Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Aloja herbalife

Sponzorirano

Aloja herbalife

Aloja Herbalife – što je i za što se koristi?

Listovi Aloe su od davnina poznati po svojoj učinkovitosti. Tako su plemena koristila listove Aloe za rješavanje brojnih zdravstvenih problema. Njezin smirujuć i blagotvoran učinak prepoznat je i dugujemo ga upravo djelatnim tvarima od kojih se aloa sastoji. Kako je tehnologija napredovala, tako je u današnje vrijeme moguće naći još unapređenije proizvode koji se baziraju na Aloji. Jedan od takvih proizvoda je Aloja Herbalife. Radi se o koncentratu Aloe i čini veoma ukusan i osvježavajuć napitak. Sok sadrži oko 40 % soka Aloje vere koji se dobiva iz cijelog lista biljke. Aloja se naime ekstrahira određenim specijalnim postupkom čime se postiže najviša moguća kvaliteta njezinih sastojaka. Aloja Herbalife čini biljni koncentrat aloje koji je veoma ukusan a ako pazite na kilažu važno je spomenuti da je također i niskokaloričan napitak. Naime Aloe vera sadrži mnogobrojne supstance poput antioksidansa koji imaju puno blagotvornih funkcija poput: liječenja opekotina, smanjenja zubnog plaka, liječenja zatvora, usporavanja starenja kože, snižavanja tlaka i brojnih drugih.

Aloja Herbalife – sve što trebate znati

Jeste li znali da su Aloe Veru cijenile civilizacije diljem zemlje kroz razdoblje od nekoliko tisućljeća. Tako nalazimo dokaze da su Aloe Veru koristili Grci, Afrikanci, Kinezi, Egipćani, Indijci. Sve to ukazuje na itekako zdrave učinke ove poznate biljke. Zanimljiva činjenica je i da postoji preko 200 različitih biljaka koje pripadaju vrsti aloje. Tijelo im se sastoji od više od 70 % vode, a svatko tko je imao ovu biljku kod kuće može posvjedočiti tome. Ipak, zbog svega prethodno navedenog Aloja Herbalife predstavlja poprilično učinkovit i kvalitetan suplement. Ako vas zanima kako se Aloja Herbalife koristi, znajte sljedeće: Potrebno je dobro promiješati ovaj proizvod prije upotrebe na način da 3 puna čepa promiješate sa 120 mililitara vode. Preporuča se da tako uzimate 3 serviranja dnevno. Nakon što pripremite napitak na navedeni način, napitak je potrebno čuvati u frižideru i potrošiti u roku od 30 dana. Za puni učinak, savjetuje se da također imate zdravu prehranu.

Aloja Herbalife – učinci

Kao što smo prethodno naveli, aloe vera je godinama prepoznata kao kvalitetna biljka. Upravo zato, Aloja Herbalife ima brojne zdravstvene benefite. Točnije, ovaj napitak vam može pomoći u smirivanju probavnog sustava i “čišćenju” tijela od štetnih tvari. Zbog svog bogatog sastava ovaj napitak potencira detoksikaciju vašeg organizma, a posebno se preporučuje nakon prebolijevanja bolesti i farmakoloških tretmana. Nadalje, Aloja Herbalife se pokazala uspješnom prilikom ublažavanja alergijskih tegoba i tegoba žgaravice, a pomaže i u regulaciji rada bubrega, točnije, u sprječavanju nastanka bubrežnih kamenaca. Napitak aloje vere dobar je i za regulaciju krvnog tlaka i smanjivanje nadutosti u tijelu. Konačno, ovaj napitak ima ulogu i u jačanju imunološkog sustava. Ako vam sve navedeno izgleda primamljivo, znajte da ovaj napitak možete nabavi na službenim stranicama Herbalife-a. Pri tom znate da ovo nije lijek i ne može nadomjestiti standardno liječenje, te da se za bilo kakva pitanja prvenstveno obratite svome doktoru koji će vam dati potrebne odgovore.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!