Venicold – što je i kako djeluje

Venicold

Venicold - spas za bolesne vene

Vene se vraćaju u zdravo stanje
  • Smanjenje upalnih markera u krvi
  • Smanjeno oticanje vena
  • Uklonite bol i umor
  • Pomaže u uklanjanju upale
Venicold - što je i kako djeluje

Što je Venicold?

Venicold se može opisati kao poseban gel koji uklanja proširene vene, smanjuje upalne markere u krvi i uklanja bol i umor u nogama. S navedenim gelom ostvarujete kontrolu nad zdravljem vena. Ovaj proizvod je na prirodnoj bazi, što ga čini idealnim izborom u liječenju venskih bolesti. Što su zapravo venske bolesti? Riječ je o širokom pojmu za raspon raznih bolesti koje zahvaćaju venski sustav u našem tijelu. Proširene vene se najčešće pojavljuju na području nogu.

Vene su žile koje su odgovorne za transportiranje krvi natrag u naše srce, kada stijenke vena oslabe i njeni zalisci ne funkcioniraju, tada dolazi do nakupljanja krvi u venama. Bolest vena može pogoditi bilo koji dio tijela, no najčešće pogađa noge. Vene na nogama postaju vidljivo šire i zakrivljene. Simptomi poput boli, osjećaja težine, oteklina i promjene na koži daju nam do znanja da imamo proširene vene. Liječenje navedenog stanja često uključuje određene promjene u načinu života - promjena prehrane i više fizičke aktivnosti.

Ponekad se proširene vene liječe i određenim lijekovima, kirurškim intervencijama ili uz pomoć raznih krema/gelova ili kompresijskih čarapa. Da li su proširene vene opasne? Često su zapravo samo estetski problem, no one mogu uzrokovati ozbiljnija stanja poput okluzije dubokih vena, čireva na nogama ili upala vena. Venicold gel vam može pomoći u smanjenju vidljivih proširenih vena, i može vam pomoći da spriječite njihove simptome.

Kako djeluje Venicold?

Navedeni gel ima protuupalna te regenerirajuća svojstva koja pomažu u tretiranju proširenih vena. Gel se sastoji od prirodnih sastojaka koji pomažu u uklanjanju proširenih vena i simptoma. Od čega se sastoji ovaj gel? Trokserutin - Flavonoid koji je poznat zahvaljujući svojim protuupalnim te antioksidativnim djelovanjem. Smanjuje upalu i pospješuje propusnost vena, što pridonosi boljoj cirkulaciji i smanjenju oticanja.

Divlji kesten - Veoma često korišten sastojak u liječenju proširenih vena. Sadrži escin, poseban sastojak koji poboljšava čvrstoću stijenki u venama i smanjuje prisutne otekline i upale. Ekstrakt pelina - Pelin pruža protuupalna i umirujuća svojstva. Ublažava prisutnu iritaciju i svrbež kod proširenih vena. Ekstrakt kamilice - Smiruje te djeluje protuupalno. Pomaže u smanjenju crvenila, pruža osjećaj olakšanja i lakih nogu. Kako se koristi Venicold? Gel će se koristiti prema uputama proizvođača. Prije nanošenja gela, područje mora biti čisto i suho.

Nanesite manju dozu gela na vrh prstiju i nježno umasirajte u zahvaćeno područje dok se gel ne upije. Kada nanesete gel izbjegavajte nošenje uske odjeće ili zavoja kako ne bi smanjili djelovanje. Gel ćete nanositi prema potrebi, no preporučuje se do dva puta dnevno. Kako djeluje Venicold? Redovitom primjenom ovoga gela postižete sljedeće djelovanje: Smanjujete otekline, poboljšavate izgled proširenih vena, ublažavate simptome proširenih vena, poboljšavate cirkulaciju, prevenirate moguće komplikacije.

Gdje se može kupiti Venicold?

Da li Venicold zaista djeluje? Ovaj gel je poseban po svojoj jedinstvenoj kombinaciji biljnih sastojaka koji pokazuju dugotrajne učinke bez kontraindikacija. Samo djelovanje ovoga gela možete primijetiti već nakon sedam dana. Prvo ćete primijetiti kako se otekline povlače i kako se bol u nogama smanjuje. Poboljšava se cirkulacija, smanjuju se otekline, sprječava se začepljenje vena. Gel djeluje odmah po nanošenju. Nakon samo dva tjedna korištenja možete primijetiti kako su se proširene vene krenule povlačiti.

Da li je potrebno liječničko savjetovanje prije korištenja ovoga gela? Ukoliko nemate ozbiljnija venska oboljenja, odgovor je ne. Ovaj gel možete koristiti kao jedinu ili dodatnu terapiju. Kako znati da li je ovaj gel učinkovit? Ako sumnjate u učinkovitost ovoga proizvoda, tada je dovoljno da pročitate recenzije zadovoljih korisnika. U recenzijama je moguće vidjeti i prije/poslije slike. Pitate se gdje kupiti Venicold gel za proširene vene?

Iako su mnoge kreme i gelovi za proširene vene dostupni u ljekarnama ili drogerijama, to nije slučaj s navedenim gelom. On se može kupiti isključivo preko web stranice proizvođača. Dovoljno je da samo ispunite obrazac i pričekate poziv od agenta s kojime dogovarate daljnje informacije o narudžbi. Da li je gel skup? Puna cijena gela iznosi 78 eura, no on je trenutno na 50% sniženja i iznosi 39 eura. Kada se može krenuti s korištenjem ovoga gela? Odmah. Što prije krenete s upotrebom, to će rezultati biti prije vidljivi.


Tagovi:

Venicold

Venicold - spas za bolesne vene

Vene se vraćaju u zdravo stanje
  • Smanjenje upalnih markera u krvi
  • Smanjeno oticanje vena
  • Uklonite bol i umor
  • Pomaže u uklanjanju upale