Hemoroidi krema

Gelarex - za učinkovito liječenje hemoroida

Bol i svrbež nestaju za 5 do 10 minuta
  • Zaustavlja krvarenje bez rizika
  • Olakšanje nakon prve upotrebe
  • Higijenski i prikladno za upotrebu
  • Učinkovit tretman za hemoroide
  • Smanjuje otekline i upale
  • Ubrzava regeneraciju oštećenog tkiva
 
Hemoroidi krema

Hemoroidi krema - uzrok

Hemoroidi su jedno od najneugodnijih pojava koja vam se može zadesiti. Problem se javlja zbog stvaranja jakog pritiska na krvnim žilama koje se nalaze u području rektalnog kanala odnosno u anusu. Kada se napravi pritisak na krvne žile dolazi do stvaranja malih kvrga koje mogu se sadržati unutar anusa ili čak mogu izaći vani i tako stvoriti još neugodniju bol. Srećom, pa postoji hemoroidi krema za njih koja vam može pomoći kod olakšanja boli i liječenja hemeroida. Osim što je jaki pritisak prilikom nasilnog pražnjenja cijevi uzrok pojave hemoroida, postoje vam u druge stvari koje mogu uzrokovati njegovu pojavu. Ako se žurite i želite obaviti nuždu što prije to može napregnuti vaše krvne žile u anusu i uzrokovati pojavu hemeroida. Također i kada dugo sjedite na toaletu, ako imate zatvor ili proljev, ako vam je stolica tvrda i suha, ako imate slabo vezivno tkivo oko anusa i rektuma, ako slabo konzumirate vlakna, ako često dižete teške stvari, te ako ste pretili, trenutno ste u trudnoći ili imate kronično stanje, to vam sve može uzrokovati hemoroide, no srećom postoji hemoroidi krema koja vam tu može pomoći.

Hemoroidi krema - simptomi

Razlikujemo dva tipa hemeroida, a to su vam vanjski i unutarnji, koji se onda dijele na 4 stupnja. Prvi i drugi stupanj hemoroida su vam unutarnji, i za njih su karakteristične sljedeći simptomi, a to su vam prvo krvarenje iz rektuma koje se obično dogodi nakon pražnjenja crijeva i ponekad se može pojaviti i krv, imate osjećaj kao da niste skroz ispraznili crijeva, osjećate bol tokom obavljanja nužde što je rijetka pojava, ali se i dalje može pojaviti kod nekih ljudi. Treći i četvrti stupanj hemoroida su vanjski hemoroidi i kod njih su specifična ovi sljedeći simptomi, a to su vam da imate otekline oko anusa odnosno male kvrge, osjećate svrbež i imate otekline, što se dogodi zbog iritacije, osjećate bol ne samo tokom pražnjenja cijevi već i kada sjedite isto tako, te može se pojaviti krvarenje. Kod oba dva slučajeva možete lako riješiti problem uz primjenu hemoroidi krema. U nastavku ćemo vam reći kako se može lako riješiti ovaj problem i kako vam hemoroidi krema djeluje.

Hemoroidi krema - liječenje

Jedno od najbolji način da se riješite hemoroida što prije i bolje vam je da koristite hemoroidi krema koja je visoko učinkovita i efikasna kod brzog i bezbolnog otklanjanja hemoroida, bez obzira radilo se o unutarnjim ili vanjskim. Samo trebate kroz period od nekoliko dana nanositi kremu oko područja anusa ako ste radi o vanjskim hemoroidima, ili s čepićem nanesete unutar anusa ako imate unutarnje hemoroide. Također, možete i izbjeći pojavu hemoroida kako ne biste morali se liječiti i koristit hemoroidi krema. Bitno je da jedete dovoljno vlakna, da izbjegavajte nezdravu hranu koja ne sadrži u sebi bitne hranjive tvari, da pijete dovoljno vode i da izbjegavate alkohol i kofeinske napitke, da po ako imate tvrdu stolicu da koristite prirodni omekšivači stolice. Također, nemojte jesti puno ljute i jako začinjenije hrane, izbjegavajte stvari poput čipsa, sira, brze hrane, gotove hrane iz trgovina, sladoleda, mesa, procesirane hrane i grickalica. Bitno je da se dovoljno krećete svaki dan i da barem odete na kratku šetnju od 20 do 30 minuta to bi vam bilo dovoljno da pokrenete svoja crijeva. Bitno je da ne sjedite predugo na toaletu, i nemojte svoja crijeva požurivati jer ćete napraviti više štete nego koristi.


Tagovi:

Gelarex - za učinkovito liječenje hemoroida

Bol i svrbež nestaju za 5 do 10 minuta
  • Zaustavlja krvarenje bez rizika
  • Olakšanje nakon prve upotrebe
  • Higijenski i prikladno za upotrebu
  • Učinkovit tretman za hemoroide
  • Smanjuje otekline i upale
  • Ubrzava regeneraciju oštećenog tkiva