Zenidol krema – što je i kako djeluje

Zenidol - protiv gljivica, svraba i pukotina na stopalu

Brzo upija i ne ostavlja tragova na krevetu i odjeći
  • Liječi gljivice stopala i nokta
  • Ublažava svrbež i ljuštenje
  • Eliminira znojenje i neugodan miris
  • Liječi pukotine na petama
  • Jača vaše nokte
 
Zenidol krema - što je i kako djeluje

Što je Zenidol krema

Zenidol krema je krema koja će vam pomoći ukoliko imate gljivice na nogama, osjećate neugodan miris nogu, noge vam se pretjerano znoje, osjećate svrbež i iritaciju. Ukoliko su vam se pojavile pukotine na stopalima naročito na petama, imate mjehuriće na stopalima, imate zadebljanja na stopalima ova je krema pravo rješenje za sve to.

Također ukoliko ste uočili promjene na noktima u smislu da su oni postali nepravilnih oblika ili su postali smeđe ili žute boje, no moguće je da su vam se pojavili i žljebovi na noktima ili bijele mrlje u boji noktiju, vrijeme je da potražite rješenje za svoje probleme Vaše rješenje je Zenidol krema koja će pomoći i riješiti sve navedene probleme.

Ukoliko ne poduzmete ništa može doći do širenja gljivica i na ostatak tijela ili ruku, do gubitka noktiju, pojave čireva, mrtve kože, dubokih pukotina, neugodnih i zbog infekcije opasnih lomljenja noktiju koje mogu izazvati i jače infekcije, pa dovesti i do sepse ukoliko se infekcije ne liječe na vrijeme.

Zenidol krema prirodni sastojci

Zenidol krema u svom sastavu ima samo prirodne sastojke koji nemaju nuspojava osim ako ste alergični na neki od sastojaka. No, svakako prije primjene ukoliko imate nekih drugih zdravstvenih problema se posavjetujte sa svojim liječnikom kako bi isključili bilo kakve komplikacije.

Ulje Melaleuca djeluje antigljivično jer sadrži terpen koji djeluje direktno na uništavanje gljivica, terpinen također ima jako veliku antifungalnu djelotvornost jer zaustavlja razmnožavanje gljivica, eliminira aktivnosti gljivica, te uklanja spore gljivica iz ljudskog tijela, te još najvažnije sprječava ponovnu infekciju gljivicama.

Ekstrakt gaveza jača lokalno imunitet i otpornost na mikroorganizme koji su štetni, dakle uništava gljivice ali i pomaže kod oporavka i regeneracije tkiva i noktiju. Ulje kleka pomaže kod trajnih gljivičnih oštećenja te kada su gljivice otporne i drugi su lijekovi neučinkoviti.

Zenidol krema svojim prirodnim sastojcima uklanja gljivice, regenerira i njeguje kožu i nokte koji su obuhvaćeni gljivičnom infekcijom, te hidrira i njeguje kožu stopala i nokte, ne upijajući se u odjeću i posteljinu.

Kako djeluje Zenidol krema

Zenidol krema kako bi učinkovito djelovala potrebno je korištenje barem 30 dana svakog dana nanošenja krema na čistu kožu stopala i noktiju. Krema se neće zalijepiti na odjeću i posteljinu, a najbolje ju je primijeniti prije spavanja jer tokom noći se nećete kretati pa će biti manje trenja dok krema djeluje.

Zenidol krema djeluje na način da uništava gljivice i njihove spore, te time sprečava daljnje razmnožavanje gljivica i njihovo širenje u dubinu kože, ali i na druge dijelove tijela. Krema djeluje da nestanu gljivice, a nestankom gljivica će nestati i svrab i iritacija, a jednako tako nestat će i neugodan miris i noge će se manje znojiti.

Krema će pomoći da se poravnaju i izliječe pukotine, da nestanu mjehurići, nokti se više neće lomiti i pucati, te će sa noktiju nestati smeđe i žute boje, te žljebovi koji se pojavljuju kod bolesnih noktiju. Vaša će stopala djelovanjem ove kreme izgledati kao lijepa, mirisna i njegovana stopala ugodna za pogled.


Tagovi:

Zenidol - protiv gljivica, svraba i pukotina na stopalu

Brzo upija i ne ostavlja tragova na krevetu i odjeći
  • Liječi gljivice stopala i nokta
  • Ublažava svrbež i ljuštenje
  • Eliminira znojenje i neugodan miris
  • Liječi pukotine na petama
  • Jača vaše nokte