Krema za akne dm

Nonacne - pomoć kod akni

Za lijepo lice i obnovljenu kožu
  • Učinkovito potpomaže koži sklonoj svim vrstama akni
  • Ima protuupalna i antibakterijska svojstva
  • djeluje na izvor problema
  • Pomaže eliminirati mrlje, mitesere, papule, pustule i crvenilo
  • Sadrži savršeno usklađene i jedinstvene sastojke koji se koriste u prirodnim metodama liječenja akni
Krema za akne dm

Krema za akne dm za dubinsko čišćenje

Kreme za akne dm možete pronaći u svakom dm-u bilo koje vrste. Ukoliko tražite kremu za dubinsko čišćenje kože krema za akne dm za dubinsko čišćenje je pravo rješenje za vašu problematičnu kožu. Kako biste problem sa aknama riješili prvo je potrebno provesti temeljito i dubinsko čišćenje kože, te ćete na na taj način očistiti pore od loja i mrtvih stanica kože.

Krema za akne dm koja je namijenjena za dubinsko čišćenje u sebi sadrži ekstrakt sjemenki grožđa i organsko ulje prvo će otvoriti vaše pore kako bi nečistoće i mrtve stanice zajedno sa sebumom izašle iz pora. Na taj način ova krema za dubinsko čišćenje pora sprečava da akne i prištići uopće i nastanu.

Ova se krema za dubinsko čišćenje nanosi na kožu na način da se zapjeni sa malo vode i nanese na lice i vrat, ali može i na dekolte. Ostaviti par minuta da djeluje te nakon toga isprati vodom koja je mlaka. Krema nema u sebi konzervansa niti umjetnih boja, te je potpuno prirodna i može se koristiti za sve tipove kože.

Krema za akne dm za noćni tretman

Krema za akne dm za noćni tretman prištića služi da se tokom noći nanese samo na prištić. Tokom noći krema za akne dm za noćni tretman prištića će isušiti prištić te smiriti upalni proces. Na taj način ćete se riješiti prištiće bez istiskivanja uz prirodan način zacjeljivanja kože da ne ostanu ožiljci.

Trebate pripaziti da kremu nanesete samo na kožu gdje se nalaze prištići, ciljano samo na prištić jer cink, ulje škiljavaca i zelena glina imaju veliku snagu isušivanja pa ostatak kože nije potrebno tretirati. Ovi sastojci ne samo da isušuju prištiće već će djelovati na ubrzanu regeneraciju kože i smiriti upalu.

Potražite u svom obližnjem dm-u kremu na bazi cinka i zelene gline, nanesite na prištić navečer. Ujutro ćete se iznenaditi učinkom koji ova krema može napraviti. Već nakon prve primjene prištić će se osušiti, a za regeneraciju kože ćete koristiti ovu kremu još par noći kako bi proces zacjeljivanja bio što brži i kako bi se smanjio ožiljak ukoliko je prištić bio velik.

Krema za akne dm za masnu i problematičnu kožu

Krema za akne dm namijenjena za masnu i problematičnu kožu je krema koja će djelovati na vašu kožu na način da će proizvodnju lojnih žlijezdi normalizirati, te će na taj način postepeno sprečavati nastanak akni. Zapravo lojne žlijezde su te koje kod pretjeranog lučenja stvaraju višak sebuma, loja koji puni pore i ne dozvoljava mrtvim stanicama kože da se očiste, pa stoga nastaju akne i prištići.

Krema za akne dm će ujedno na taj način spriječiti i pojavu mitesera, smanjiti masnoću regulirajući lojne žlijezde te će vaša koža poprimiti zdrav izgled i dobiti prirodan sjaj bez akni, mitesera, prištića i ostalih nepravilnosti koje se mogu pojaviti na inače masnoj koži lica, vrata i dekoltea.

Prirodni sastojci bez glutena, mineralnih ulja i mikroplastike sadrže preko 90% prirodni izvor u alantoinu, cinku i proteinima, sa vitaminom A i provitaminom B5 djelovat će umirujuće i sve nepravilnosti na vašoj koži će redovitom primjenom nestati i vaša koža više neće biti masna.


Tagovi:

Nonacne - pomoć kod akni

Za lijepo lice i obnovljenu kožu
  • Učinkovito potpomaže koži sklonoj svim vrstama akni
  • Ima protuupalna i antibakterijska svojstva
  • djeluje na izvor problema
  • Pomaže eliminirati mrlje, mitesere, papule, pustule i crvenilo
  • Sadrži savršeno usklađene i jedinstvene sastojke koji se koriste u prirodnim metodama liječenja akni