KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.

Wolt besplatna dostava

Hrana i piće

Wolt besplatna dostava

Wolt besplatna dostava

Wolt besplatna dostava dostupna je unutar Wolt aplikacije pomoću koje možete naručivati hranu ili kućne potrepštine iz brojnih restorana i trgovina diljem Hrvatske. Ova aplikacija razvijena je u Finskoj, 2014. godine od kada se nezaustavljivo širi diljem svijeta. Tradicionalni način dostave, prvenstveno iz restorana, sada je stvar prošlosti jer je Wolt platforma pomaknula granice. Granice su pomaknute prije svega u brzini dostave, jer ni jedan restoran ne može tako brzo dostaviti hranu kao Wolt. Kako je to moguće? Jednostavno, Wolt konstantno ima dostupne dostavljače na terenu, koji pokrivaju veliko područje mnogih gradova u Hrvatskoj. U trenutku kada pristupite i zaključite narudžbu, Wolt šalje najbližeg dostavljača na mjesto vaše narudžbe i u najkraćem roku dostavlja vam naručeno. Wolt aplikaciju svatko može vrlo lako preuzeti i instalirati na svoj mobilni uređaj, međutim trenutno je dostava i funkcija aplikacije dostupna u većim gradovima. Naravno, Wolt širi svoju ponudu i suradnju, pa se ubrzo očekuje još veća pokrivenost i dostupnost korištenja Wolt aplikacije, pa tako i Wolt besplatna dostava.

Wolt besplatna dostava – kako ju ostvariti

Wolt besplatna dostava stalna je opcija u određenim situacijama. Wolt stalno napreduje i svojim korisnicima donosi pogodnosti. Jedna od trenutno dostupnih pogodnosti je svakako Wolt besplatna dostava koja funkcionira pod određenim uvjetima. Prije svega narudžbu morate odraditi putem Wolt aplikacije, a uvjet da bi dostava bila besplatna je da se nalazite unutar 2 kilometra od odabrane trgovine ili restorana. Također, pojedine trgovine i restorani u suradnji sa Wolt aplikacijom nude besplatnu dostavu bez obzira na udaljenost između vaše adrese i adrese sa koje kreće narudžba. Ne postoji bolji i efikasniji način kako naručiti potrebne stvari, bez obzira u koje doba dana. Vaša narudžba će uvijek biti odrađena u maksimalno kratkom vremenu. Ova aplikacija posebno je pogodna za sve starije i nemoćne, kao i za sve ostale kojima hitno treba određeni proizvod. Prednost Wolt aplikacije, osim besplatne dostave, svakako su brojni popusti i akcije koje ova platforma priprema u suradnji sa restoranima i trgovinama. Tako ćete upravo putem ove aplikacije ostvariti najbolje cijene za željeni proizvod ili hranu.

Wolt besplatna dostava putem Wolt kredita

Wolt besplatna dostava, kao što smo naveli, u većini slučajeva dostupna je ako ste unutar 2 kilometra od restorana ili trgovine iz kojih naručujete. U određenim periodima vaša narudžba i dostava mogu biti besplatni ako je restoran ili trgovina u akcijskom ili promo tjednu, kada nudi besplatnu dostavu bez obzira na vašu lokaciju. Naravno, ovdje uvijek govorimo o lokaciji unutar istoga grada, što znači da ne možete nešto naručiti u Zagrebu a da vam bude dostavljeno u Osijeku. Još je jedna opcija dostupna kada je Wolt besplatna dostava u pitanju. Naime, Wolt je predstavio Wolt kredite koji se mogu zaraditi u situaciji kada je iznos vaše narudžbe 200 i više kuna. U tom slučaju na svoj račun unutar aplikacije dobijete 20 kuna kredita, koji možete iskoristiti na idućoj narudžbi. Dakle, kreditom koji ste dobili besplatno od Wolt aplikacije, možete platiti dostavu na idućoj narudžbi. Preuzmite Wolt aplikaciju i doživite potpuno drugačije iskustvo naručivanja i brze dostave.

Tagovi:

KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.