Variforce - za proširene vene

Zaboravite na probleme proširenih vena
 • Stimulira normalnu cirkulaciju krvi
 • Brzo uklanja umor u nogama
 • Hidratizira i hrani kožu
 • Smanjuje otekline i upale
 • Uklanja oštećenja kože
 • Čini krve žile čvrstim i elastičnim
 • Njeguje i tonira kožu

 

Variforce – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Variforce - što je i kako djeluje

Variforce uklanja paukovu mrežu vena bez skalpela

Brzo se umarate, bole vas noge, svrbe vas i peku, otiču, koža vam je premrežena venama zbog kojih ne izlazite iz dugih hlača ni za najtoplijeg vremena. Neki ljudi imaju vanjske, a neki unutarnje proširene vene i koriste kojekakva pomoćna sredstva (čarape za vene) sve dok im liječnik ne počne savjetovati operaciju. A da probate nešto novo i efikasno, variforce uklanja paukovu mrežu vena bez skalpela i pomaže u bilo kojoj fazi vaše bolesti.

Variforce je prirodna bio krema koja se lako nanosi i dobro upija i posve je prirodnog sastava bez ikakvih nuspojava i bez kemije, a kupujete ga online putem s dostavom na vaša vrata. Osnovni sastav čine ulje sjemenki grožđa, ulje paprene metvice, kokosovo ulje, sezamovo ulje i ulje eukaliptusa, a aktivne ljekovite tvari ovih sastojaka poboljšavaju cirkulaciju krvi, čiste krvne žile i vene, ublažavaju umor, uklanjaju bol i oticanje, sprječavaju stvaranje krvnih ugrušaka i jačaju cijeli vaskularni sustav.

Variforce krema za proširene vene za sve dobne skupine

Proširene vene vam se mogu dogoditi u svakoj životnoj dobi, češće se pojavljuju kod žena nego kod muškaraca, češće kod žena koje su rađale i genetika igra veliku ulogu, pa ako ih je vaša majka imala, dobit ćete ih i vi, prije ili kasnije. Prirodna variforce krema za proširene vene za sve dobne skupine može zaustaviti proces proširenih vena i spriječiti njihovo pucanje, stvaranje rana i čireva, a treba je nanositi 1 – 2 puta dnevno.

Uz genetske predispozicije, mogući uzroci nastanka proširenih vena su pretilost, trudnoća, hormoni, starenje i profesionalne posljedice stajaćih poslova. Variforce krema smiruje već nastale upale i sprječava nove infekcije, jača unutrašnjost vena, regenerira čak i zdrava tkiva, otklanja napetost i umor, njeguje i vlaži kožu. Operacija koju ste odgađali uz ovu kremu vam više ni neće trebati. Držite se uputa o korištenju, dovoljno je namazati problematična mjesta ujutro i navečer, ali činite to najmanje 28 dana.

Variforce je prirodna krema bez kontraindikacija i nuspojava

Vene kao i cijelo ljudsko tijelo lakše podnosi prirodne lijekove od onih kemijskih i ima više koristi od prirodnih preparata, a i učinci su dugotrajniji. Variforce je prirodna krema bez kontraindikacija i nuspojava, baš zato jer je izrađena od 100 % prirodnih sastojaka. Ako preosjetljivo reagirate na neki od sastojaka, što je malo vjerojatno, kremu samo opreznije koristite. Krema ima unutarnje i vanjsko djelovanje na vaš venski sustav bez obzira na to koliko godina imate.

Neke osobe tijekom terapije sa kremom variforce i dalje koriste antivarikozne čarape da ne maste odjeću ili posteljinu i pokazalo se da se takve osobe brže i bolje oporavljaju. Jasno treba koristiti i sve druge dobre preporuke o zdravoj prehrani, udobnoj odjeći i obući i dovoljno kretanja. Alkohol i pušenje uništavaju opće zdravlje, pa nisu dobri ni za vaše vene. Krema ima dubinski i trajan učinak, ali i zdrave životne navike i zdrava prehrana pojačavaju taj učinak.

Tagovi:

Variforce - za proširene vene

Zaboravite na probleme proširenih vena
 • Stimulira normalnu cirkulaciju krvi
 • Brzo uklanja umor u nogama
 • Hidratizira i hrani kožu
 • Smanjuje otekline i upale
 • Uklanja oštećenja kože
 • Čini krve žile čvrstim i elastičnim
 • Njeguje i tonira kožu