Nonacne - pomoć kod akni

Za lijepo lice i obnovljenu kožu
  • Učinkovito potpomaže koži sklonoj svim vrstama akni
  • Ima protuupalna i antibakterijska svojstva
  • djeluje na izvor problema
  • Pomaže eliminirati mrlje, mitesere, papule, pustule i crvenilo
  • Sadrži savršeno usklađene i jedinstvene sastojke koji se koriste u prirodnim metodama liječenja akni

Krema za akne – cijena, nuspojave, gdje kupiti

Sponzorirano

Krema za akne - cijena, nuspojave, gdje kupiti

Prištići su estetski i zdravstveni problem a krema za akne pomaže

Bilo da se radi o tinejdžerskim bubuljicama, bilo da se javljaju u sklopu predmenstrualnog sindroma, u stresnim situacijama ili kao neugodna najava starenja uvijek ih se želite što prije riješiti. I kada su samo posljedica hormonalne neravnoteže, prištići su estetski i zdravstveni problem a krema za akne pomaže. Kozmetičko tržište je zatrpano ponudom različitih krema i savjeta, no prije nego odaberete neku kremu trebate utvrditi koji tip kože i koju vrstu akni imate da bi ispravno odabrali kremu.

Mnoštvo različitih krema za akne ćete pronaći u online ponudi, po raznim web shopovima, različitog sastava, kvalitete i cijene, kao i u online ljekarnama i ostalim web trgovinama i cijene među njima mogu jako varirati. Oprez, čuvajte se krivotvorina, kupujte originalne proizvode, čitajte deklaracije proizvoda i držite se uputa i preporuka o korištenju. Agresivne kreme možda nude brze rezultate, ali pročitajte informacije o nuspojavama da cijena brzih rezultata na kraju ne ispadne previsoka.

Važno je znati kakva krema za akne vam treba

Ako imate suhe bubuljice boje kože (grisine) ili mitesere (crne točkice) po koži, možda trebate kremu koja ima u sebi i piling svojstva, da bi se te mrtve stanice lakše oljuštile s vaše kože. Ako imate crvene, bolne i upaljene prištiće trebate neku protuupalnu mast, ako imate gnojne bubuljice, trebate neku antibiotsku mast, dakle, važno je znati kakva krema za akne vam treba, da bi na ispravan način i efikasno riješili svoj problem, bez nuspojava.

Ako su vaše bubuljice nalik plikovima iz kojih samo curi neka bistra tekućina, krema za akne koja u sastojcima ima cinka koji pomaže isušivanje raspucanih mjehurića će biti dovoljna, a može poslužiti i mast za opekotine (riblja mast) ili kreme koje sadrže ricinusovo ulje. Zato je važno pročitati sastav, djelovanje, način upotrebe i nuspojave o svakom proizvodu koji kupujete. Kreme sa cinkom naročito pomažu u slučajevima kada su bubuljice posljedice masne kože ili djelomično, zapravo mjestimično masne kože.

Hormonalne, bakterijske i alergijske bubuljice i krema za akne

Hormonalne bubuljice se javljaju u pubertetu, ali se mogu javiti i u trudnoći, za vrijeme dojenja (laktacije) i kod drugih hormonalnih poremećaja, a i kao posljedica nekih drugih bolesti. Bakterijske bubuljice su obično posljedica začepljenih lojnih žlijezda u interakciji sa bakterijama koje normalno žive na površini kože i često imaju veze i sa pojačanim znojenjem. Alergijske bubuljice mora pregledati dermatolog. Zato hormonalne, bakterijske i alergijske bubuljice i krema za akne moraju biti ciljano odabrane da bi pomogle.

I ono najvažnije, krema za akne nije dovoljna. Jako je važna higijena, izbjegavanje agresivnih sredstava za osobnu higijenu, izbjegavanje brze hrane, alkohola i gaziranih pića. Pijte veće količine vode, do dvije litre dnevno, hranite se zdravo, jedite puno voća i povrća, ako se bavite sportom ili vježbate samo rekreativno, nosite pamučne znojnice koje će upiti znoj, tuširajte se redovito, pažljivo čistite, tonizirajte i hidratizirajte lice i nikada, baš nikada nemojte zaspati sa šminkom na licu.

Tagovi:

Nonacne - pomoć kod akni

Za lijepo lice i obnovljenu kožu
  • Učinkovito potpomaže koži sklonoj svim vrstama akni
  • Ima protuupalna i antibakterijska svojstva
  • djeluje na izvor problema
  • Pomaže eliminirati mrlje, mitesere, papule, pustule i crvenilo
  • Sadrži savršeno usklađene i jedinstvene sastojke koji se koriste u prirodnim metodama liječenja akni