Alkotox - recite NE alkoholu

Učinkovito sredstvo u borbi protiv alkohola
 • Eliminira žudnju za alkoholom
 • Obnavlja oštećene jetrene stanice
 • Briše toksine iz tijela
 • Smiruje živčani sustav
 • Bez okusa i mirisa
 • Ne sadrži GMO
 • Ne povećava razinu šećera u krvi

Alkotox – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Alkotox - što je i kako djeluje

Što je Alkotox?

Ovisnost o alkoholu je jedna od onih tema o kojoj se malo priča, iako je poznata činjenica da mnogi ljudi pate od navedenog problema. I dok je par čašica u redu za povremeno opuštanje, ako one postanu svakodnevna navika nastaje problem koji zovemo alkoholizam. Da bi se alkoholizam liječio potrebna je ne samo jaka volja i podrška drugih, već i cijana terapija koja često mijenja način života osobe.

Svi znamo kako se ovisnosti lako dogode, dok je izlazak iz njih ponešto teži. Da li se ovisnost o alkoholu može samostalno riješiti? Odgovor je ne, ali postoje određene stvari koje nam mogu pomoći da budemo bolje. Proizvod koji nam može pomoći ostaviti alkohol jednom zauvijek je Alkotox. Što je zapravo Alkotox? Riječ je o kapima koje pružaju najveću potporu kada pričamo o borbi protiv alkoholizma.

Riječ je o dodatku prehrani koji dolazi u obliku kapi koje su nastale na prirodnoj bazi. Uz zdrav način života, uravnotežene prehrane kao i ispravne psihološke pomoći, navedene kapi vam mogu pomoći da se jednom zauvijek oprostite od alkohola. Navedeni lijek se dobiva bez liječničkog recepta za razliku od drugih lijekova za ovisnost.

Kako djeluje Alkotox?

Alkotox možemo opisati kao veoma učinkovit lijek koji ima za zadatak eliminirati toksine iz našeg tijela i isto tako eliminirati žudnju za bilo kakvim alkoholom. Glavni prirodni ekstrakti u navedenom lijeku su ekstrakt majčine dušice kao i korijen sladića čija je uloga ukloniti toksine koje smo unijeli u svoje tijelo putem alkohola. Svi prirodni sastojci navedenih kapi imaju određenu ulogu u liječenju alkoholizma.

Ostali prirodni sastojci navedenih kapi su: Ekstrakt korijena čička, ekstrakt će eliminirati nastalu psihološku ovisnost o alkoholu i smanjit će osjećaj žudnje za pićem, kao i ekstrakt korijena kudzu. Alkotox nema izražen miris niti okus, i lako se otapa u vodi za konzumaciju. Njegovo korištenje ne izaziva ovisnost, što znači da kada se jednom osoba riješi alkoholizma nije potrebna daljnja konzumacija navedenih kapi.

Koje su značajke i prednosti korištenja navedenih kapi? Važno je naglasiti da je riječ o sasvim prirodnom lijeku, što znači da on neće izazivati nuspojave i siguran je za korištenje bez obzira na dob osobe. Nakon samo prve primjene osoba koja je ovisna o alkoholu može primijetiti sljedeće: Tijelo se u potpunosti čisti od nepotrebnih toksina, obnavlja se funkcija unutarnjih organa koji su zaduženi za eliminaciju alkohola, nestaje želja za alkoholom. Djelovanje navedenih kapi potvrđuju mnogobrojne online recenzije.

Kako se koristi Alkotox?

Upute za uporabu Alkotox kapi su sasvim jednostavne. Prije nego krenete u redovnu konzumaciju bočicu je potrebno protresti, zatim razrijediti 10 do 30 kapi u jednoj čaši vode i piti uz obrok do dva puta dnevno. Terapija navedenim kapima bi se trebala provoditi 30 dana, ako je potrebno i više, maksimalno 3 ciklusa za redom. Alkotox se dobro slaže s drugim lijekovima koji su predviđeni za liječenje ovisnosti.

Kod prvog ciklusa liječenja možete primijetiti kako vam koža poprima blago crvenilo, i kako vas koža blago svrbi. I dok možda mislite da je riječ o nuspojavi, riječ je o eliminaciji toksina iz vašeg tijela. Što se događa u tijelu redovitom uporabom navedenih kapi? U prvih 5 do 7 dana osoba će osjećati kako se tijelo u potpunosti čisti od toksina.

Nakon 7 do 14 dana polako se javlja smanjena želja za alkoholom. Nakon 15 do 30 dana ili u zadnjem ciklusu liječenja tijelo je u potpunosti očišćeno od toksina i ne javlja se više želja za alkoholom. Da li je navedeni lijek zaista učinkovit ili je riječ o prijevari? Mnogobrojne online recenzije govore o tome kako je riječ o djelotvornom prirodnom lijeku. Ako vas zanima navedeni proizvod i pitate se gdje ga kupiti, tada je odgovor online preko službene stranice proizvođača.

Tagovi:

Alkotox - recite NE alkoholu

Učinkovito sredstvo u borbi protiv alkohola
 • Eliminira žudnju za alkoholom
 • Obnavlja oštećene jetrene stanice
 • Briše toksine iz tijela
 • Smiruje živčani sustav
 • Bez okusa i mirisa
 • Ne sadrži GMO
 • Ne povećava razinu šećera u krvi