KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.

Wolt krediti

Hrana i piće

Wolt krediti

Wolt krediti

Wolt krediti su posebna pogodnost koju vam nudi Wolt, platforma za naručivanje. Wolt kao platforma i aplikacija putem koje možemo naručivati, pojavila se relativno nedavno na našem tržištu i podigla razinu usluge svima koji surađuju sa ovom izvrsnom platformom. Bilo da ste korisnik i naručujete nešto preko platforme Wolt ili želite ostvariti poslovnu suradnju kao partner, Wolt je idealna prilika. Wolt platforma prvi se puta pojavila u Finskoj, što je nekako razumljivo s obzirom na progresivnost i otvoren um Finaca. Jednostavno su potpuno drugačije pristupili dostavi hrane i potrepština iz trgovine. Od 2014. godine, platforma se proširila na veliki broj zemalja pa tako i na hrvatsko tržište. U Hrvatskoj je Wolt trenutno dostupan u većim gradovima i to Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci i Zadru. Naravno Wolt konstantno širi svoj krug djelovanja i na ostale gradove. Zbog velikog uspjeha i prihvaćenosti Wolt aplikacije, Wolt se odlučio nagraditi svoje korisnike kroz sustav Wolt krediti.

Kako se ostvaruju Wolt krediti

Wolt krediti se vrlo lako ostvaruju. Prije svega, kao i kod sličnih platformi, kako bi ju mogli koristiti potrebno je otvoriti vlastiti račun ili profil na Wolt aplikaciji. Ovo je potrebno kako bi Wolt osigurao restorane i trgovine od zlouporabe i lažnih naručivanja. Kada se jednom registrirate, Wolt jednako kvalitetno i uspješno možete koristiti na svom mobilnom uređaju ili računalu i laptopu. Narudžbe se izvršavaju tako da se prijavite u Wolt aplikaciju i odaberete željeni restoran ili trgovinu iz koje želite nešto naručiti. Potom odaberete željeni proizvod. Narudžba će u maksimalno kratkom roku stići na odabranu adresu, a Wolt krediti se aktiviraju u slučaju da vaša narudžba iznosi 200 ili više kuna. Na primjer, ako naručite dostavu iz restorana u iznosu od 200 kuna, Wolt će na vaš račun unutar aplikacije prebaciti 20 kuna kredita. Ovaj kredit možete iskoristiti prilikom iduće narudžbe i tako si umanjiti ukupni trošak narudžbe i dostave.

U kojem roku se mogu iskoristiti Wolt krediti

Wolt konstantno smišlja nove načine kako bi nagradio svoje korisnike, a jedan od načina koji se pokazao iznimno uspješnim su Wolt krediti. Jasno je kako svatko voli dobiti određeni popust na svoju kupnju ili kupon koji će kasnije moći iskoristiti. To je Wolt odavno shvatio i kroz aplikaciju su stalno prisutne određene pogodnosti za kupce. Wolt krediti u pravilu se mogu iskoristiti u roku od 30 dana od kada su dospjeli na račun korisnika Wolt aplikacije. Wolt zaista krase brojne prednosti pred standardnom procedurom naručivanja direktno od restorana, jer Wolt posjeduje veliku mrežu dostavljača koji se konstantno kreću po gradu i uvijek su spremni preuzeti narudžbu u najbližem restoranu ili trgovini. Naknade za dostave su zanemarive, a nerijetko i besplatne ovisno o tome koliko ste udaljeni od restorana ili trgovine iz kojih vam stiže narudžba. Osim ekspresne dostave, Wolt kredit je svakako pogodnost koju treba iskoristiti stoga ako već niste, pridružite se najbrže rastućoj platformi za dostavu.

Tagovi:

KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.