ZFimuno – što je i kako djeluje

ZF Imuno - poboljšajte svoj imunitet

Za podizanje i jačanje imuniteta
Idealan kada su u pitanju:
 • Česte prehlade
 • Povišena razina stresa
 • Inflamacija unutarnjih organa
 • Digestivni problemi, uključujući manjak apetita, dijareju i stomačne grčeve
 • Frekventne infekcije, poput infekcije uha, upale pluća i sinusitisa
 • Neuroza, nesanica i gubitak apetita
 • Kronični umor
ZFimuno - što je i kako djeluje

ZFimuno za jači imunitet

Vrijeme u kojem živimo tjera nas na ubrzan način života koji je često prepun stresa, što može rezultirati oslabljenim imunitetom, čestim osjećajem umora i nedostatkom energije, no isto tako može pridonijeti sveopćoj slabosti i malaksalosti tijela. Osim toga, zbog toga nam se zna dogoditi da lakše pokupimo neku prehladu ili virozu koje nas pritom drže duže nego što je to uobičajeno. Iz svih tih razloga, dobro je raditi na jačanju imuniteta koji bi nam trebao biti prva linija obrane od raznih virusa, bakterija i ostalih patogenih uzročnika bolesti. Ponekad je teško tijelu dati sve vitamine, minerale, kao i ostale nutrijente koji su potrebni kako bi tijelo izgradilo imunitet te je stoga dobro uzimati proizvode koji će dati tijelu sve ono što mu treba. Jedan od takvih proizvoda je ZFimuno koji se preporučuje svima onima čiji je imunitet narušen, posebice kod kroničnih bolesnika. O ZFimuno proizvodu, što je i kako djeluje pisat ćemo u nastavku teksta.

Od čega se sastoji ZFimuno?

Imunitet se treba jačati na razne načine. Hrana koju unosimo u naše tijelo trebala bi biti raznovrsna kako bi tijelo dobilo osnovne nutrijente koji će pomoći jačati imunitet. Osobna higijena također ima važnu ulogu no isto tako su važni i dobar san, kao i određena fizička aktivnost tijela, posebice na otvorenom, u prirodi. No ni to ponekad nije dovoljno te se stoga preporučuje uzimati dodatke prehrani kao što je ZFimuno. Radi se o proizvodu koji je prepun raznih vitamina, minerala te antioksidansa kako bi tijelu pomogao ojačati imunitet. Glavni sastojci kod ZFimuno proizvoda su acerola, koja je snažni antioksidans, vitamini C i D3 koji pomažu tijelu ojačati organizam te cink koji smanjuje aktivnost loših bakterija. No osim navedenih svojstava, svi ti sastojci djeluju protuvirusno, protumikrobno i antibakterijski zbog čega se djelovanje tih patogenih uzročnika na ljudski organizam smanjuje koliko je to moguće. Isto tako, neki od tih sastojaka imaju umirujuće djelovanje na živčani sustav što pomaže u borbi sa svakodnevnim stresom.

Kako djeluje ZFimuno?

ZFimuno ima mnoge aktivne sastojke od kojih svaki djeluje na određene stvari, bilo da se radi o smirivanju živčanog sustava ili jačanju određenih sluznica kako bi patogeni uzročnici imali manji utjecaj i smanjeno djelovanje. ZFimuno koristi se svakodnevno te se već u roku mjesec dana može osjetiti povećana količina energije u tijelu te je imunitet bolji. Iskustva korisnika izrazito su pozitivna te mnogi daju preporuke za taj proizvod. Radi se o dodatku prehrani koji dolazi u obliku tableta te se u pakiranju nalaze 32 tablete, napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Mogu se uzimati u bilo koje doba dana te se preporučuje redovita uporaba kako bi tijelo steklo određenu razinu imuniteta u što je kraćem vremenskom periodu. Proizvod se može koristiti u bilo koje doba godine, a posebice je popularan u vrijeme haranja raznih bolesti te se pojačano koristi i od početka pandemije koja nas je zadesila. Uz narudžbu online putem, proizvod u kratkom roku dolazi na vašu kućnu adresu.


Tagovi:

ZF Imuno - poboljšajte svoj imunitet

Za podizanje i jačanje imuniteta
Idealan kada su u pitanju:
 • Česte prehlade
 • Povišena razina stresa
 • Inflamacija unutarnjih organa
 • Digestivni problemi, uključujući manjak apetita, dijareju i stomačne grčeve
 • Frekventne infekcije, poput infekcije uha, upale pluća i sinusitisa
 • Neuroza, nesanica i gubitak apetita
 • Kronični umor