Co-articel – djelovanje, nuspojave, cijena, iskustva

Ljepota i zdravlje

Co-articel - djelovanje, nuspojave, cijena, iskustva

Co-articel je Vaš najbolji saveznik kada je u pitanju visoki krvni tlak!

Hipertenzija ili visoki krvni tlak jedna je od najpoznatijih dijagnoza u cijelome svijetu. Premda je uvijek postojala, hipertenzija se javlja u većem postotku svjetskog stanovništva razvijenog svijeta. Demografska tranzicija i razvoj moderne tehnologije promijenili su način na koji živimo. Jedan od glavnih dostignuća čovjeka u recentnoj povijesti je izkorjenje gladi u razvijenim društvima. Kako je hrane sve više, veći postotak stanovništva bori se s pretilošću, a upravo se u takvim slučajevima javlja hipertenzija. Co-articel je preparat koji direktno rješava ovaj problem: njegova jedinstvena formula omogućuje lako smanjenje hipertenzije. Redovitim uzimanjem preparata Vaš će krvni tlak biti kao u mladića od 20 godina. Problemi vezani uz hipertenziju mogu biti vrlo opasni stoga je pametno voditi računa o svom krvnom tlaku kad god je to moguće. Oni koji prirodno imaju povišeni krvni tlak također moraju naći svoje rješenje, a Co-articel pokazao se kao vrlo djelotvoran i efektivan preparat kada je u pitanju hipertenzija.

Co-articel i hipertenzija: što je potrebno znati?

Preparat Co-articel koristi inhibitore konvertaze angiotenzina koji povećavaju prohod krvi kroz žile (žile se šire) i na taj način smanjuje hipertenziju. Moguće nuspojave kod ovog lijeka uključuju: umor, kašalj, glavobolju, trnce u rukama ili nogama, nedostatak zraka, mučninu, grčeve u mišićima, svrbež, osip i dr. Od vrlo rijetkih nuspojava: poremećaji raspoloženja, zbunjenost, stezanje u grudima, teško disanje, srčani udar. Kao i svaki drugi lijek, Co-articel se ne uzima ukoliko razvijate ozbiljne nuspojave. Preparat se ne koristi ukoliko dojite, imate bolesti povezane s bubrezima, ako ste dijabetičar ili ako uzimate nadomjeske za kalij. Kao i kod drugih lijekova, morate znati smijete li uzimati ovaj lijek s nekim drugima, primjerice: drugim lijekovima za bolesti krvnih žila, lijekove za reduciranje reakcije imunološkog sustava, lijekovi za liječenje manije i depresije, lijekovi za liječenje drugih mentalnih bolesti, itd. Tableta se uvijek uzima prije jela, 2,5 mg (osim ako nije drukčije propisano od strane Vašeg liječnika).

Co-articel djelovanje: što govore iskustva?

Preparat Co-articel svakako nije jedan od lijekova koji se mogu uzimati bez ikakvih mjera predostrožnosti. Iskustva onih koji su koristili lijek variraju od osobe do osobe. Nuspojave svakako utječu na iskustva, no radi se o preparatu koji vrlo efektivno djeluje u smanjenju krvnog tlaka. Co-articel tablete, kao i ostali preparati koji koriste ovaj tip inhibitora podvrgnuti su konstantnim novim istraživanjima. Kada je u pitanju cijena, ovaj preparat omogućuje pacijentima najbolji omjer kvalitete i cijene. Articel tablete namijenjene su liječenju hipertenzije, a raspoznaju se po specifičnom bikonveksnom obliku uz oznaku “T” na jednoj strani i bez oznake na drugoj strani. Bijele tablete označuju 2,5 mg, svjetlo zelene 5 mg, a zelene 10 mg. Narudžbom dobivate 30 tableta u jednom pakovanju. Naručite preparat putem web shopa. Kada je u pitanju naš krvni tlak, potrebno je posebno paziti ukoliko imamo nekoga u obitelji tko pati ili tko je patio od problema kardiovaskularnog sustava.

Tagovi: