Coralift - krema za pomlađivanje lica

Trenutno pomlađivanje bez injekcija i operacija
 • Ujednačen ton
 • Baršunasta koža
 • Znojenje nestaje
 • Koža izgleda mlađe
 • Bore su manje uočljive
 • Pigmentacija više nema
 • Bore nestale

Coralift krema – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Coralift krema - što je i kako djeluje

Coralift krema protiv bora i starenja kože

Starenje je prirodna pojava, ali ga životne drame i stresovi mogu ubrzati, a tada trebate neko prirodno sredstvo da bore izgladite, kožu pomladite i starenje usporite. Coralift krema protiv bora i starenja kože je potpuno prirodan proizvod i na prirodan način će vašoj koži vratiti glatkoću, elastičnost i sjaj. Osnovu formule učinkovitosti čine ekstrakt goji bobica, kolagen, plava glina, natrijev alginat, betain i eterična ulja i za samo mjesec dana upotrebe zadivit će vas rezultati.

Coralift krema se nanosi na očišćenu kožu od šminke i dnevnih prljavština, krema aktivno djeluje na kožu 24 sata, a prve rezultate ćete vidjeti već nakon pet dana. Neke žene su toliko “ispeglale” svoje bore da ne mogu u to povjerovati, rezultat je iznad svih njihovih nadanja i očekivanja. Krema će odraditi proces pomlađivanja izvana, ali ne zaboravite unutarnje tjelesne procese, zdravo se hranite, pijte dovoljno vode (najmanje 1,5 litru), smanjite unos kave, alkohola, gaziranih pića i pušenje.

Coralift krema uklanja i tragove vanjskih utjecaja

Bez obzira da li imate mimične bore koje svi dobiju ili gravitacijske bore jer se koža sa starenjem prirodno oteže prema dolje, ili bore “smijačice” koje su također vrsta mimičnih bora, na koži će se vidjeti i tragovi sunca, vjetra, kiše, hladnoće ili vrućine. Coralift krema uklanja i tragove vanjskih utjecaja (klimatski utjecaji), kao i tragove vremena (bore starenja). Samo morate biti dosljedni i mjesec dana obilato hraniti svoju kožu ovim balzamom mladosti.

Ne smije vam se dogoditi neka večer u kojoj ste preumorni za svoj večernji ritual pomlađivanja, jer coralift krema se začas nanese na očišćeno lice, a djeluje 24 sata. Popularne svjetske ljepotice uvijek govore da ljepota traži i malo žrtve, a i nije neka žrtva pomaziti i pomazati svoje lice ovom čarobnom kremom. Kolagen i hijaluronska kiselina su prisutni u mnogim kozmetičkim pripravcima ali njihov idealan omjer tek u ovoj biljnoj formuli daju najbolje, najbrže i najblistavije rezultate.

Coralift krema uklanja površinske i duboke bore

Bore “brižnice” se obično duboko urežu u kožu i ponekad više nalikuju na ožiljke nego na bore, ali coralift krema uklanja površinske i duboke bore jednako učinkovito, zahvaljujući biotinu i vitaminima koji hrane kožu dubinski. Biotin prodire u dublje slojeve kože i dostavlja vitamine i ostale hranjive tvari svim slojevima kože. Površinske, one novije bore se prve izglade, a za pet dana će polako nestajati i ostale bore, vjerojatno onim redom kako su i nastajale.

Coralift krema vas može riješiti bora zauvijek, jako ćete je zavoljeti, jer će vam se svidjeti vaš pomlađeni ili posve mladenački izgled u ogledalu. Kada se počnete više sviđati sebi, svidjet ćete se i drugima, jer ćete zračiti samopouzdanjem i vitalnošću a koža će sjajiti odrazom njegovane žene. Imate stotinu razloga da ovu kremu naručite odmah i nijedan da je ne počnete koristiti. Možda imate tek borice oko očiju, ali tako bore kreću, ispeglajte ih i spriječite pojavu novih.

Tagovi:

Coralift - krema za pomlađivanje lica

Trenutno pomlađivanje bez injekcija i operacija
 • Ujednačen ton
 • Baršunasta koža
 • Znojenje nestaje
 • Koža izgleda mlađe
 • Bore su manje uočljive
 • Pigmentacija više nema
 • Bore nestale