Veza sa udatom ženom

Veza sa udatom ženom

Veza sa udatom ženom često se traži samo zbog seksa

Mnogi muškarci se u veze s udanim ženama upuštaju prvenstveno zbog seksa. Naime, udane žene imaju svoj život i obaveze vezane uz tu obitelj, nevažno imaju li djecu ili ne, pa stoga muškarci kojima je samo do seksa dobiju ono što žele, bez da se moraju na ikoji način vezati uz njih, animirati ih i ispunjavati njihove emocionalne potrebe. Veza sa udatom ženom nikada neće biti poput veze sa ženom koja je prije stupanja u vezu bila slobodna. Veza sa udatom ženom nosi potencijalno velik broj problema sa sobom, od toga da ta žena neće biti dostupna kada se vama prohtije pa sve do toga da će se ta vezati trebati odvijati u tajnosti. Održavanje veze u tajnosti može dati određenu dozu adrenalina, no isto tako zahtijeva usklađivanje obveza, traženje mjesta na kojima ćete se nalaziti da vas ne vidi netko tko ne bi trebao te mnoge druge stvari kako bi veza ostala tajna.

Veza sa udatom ženom zabranjeno je voće

Veza sa udatom ženom može postaviti određen izazov za muškarca, posebice ako je u pitanju ambiciozan muškarac koji smatra da ima sve. Udane žene u društvu se shvaćaju kao nedostupne žene te neki zbog moralnih i društvenih stavova neće pokušati osvojiti udane žene, dok ima onih kojima te žene postavljaju izazov. Također, udane žene smatraju se zabranjenim voćem, što će tek privući neke muškarce, posebice one koji vole izazove. Zavođenje udane žene može biti izazov koji će nekima predstaviti ostvarenje najvećih ciljeva i ambicija te je veza sa udatom ženom za njih ostvarenje jednog od najvećih ciljeva. Smatra se da udane žene imaju određeno iskustvo i da znaju što žele kada je u pitanju seks, što ih čini privlačnima manje iskusnim muškarcima ili onima koji također znaju što žele. No, nemojte se dati prevariti jer iako ponekad mislite da vi vodite tu vezu, ponekad udana žena zapravo samo iskorištava vas.

Veza sa udatom ženom nosi neke posljedice

Veza sa udatom ženom krši mnoge moralne etikete kao i neke društvene tabue, no također donosi određenu dozu adrenalina. Sve to može rezultirati iznimnom kemijom između žene i muškarca. Morate biti svjesni da tek rijetka veza sa udatom ženom rezultira onako kako bi vi htjeli i nemojte misliti da ste vi taj koji diktira tu vezu. Često su udane žene te koje traže neko uzbuđenje pa će one iskoristiti vas, a ne obrnuto kako ste vi to možda zamišljali. Neki brakovi se raspadnu zbog nevjere te se veza otprije krene razvijati u drugom smjeru, dok ima nekih veza koje se prekinu kao da se ništa nije ni dogodilo. Koji god scenarij da se dogodi, morate biti svjesni rizika u koje se upuštate jer takve tajne veze potencijalno mogu loše završiti za sve uključene, što može ostaviti raznih emocionalnih trauma. Također, osjećaj iskorištavanja može se razviti s obje strane, što ostavlja i neke druge negativne posljedice.


Tagovi: