Volite gazirano? Ovaj čovjek je pio 10 limenki coca cole dnevno i to mjesec dana. Evo što mu se dogodilo.

Volite gazirano? Ovaj čovjek je pio 10 limenki coca cole dnevno i to mjesec dana. Evo što mu se dogodilo.

Ovaj čovjek je pio gazirano piće svaki dan mjesec dana

Svatko od nas si voli ponekad popiti pokoje gazirano piće, posebice kada su nedjeljni ručkovi u pitanju, blagdani, kada idete nekamo van ili kada su idete na neku proslavu, poput rođendana ili vjenčanja. No, jedno je kada si povremeno s vremena na vrijeme popijete po jedno gazirano piće, ali je posve druga stvar kada svakoga dana konzumirate puno gaziranog pića, posebice onih koji imaju hrpu kalorija i šećera u sebi kao što je to coca cola. Jedan je čovjek odlučio napraviti jedan mali eksperiment gdje bude pio svakoga dana u periodu mjesec dana po 10 limenki coca cole. Čovjek je na početku eksperimenta bio mišićave građe, gdje je imao bicepse, tricepse i trbušnjake te je započeo eksperiment s kilažom od 174 lb odnosno s 79 kilograma. Ono što je doživio na kraju eksperimenta je šokiralo mnoge, posebno znajući da je ovo promjena koja se uspjela dogoditi nakon samo mjesec dana!

Što se dogodi ako pijete gazirano piće svaki dan

Svi mni znamo da gazirano piće kao što je coca cola nije nimalo zdravo i dobro za naše zdravlje, no ipak, svi ga volimo si popiti s vremena na vrijeme. Posebice kada su vrući ljetni dani ili kada gledamo neki film u kinu te ne možemo coli odoljeti. No, sve u čemu uživamo u prevelikoj količini može biti kobno za nas, pa tako i gazirano piće koje svi silno volimo. Tako je ovaj čovjek sa slika napravio zgodni mali eksperiment gdje je mjesec dana pio po 10 limenki coca cole i doživio blago rečeno veliku promjenu na kraju eksperimenta. Na prvim slikama nam prikazuje čovjek sve limenke coca cole koje je popio za vrijeme trajanja ovog eksperimenta. Imajte na umu, ona je svaki dan pio po 10 limenki coca cole i to za period od mjesec dana. To znači da je u mjesec dana popio čak 300 limenki coca cole!

Kako gazirano piće ime utjecaj na vaše tijelo

Kada pijete gazirano piće svaki dan, posebice ono koje je veoma kalorično i sadrži puno praznih ugljikohidrata i šećera u sebi kao što je to gazirano piće coca cola, nakon nekog vremena ćete primjećivati loše posljedične efekte na sebi, kao što je loša koža, udebljanje i slično. To je nešto što se dogodilo i ovom čovjeku koji je u periodu mjesec dana pio svaki dan po 10 limenki coca cole. Na sljedećoj slici, on nam prikazuje težinu koju je imao na početku eksperimenta i težinu koju je imao na kraju ovog eksperimenta. Rezultati su veoma drastični! Prvo je imao 174 lb odnosno 79 kilograma, te je na kraju imao čak 190 lb odnosno 86 kilograma! To je puno za mjesec dana! I na kraju nam je priložio sliku sebe bez majice s početka i kraja eksperimenta. Promjena je i više nego očigledna, jer je na početku imao fino ugrađene mišiće i trbušnjake dok je na kraju imao pivski trbuh i labave mišiće.


Tagovi: