Jedino kada naručujete iz Italije koja je u Europskoj uniji možete proći bez carinskih troškova.

Da li vam se isplati naručivati omiljene kroksice direktno od proizvođača ovisi o tim troškovima, pa usporedite cijene sa domaćim distributerima koji kroksice uvoze na veliko pa ih se isplati ponuditi i nižu cijenu nego proizvođač negdje u svijetu. No, koštat će vas samo malo vremena da istražite i obu mogućnost narudžbe direktno od proizvođača i usporedite cijene sa lokalnim trgovinama.

Tagovi:

Crocs - original obuća za djecu i odrasle

Službena stranica i web shop Crocs proizvoda

 • obuća za sva 4 godišnja doba
 • za djecu i odrasle
 • svih veličina i boja
 • sigurna kupovina
 • veliki izbor
 • redovite akcije i popusti