KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.

Wolt akcija

Hrana i piće

Wolt akcija

Što je Wolt akcija?

U današnjem modernom dobu, većina nas kupuje stari putem interneta, jer je brže i jednostavno te je veoma praktično jer čuvamo i vrijeme, a i novac prilikom obavljanja bilo kakvih kupovina. To je sada postalo veoma praktično te možete u bilo koje doba dana si naručiti ono što želite bez ikakvog problema. Imate na raspolaganju mnogobrojne aplikacije za naručivanje stvar iz raznih trgovina, restorana i kafića, te što god vaše srce poželi to si možete naručiti. Jedno od najpopularnijih aplikacija po tom pitanju vam je Wolt. U njihovoj aplikacija kada je Wolt akcija tada možete naručiti određene stvari po super akcijskoj cijeni, te i često znaju nuditi besplatne dostave prilikom kupovine. Ove akcijske ponude može svatko od nas iskoristiti u njihovoj aplikaciji, a samo se trebate prijaviti. U nastavku ćemo vam reći o Wolt akcija i kako možete i vi sami ostvariti pogodnosti koje vam nudi akcijska ponuda u Wolt aplikacija.

kako se primjenjuje Wolt akcija?

U vremenima kada većina nas vodi ubrzane načine života, često nemamo vremena za primjerice da si napravite ručak ili da obavite svoju tjednu kupovinu namirnica i ostalih potrepština. U takvim situacijama se ljudi često odluče na kupovinu namirnica ili narudžbu gotovih jela preko dostavnih aplikacija, od kojih je najpoznatija na našim prostorima Wolt aplikacija. Putem Wolt aplikacije možete od bilo kuda bilo kada bilo gdje naručiti si što god vi htjeli. Imate na njoj dostupne razne trgovine, drogerije, restorane, . bistroe, slastičarne i kafiće iz kojih možete si naručiti što vi želite. Također, tokom posebnih perioda vam je dostupna Wolt akcija period kada neka jela ili stvari budu snižene po super cijeni i kada vam nude besplatne dostave na određenom iznosu. Ova Wolt akcija je dostupna za sve ljude bez obzira na lokaciju i možete ju iskoristit u fazi kada ju najave, što uglavnom vas unaprijed obavijeste putem emaila i njihove aplikacije.

Kako ostvariti pogodnosti tokom Wolt akcija?

Kako biste mogli i vi iskoristiti Wolt akcija i naručiti si bilo nekakvo jelo, kavu ili potrepštine za vaš dom, onda samo nastavite dalje čitati jer ćemo vam u ovome dijelu reći više o tome kako doći do Wolt akcijske ponude. Prvo što trebate napraviti jest da skinete Wolt aplikaciju ukoliko već niste. Aplikacije je dostupna i za Android i iOS mobilne uređaje. Zatim, trebate se registrirati i napraviti svoj profil kod njih, što je veoma jednostavno i ne zahtjeva puno vremena. U samo par minuta možete ispuniti njihov prijavni formular. Zatim kada ste napravili svoj profil, bitno je da imate uključenu lokaciju ili da u ručno unesete, te da malo personalizirate svoj profil kako bi znalo za vaš kupovne navike. I kada ste to sve napravili, i kada vidite da je aktualna Wolt akcija, možete krenuti s naručivanjem, i akcijska cijena će se automatski u košarici pokazati, no ako je u obliku koda tada trebate kod unijeti u košarici.

Tagovi:

KAKO OSVOJITI 35 kn gratis?

1. Skinite i instalirajte Wolt Croatia aplikaciju.
2. Unesite promo kod OSVOJI30 za poklon od 35 kn za prvu narudzbu. Za unijeti kod ići na "Profil" pa "Unesi promo kod.