Anticelulitne tajce – cijena, gdje kupiti

motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.
  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku
Anticelulitne tajce - cijena, gdje kupiti

Anticelulitne tajce što su

Celulit koji se pojavljuje u potkožnom tkivu najčešće na nogama i stražnjici ponekad izgleda kao narančina kora na vanjskom sloju kože i stvara neugodan izgled nogu i stražnjice. Posljedica je sjedalačkog načina života i nedostatka tjelesne aktivnosti i nedovoljno kretanja zbog ubrzanog načina života i nedostatka vremena i volje da se sebi posvetite.

Anticelulitne tajce su tajce koje će vam pomoći da se riješite ove neugodne pojave narančine kore na vašim nogama i stražnjici. Ovaj proizvod će tretirati vaš celulit dok mirujete jer će se u njima koža znojiti i celulit će se topiti. Anticelulitne tajce se izrađuju posebno metodom pletenja te će stegnuti vaše masno tkivo i utegnuti da izgleda podignuto, naročito stražnjica koja će izgledati savršeno.

Dok će istovremeno vaše tijelo izgledati lijepo i zategnuto ove tajce će topiti celulit i masnoće koje se nalaze ispod njih, pa vam nakon nekog vremena tajce neće biti ni potrebne jer će tajce otopiti masnoće i celulit ispod kože.

Anticelulitne tajce gdje ih pronaći i kupiti

Anticelulitne tajce možete danas pronaći u obližnjim drogerijama ili specijaliziranim dućanima sportskom odjećom i obućom kao dio asortimana za mršavljenje. No, svakako anticelulitne tajce možete pronaći i online u web shopovima. Sve što trebate je u internet tražilici upisati što tražite i bit će vam ponuđene web trgovine koje prodaju upravo ovaj proizvod koji vama prijeko treba.

Prije nego se odlučite za neki web shop online provjerite recenzije drugih korisnica i korisnika te se uvjerite da su tajce sa te web stranice djelotvorne i da će i vama pomoći bez napornih vježbanja i nepotrebnih gladovanja. No, ukoliko želite da se rezultati vide brže svakako se potrudite baviti se više tjelesnim aktivnostima i promijenite način prehrane te na taj način pridonesite bržem sagorijevanju masnoća i rješavanju celulita.

Ovaj proizvod možete pronaći u svim veličinama od S, M, L, XL, te možete birati i boju koju želite, a dostavu možete očekivati najkasnije 4 radna dana bilo gdje da naručujete online preko web stranica.

Anticelulitne tajce kolika je cijena

Anticelulitne tajce mogu imati različitu cijenu, ovisno gdje kupujete i kakve su one kvalitete. Ukoliko se odlučite na jeftiniju verziju moguće je da će biti potrebno dulje vrijeme da rezultati postanu vidljivi. No, skuplja cijena en garantira i da su anticelulitne tajce učinkovitije od ovih jeftinijih. Svakako bez obzira za koje se tajce odlučite provjerite recenzije i raspitajte se kod svojih prijateljica ako vam mogu preporučiti nek od vrsta ako su isprobale.

Cijene se kreću od 80tak kuna (10,50 €), pa do 400-tinjak kuna (oko 53 €), ovisno gdje i od koga kupujete. Uglavnom su dostave besplatne, no ponekad vas dostava ako se naplaćuje može koštati kao pola vrijednosti tajca koje ste naručili. Tako da stvarno ovisi gdje kupujete i cijena, ali i troškovi dostave da li su uračunati u cijenu ili ne.

Kada gledate cijenu vodite računa i o materijalu od kojih su tajce napravljene. U velikoj većini su napravljene od 95% poliestera i 5% elastina, a sastav i samo tkanje je bitno kako bi tajce bile učinkovite u procesu mršavljenja i otapanja masti i celulita.


Tagovi:

motion free

Celluless - riješite se celulita zauvijek

Ne plačajte skupe tretmane ako ne morate.
  • razbija naslage celulita i prodire duboko i kožu
  • daje odlične rezultate čak i bez maderoterapije ili bilo koje masaže
  • zateže butine i stražnjicu već nakon nekoliko korištenja
  • djeluje i na stomaku