Poticanje proizvodnje testosterona u tijelu

Omnipotent - za 3-4 puta jaču erekciju

Povećava nivo testosterona
  • Erekcija postaje snažnija i duža
  • Penis postaje osjetljiviji na dodir
  • Povećava se proizvodnja testosterona
  • Seks se produžava za 1,5 - 2 puta
  • Dugotrajan seks sa minimalnim pauzama
  • Snažni orgazmi po 5-7 minuta
Poticanje proizvodnje testosterona u tijelu

Omnipotent - za 3-4 puta jaču erekciju

Povećava nivo testosterona
  • Erekcija postaje snažnija i duža
  • Penis postaje osjetljiviji na dodir
  • Povećava se proizvodnja testosterona
  • Seks se produžava za 1,5 - 2 puta
  • Dugotrajan seks sa minimalnim pauzama
  • Snažni orgazmi po 5-7 minuta

Poticanje proizvodnje testosterona

Poticanje proizvodnje testosterona je od iznimne važnosti za sve muškarce. Prije svega, utjecaj testosterona na funkcioniranje muškarca je nemjerljiv. Testosteron je hormon, točnije spolni hormon koji proizvode testisi. Svi hormoni u ljudskom tijelu imaju određenu ulogu i savršeno se nadopunjuju, a testosteron prvenstveno utječe na spolni nagon kod muškaraca. Također, ovaj hormon aktivno sudjeluje u fazi puberteta kada je odgovoran za brojne fizičke promjene kod mladića. Promjena boje glasa, rast i razvitak kostiju i mišića, rast brade i reguliranje spolnog nagona su najistaknutiji procesi u tijelu na koje utječe hormon testosteron. Svaki hormon i njegova razina u tijelu održava se zdravim načinom života i pravilnom prehranom. Poticanje proizvodnje testosterona može se regulirati na dva načina, a to je promjenom životnih navika i izbjegavanjem stresa, kao i korištenjem medikamenata koji su dostupni u ljekarnama. Ipak, najbolja stvar koju možete napraviti za svoje tijelo i razinu testosterona je voditi kvalitetan i zdrav način života.

Prirodno poticanje proizvodnje testosterona

Svaka hormonalna promjena u tijelu može imati veliki utjecaj na niz tjelesnih i mentalnih funkcija. Ljudsko tijelo najbolje funkcionira kada su hormoni u balansu. Jednako pravilo vrijedi i za testosterone. Samo kada je razina testosterona u poželjnim granicama, tijelom muškarca može pravilno funkcionirati. Razina testosterona može se vrlo lako narušiti i veoma je važno voditi kvalitetan i zdrav način života, a u slučaju da poremetimo razinu testosterona, potrebno je uključiti prirodno poticanje proizvodnje testosterona. Prirodni principi su uvijek bolja opcija od medikamenata, jer su zdraviji a i jeftiniji. Da bi na prirodan način potaknuli proizvodnju testosterona u tijelu, dovoljno je biti tjelesno aktivan, zdravo se hraniti, izbjegavati stres i boraviti u prirodi na suncu. Prirodno poticanje proizvodnje testosterona je zaista jednostavno i ne zahtjeva drastične životne promjene. Proizvodnja testosterona može se potaknuti na prirodan način bez velikih i stresnih promjena životnih navika. Sve što trebate napraviti je promijeniti svoj životni stil, ali kroz duži period.

Poticanje proizvodnje testosterona uz pomoć medikamenata

Uvijek je prirodni način bolja opcija, o čemu god se radilo a posebno ako je u pitanju ljudski organizam i zdravlje. Prirodni način i poticanje proizvodnje testosterona je nešto sporija varijanta. Prirodni preparati uvijek djeluju sa odgodom, kroz duži vremenski period. Jednostavno, zdravstveni problem nije nastao preko noći, pa ga se ne može ni riješiti preko noći. Ipak u određenim situacijama kada treba djelovati brže, mogu se koristiti medikamenti i razni preparati koji će prouzročiti poticanje proizvodnje testosterona. Rezultati će biti vidljivi puno brže, međutim valja biti oprezan. Kada su sintetički lijekovi u pitanju, uvijek je dobro posavjetovati se sa liječnikom ili osobljem u ljekarni. Testosteron je veoma važan za vitalne funkcije organizma, a od presudnog je značaja za muški spolni nagon i aktivnost. Ako osjetite probleme sa spolnim nagonom, vrlo je izvjesno da imate smanjenu razinu testosterona, stoga ne čekajte već taj tjelesni upozoravajući signal shvatite ozbiljno, pristupite liječenje i promijenite svoje životne navike. Korištenje medikamenata nikako ne znači da ne morate mijenjati životni stil, već upravo suprotno.


Tagovi: