motion free

Cardio Life - čuvajte srce zdravim

Prva pomoć za bolesti srca i krvnih žila

  • pomaže u jačanju i čišćenju stijenki krvnih žila
  • pomaže u otapanju kolesterolskih plakova
  • pomaže u sprječavanju komplikacija
  • pomaže u normalizaciji krvnog tlaka

 

Čaj za čišćenje krvnih žila

Sponzorirano

Čaj za čišćenje krvnih žila

Čaj za čišćenje krvnih žila koje su opasno zakrčene

Zakrčenje krvnih žila može biti vrlo opasno, čak može imati smrtonosne posljedice. Arterioskleroza je bolest kod koje se krvne žile kalcificiraju i time začepljuju, a sa masnim naslagama doći će do sužavanja arterija i stvaraju se plakovi koji mogu puknuti, te stvoriti krvni ugrušak koji može doplutati do srca ili mozga i time uzrokovati srčani udar ili moždani udar koji mogu biti smrtonosni.

Stoga je izuzetno važno kontrolirati krvnim pretragama stanje kolesterola, masnoća u krvi te reagirati na vrijeme, a u tome vam može pomoći prirodni čaj za čišćenje krvnih žila. U prirodi postoje brojne biljke i namirnice koje mogu pomoći u čišćenju krvnih žila kako ne bi došlo do zakrčenja. Naravno da se svi ne pridržavamo strogo zdrave prehrane i da velika većina nas jede nezdrave masti, crveno meso i ostale namirnice koje će zakrčiti naše krvne žile.

No, čaj za čišćenje krvnih žila preventivno će djelovati da do zakrčenja krvnih žila i ne dođe. Međutim, ukoliko bolujete od nekih bolesti koje su uzročnici zakrčenja krvnih žila kao što su visoki krvni tlak ili dijabetes, budite pažljivi sa odabirom čaja kako ne biste pogoršali osnovnu bolest.

Čaj za čišćenje krvnih žila kućne izrade

Čaj za čišćenje krvnih žila koji možete pripremiti sami u svom domu je najbolji pripravak koji možete napraviti za svoje tijelo. Potrebno je samo znati koje su vam biljke i namirnice potrebne za pripremu čaja.

Čaj odnosno napitak koji možete pripremiti od češnjaka koji je najbolji prirodni sastojak za čišćenje krvnih žila možete pripremiti sa limunom i vodom, no možete dodati i đumbir, te sve zajedno konzumirati svaki dan po tri puta dnevno. Prirodni čaj za čišćenje krvnih žila je i čaj od šipka koji ne samo da pročišćava krvne žile, on i ima antiupalna svojstva, smanjuje krvni tlak i poboljšava cirkulaciju u krvotoku.

Mješavina čaja od metvice, matičnjaka, kamilice, cvijeta gloga, stolisnika, komorača i kore kruške također je izuzetno dobar čaj za srčane bolesti i pročišćavanje krvnih žila. Čaj od cvjetova heljde namijenjen je bolestima krvnih žila kada postoji proširenje vena, pucanja kapilara i krvarenja kapilara, no ovaj čaj pomaže i kod dijabetesa, visokog krvnog tlaka, reumatizma, slabih kognitivnih sposobnosti, te glaukoma.

Čaj za čišćenje krvnih žila kao dodatak prehrani

Čaj za čišćenje krvnih žila možete danas pronaći i na tržištu dodataka prehrani koje možete nabaviti u ljekarnama ili putem internet stranica. Ovi su čajevi isprobani recepti koji u sebi sadrže sastojke poput gloga, matičnjaka, ružmarina, stolisnika, ekstrakta češnjaka, te su obogaćeni mineralima i vitaminima.

Čaj za čišćenje krvnih žila koji je dodatak prehrani možete slobodno konzumirati no morate znati čemu je namijenjen, te provjeriti sa svojim liječnikom ukoliko bolujete od neke kronične bolesti kako će tah dodatak prehrani utjecati na vašu kroničnu bolest. Svakako ukoliko imate visoki krvni tlak čaj za pročišćavanje krvnih žila će vam uvelike pomoći i za visoki krvni tlak jer će snižavanjem krvnog tlaka se normalizirati i rad srca koje više neće biti pod opterećenje. No, ukoliko ne očistite krvne žile ponovit će se visoki krvni tlak jer su zakrčene krvne žile i uzročnik visokog krvnog tlaka i kardioloških tegoba. Stoga, ukoliko se odlučite na ovakav dodatak prehrani neka on bude rješenje za cjelokupno zdravstveno stanje.

Tagovi:

motion free

Cardio Life - čuvajte srce zdravim

Prva pomoć za bolesti srca i krvnih žila

  • pomaže u jačanju i čišćenju stijenki krvnih žila
  • pomaže u otapanju kolesterolskih plakova
  • pomaže u sprječavanju komplikacija
  • pomaže u normalizaciji krvnog tlaka