motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.

  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku

Anticelulitni tretmani – cijena, iskustva

Sponzorirano

Anticelulitni tretmani - cijena, iskustva

Anticelulitni tretmani kako djeluju

Anticelulitni tretmani djeluju na neinvazivan način na uklanjanje celulita i masnih naslaga koje su najtvrdokornije na nogama, bedrima i stražnjici, no mogu se pojaviti i na drugim dijelovima tijela poput ruka, trbuha, leđa. Na tržištu kozmetičkih usluga možete pronaći raznovrsne ponude kojima se nudi uklanjanje upravo ovih problema. Narančina kora na vašoj koži će konačno nestati ako se odlučite ukloniti celulit i masne naslage.

Anticelulitni tretmani će učinkovito utjecati da celulit i masne naslage kao i narančina kora nestanu, te će se vaša koža oporaviti, biti elastična, obješena koža će se zategnuti jer će tretman djelovati na cirkulaciju krvi u potkožnom tkivu. Znanstveno su dokazani pozitivni učinci anticelulitnih programa koji su potpuno bezbolni i nisu invazivni za razliku od skupih kirurških tretmana uklanjanja masnoća iz tijela.

Tretmani su takvi da djeluju dubinski te tretiraju tkivo ispod kože upravo tamo gdje su se masne naslage i celulit nataložili i protiv kojih se borite već dulje vrijeme raznim dijetama i vježbanjima.

Anticelulitni tretmani iskustva

Iskustva žena ali i muškaraca koji su potražili pomoć od stručnih osoba dobili su savjet da su anticelulitni tretmani vrlo jednostavno, bezbolno i praktično rješenje kako se riješiti problema estetske prirode, celulit, masne naslage i narančina kora postala je za njih stvar prošlosti.

Iskustva potvrđuju da iako su neki anticelulitni tretmani skuplji oni doista i vrijede svakog novčića utrošenog na njih jer u samo nekoliko tretmana dolazite do savršenog izgleda a i uz to se i relaksirate i rješavate stresa svakodnevice i stresa na poslu jer ćete to vrijeme posvetiti samo sebi i učiniti nešto za sebe.

Kod nekih tretmana iskustva korisnika govore da su moguća oticanja tjedna dana nakon tretmana, no ovisno za koji tretman se odlučite. Svakako se raspitajte o mogućim nuspojavama da se ne iznenadite neugodno i provjerite recenzije za kozmetičke salone pa ćete tako najbolje saznati o iskustvima drugih korisnika o nuspojavama i efektima koliko dugo traje dok se ponovo ne pojavi celulit i narančina kora.

Anticelulitni tretmani cijene

Anticelulitni tretmani imaju različite cijene ovisno za koji tretman se odlučite i mjesto gdje ćete obaviti anticelulitni tretman. Uobičajeno je da anticelulitni tretmani obuhvaćaju nekoliko tretmana jer se jednim tretmanom ne može postići željeni učinak. Postoje paketi od 6 tretmana ili po 4 tretmana koji će vam specijalisti preporučiti.

Uobičajeno se nude paketi usluga kojima ćete zaokružiti cjelokupni tretman i postići bolji oporavak, pa na primjer za paket od 6 tretmana možete platiti i do 21.000 kuna (oko 2.850 eura), no možete se odlučiti i za puno jeftinije varijante od po 300 kuna (oko 40 tak eura) po tretmanu s time da računajte da vam je potrebno 4 do 6 tretmana da bi se vidjeo djelotvoran učinak.

Bez obzira na koji tretman se odlučite, celulit, masne naslage i narančina kora postat će prošlost ako nakon tretmana pazite na svoju prehranu i u svoj život uključite više tjelesnih aktivnosti i vježbanja koji ne moraju biti vježbanja u teretani, obično hodanje ili plivanje će biti dovoljno.

Tagovi:

motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.

  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku