Prirodni afrodizijak za žene i muškarce

Prirodni afrodizijak za žene i muškarce

Potencija

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju
  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega

Prirodni afrodizijak za žene i muškarce

Mnoge se namirnice danas koriste kao prirodni afrodizijak za žene i muškarce, a različiti narodi i kulture preferiraju određene namirnice iz prirode s kojima poboljšavaju svoju seksualnu energiju i funkciju. U principu svaki afrodizijak djeluje na jednak način, a taj je da poboljšavaju prokrvljenost spolnih organa i pobuđuju želju za seksom. Također, velika većina afrodizijaka koja djeluje kod muškaraca, jednako djeluju i kod žena. Treba napomenuti i to da su muškarci ranjivija skupina kada se radi o ugroženosti spolne aktivnosti i funkcija, jer muška spolna aktivnost opada s godinama a posebno pod utjecajem stresa.

Naravno, to ne znači da slične probleme nemaju i žene, međutim u puno manjem broju slučajeva. Ipak seksualna disfunkcija je problem koji postoji i koji se na sreću može riješiti. Postoje razne sintetičke varijante afrodizijaka, pa čak i tablete na prirodnoj bazi, međutim prirodni afrodizijak za žene i muškarce je sigurno najjeftiniji i najzdraviji izbor kako poboljšati svoje kapacitete i spolnu aktivnost.

Koji je najbolji prirodni afrodizijak za žene i muškarce

Izbor koji je najbolji prirodni afrodizijak za žene i muškarce svodi se na osobni odabir, jer u prirodi možemo pronaći mnogo prirodnih afrodizijaka u obliku voća, povrća i ostalih biljaka. Dakle, prije svega svatko će odabrati prirodni afrodizijak s obzirom na to da li voli ili ne određenu namirnicu. Najpoznatiji prirodni lijek za potenciju, koji je sada dostupan i kod nas je korijen Ginsenga.

Korijen Ginsenga se mrvi u prah i kao takav od davnina koristi kao lijek za potenciju. Biljka babin zub poznata je po svom djelovanju na hipofizu i njezino lučenje spolnih hormona. Babin zub jednako djeluje na spolnu aktivnost kod žena i muškaraca. Aminokiselina arginin, koja se može koristiti kao dodatak prehrani u spoju sa cinkom čini dobitnu kombinaciju, te prirodni afrodizijak za žene i muškarce i ima veoma povoljan utjecaj na seksualnu aktivnost, posebno kod muškaraca. Dobra stvar je i ta što se arginin nalazi u mnogim namirnicama, pa ga nije ni potrebno posebno uzimati kao dodatak prehrani.

Prirodni afrodizijak za žene i muškarce dostupan svima

Mnoge namirnice koje koristimo u svakodnevnoj prehrani sadrže prirodni afrodizijak za žene i muškarce, što automatski znači da afrodizijak unosimo svakodnevno. Iako ga unosimo svakodnevno, to ne znači da unosimo dovoljne količine koje bi imale utjecaja na seksualnu aktivnost i energiju, pa je važno znati koje namirnice najviše utječu i koliko ih treba konzumirati.

Pod univerzalni prirodni afrodizijak za žene i muškarce možemo svrstati nekoliko poznatih namirnica, kao što je šparoga, jagode, orašasti plodovi, korijander i crno vino. Ovdje treba istaknuti bademe, celer, komorač, med, čokoladu i papaju kao prirodne afrodizijake koji više utječu na libido kod žena, dok čokolada, čili, kamenice, avokado i smokva imaju fantastičan utjecaj na muški libido. Naravno, neće na svaku osobu jednako utjecati svaka od navedenih namirnica, a na vama je da probate sve i istražite koja namirnica kod vas najviše utječe na povećanje libida. Seks je veoma važan segment svakog odnosa i života pojedinca, pa ako imate određenih problema sa libidom, pomozite si jednostavnom promjenom prehrane uvođenjem namirnica bogatih afrodizijakom.


Tagovi:

Potencija

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju
  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega