KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.

Wolt tokens

Hrana i piće

Wolt tokens

Što su Wolt tokens?

U zadnjih dvije godine, online shopping i naručivanje hrane preko aplikacija je postalo više nego ikada popularno i gotovo svaka osoba je barem jedanput naručila nešto s interneta ili čak preko neke aplikacije od popularnih web trgovina. Jedno od takvih stvari su popularne dostavne aplikacije, a jedno od onih koje je postalo jako popularno sada je Wolt aplikacija. Preko Wolt aplikacije možete gotovo sve naručiti. Ponajprije ste mogli preko njihove aplikacije naručiti hranu i pića od popularnih restorana, bistroa i kafića, a sada već možete lagano iz skoro svake trgovine naručiti. Sada možete si kupiti svoje tjedne namirnice, kao i kupiti si potrebne stvari iz drogerije i drugih trgovina. Ako koristite ovu aplikaciju povremeno, vjerojatno ne znate za Wolt tokens koje možete skupiti. Ukoliko ne znate što su uopće Wolt tokens i što možete s njima napraviti, reći ćemo vam više o tome u nastavku ovoga članka o ovoj temi.

Kako se koriste Wolt tokens?

Mnogi koji od nas na redovnoj bazi koriste Wolt već znaju za Wolt tokens i kako ih možete iskoristiti, no za sve koji još nisu upoznati s ovim sustavom skupljanja Wolt tokens, sada ćemo vam kroz ovaj dio reći kako se oni koriste te vam potom kazati kako ih i vi možete dobiti. Ponajprije, ovi Wolt tokeni se mogu iskoristiti za dobivanje besplatnih dostava prilikom sljedeće narudžbe. Možete ih dobiti na način da svoj personalizirani kod koji omete u postavkama pronaći, a u ujedno preko maila koji vam zna Wolt aplikacija poslati. Ovaj sistem bodovanja i osvajanja Wolt tokena vam radi tako da trebate svoj kod proslijediti svojim prijateljima i rodbinu i svaki put kada neko iskoristi taj vaš kod, automatski će vam se u sustavu pojaviti bodovi koje kada skupite dovoljnu svotu možete iskoristiti za ostvarivanje besplatnih dostava kod sljedeće narudžbe koju napravite u Wolt aplikaciji bez obzira na iznos narudžbe.

Kako dobiti Wolt tokens?

Kako biste i vi isto tako krenuli sa skupljanjem Wolt tokens, bitno je da ponajprije napravite svoj vlastiti profil na ovoj aplikaciji za naručivanje. Proces vam je veoma jednostavan i ne zahtjeva puno mudrosti stoga sve što trebate napraviti je ponajprije skinuti ovu aplikaciju, koja je dostupna i za android i iOS mobitele i tablete. Zatim, kada ste skinuli aplikaciju se trebate registrirati što će vam za to trebati samo oko par minuta, a trebate ispuniti kratki obrazac za prijavu. Kada ste to učinili i dovršili ste svoj profil možete krenuti s naručivanjem, a prije toga kako biste skupili dovoljno Wolt tokens trebate poslati svoj kod svojim prijateljima i rodbini, a kod vam se nalazi kada kliknete na svoj profil. Kod služi kako bi vaši prijatelji ostvarili popust na narudžbi, a vam služi kako biste ostvarili besplatnu dostavu stoga svi profitiraju ovdje s ovim Wolt kodom, stoga skinite aplikaciju već danas!

Tagovi:

KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.