KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.

Wolt promo kod

Wolt promo kod i što je wolt

Wolt originalno je započeo svoje djelovanje u Helsinkiju, glavnom gradu Finske pred manje od deset godina. Ovo je vrlo korisna aplikacija putem koje možete naručiti hranu na dostavu iz restorana iz svoje bliže okolice. Aplikacija je namijenjena mobilnim telefonima i vrlo lako i jednostavno se instalira.

Nakon instalacije potrebno je otvoriti profil, a famozni Wolt promo kod se krije negdje unutar aplikacije. Kada pronađete Wolt promo kod morate biti brzi i unijeti ga u svoj profil. Ukoliko ga aplikacija nije prihvatila, znači da ga netko drugi već iskoristio i vaša potraga za promo kodom se nastavlja.

Dostava hrane i pića iz restorana koji su u krugu 5 kilometara zračne linije od vašeg doma bit će obavljena u posebnim torbama koje zadržavaju toplinu i već unutar desetak minuta vaš ručak ili večera može biti na vašem stolu. Sve što trebate je postaviti stol i pričekati dostavljača koji će vam donijeti ukusnu hranu iz omiljenog restorana.

Wolt promo kod kako funkcionira

Kako i na koji način funkcionira Wolt promo kod? Kada unutar aplikacije pronađete promo kod potrebno ga je unijeti u vaš profil unutar Wolt aplikacije. Svrha ovog promo koda je da ga podijelite sa svojim prijateljima i na taj način se broj korisnika Wolt usluge širi.

Jede vam se neka omiljena hrana? Ugrabite naš Wolt promo kod u iznosu od 35 kuna i počastite sebe i prijatelje sa hranom. Svatko tko se prijavi sa našim promo kodom dobiva 35 kuna koje može iskoristiti za naručivanje.

Wolt promo kod je vrlo pametno smišljen način širenja mreže korisnika jer vrijednost od 35 kuna ili 5 eura nije mala, ponekad može pokriti i ukupnu vrijednost cijele narudžbe. Što više sami širite svoju mrežu prijatelja koji će koristiti vaš kod to ćete vi više dobivati kredita u obliku promo koda.

Wolt promo kod i dostave

Dostava putem Wolta je brza i vaša hrana će stići do vas topla kao da ste sjeli za stol u restoranu. Hrana se može naručiti svaki dan u tjednu i to u periodu od 11: 00 do 22: 30, s time da može i kasnije ukoliko restoran iz kojeg naručujete hranu radi duže od 22: 30.

Wolt promo kod također može biti iskorišten za plaćanje dostave. Kada aktivirate plaćanje promo kodom možete platiti i hranu i pića iz restorana, ali i samu dostavu. Trebate samo paziti da ne prođe više od 30 dana od datuma kada je vama nadodan kredit od 35 kuna u obliku Wolt promo kod-a.

Dostava se plaća 5 kuna ukoliko se restoran nalazi unutar jednog kilometra zračne udaljenosti od vašeg doma. Svakih pola kilometra dalje se plaća dodatno 2 kune, a maksimalna udaljenost od restorana do vas može biti pet kilometara zračne udaljenosti. Udaljenost je ograničena upravo zato kako bi dostavljač mogao poštivati rok od desetak minuta i donijeti vam topao obrok.

Tagovi:

KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.