Upala prostate prirodno liječenje

motion free

Prostovit - za zdravlje urinarnog trakta

Riješite se prostatitisa zauvijek.
  • sprječava komplikacije poput raka, moždanog ili srčanog udara
  • uspješan u borbi protiv urinarnih upala i prostatitisa
  • zaustavlja bol i peckanje
Upala prostate prirodno liječenje

Najbolje je kod upala prostate prirodno liječenje

Starenje donosi mnoge tegobe jer se tijelo troši. Problemi sa prostatom nakon 50-te godine su očekivani problemi, skoro da se može reći da su uvećana prostata i urinarni problemi prirodni simptom starenja. Ako je nešto prirodna pojava, logično je da se može prirodno može i liječiti. Najbolje je kod upala prostate prirodno liječenje, jer u takvom liječenju nema ni rizika ni nuspojava, a problem upale se smiruje polako i potpuno, mokrenje se normalizira i stabilizira.

Zanimljivo je da je većina lijekova koja se danas koristi kod upala prostate prirodno liječenje, biljnog porijekla a do receptura se došlo istraživanjem tradicionalnih travarskih pristupa problemima s prostatom koji mogu utjecati i na mušku potenciju. Nažalost, dobna granica kada se pojavljuju prvi simptomi prostatitisa se zbog modernog načina života pomiče na sve mlađe muškarce, pa se više ne može reći da je je prostatitis tek simptom starenja. Previše sjedenja (sjedilački poslovi), premalo vježbanja i nezdrava hrana su samo od nekih krivaca.

Hrana kao lijek kod upala prostate prirodno liječenje

Kada bi ljudima hrana služila kao lijek, manje bi bili bolesni i manje lijekova trebali. Postoje namirnice koje služe i funkcioniraju hrana kao lijek kod upala prostate prirodno liječenje hranom smanjuje potrebu za dodatnim liječenjem. Kod upale prostate pomažu brokula, kupus, kelj, prokulice, rajčica, crveni i bijeli luk, grah, paprika, karfiol, riba, piletina, jetrica, bobičasto voće (maline, kupine, brusnice), lubenica, nar (morski šipak), kikiriki, sojino mlijeko, zeleni čaj, kurkuma, laneno sjeme, bundevine sjemenke, origano.

Upala prostate prirodno liječenje u programu hrana kao lijek svakako uključuje i čajeve, kao već spomenuti zeleni čaj. Lubenicu pojedite, njezine sjemenke osušite, sameljite i priredite od njih čaj. Koristan je sok od brusnice, ali čaj od brusnice kao i uvin čaj, ispiraju bakterije iz urinarnog trakta i prostate. Čaj od vrbovice (mala mlječika) i čaj od kukuruzne svile olakšavaju mokrenje (diuretici). Čaj ili ulje od divljeg origana ubijaju bakterije, gljivice i parazite i pomažu čak i kod raka prostate.

Upala prostate prirodno liječenje biljnim lijekovima

Većina lijekova za upalu prostate na tržištu su spravljeni od mješavine ekstrakata ljekovitih biljaka koje i same za sebe blagotvorno djeluju na prostatu i urogenitalni sustav, pa i na mušku potenciju. Ako vam se ne da kuhati čaj od koprive ili već nabrojane čajeve ili kupku sa jabučnim octom, preostaje vam upala prostate prirodno liječenje biljnim lijekovima u kapsulama, tabletama ili kapima. Svi ti lijekovi se kupuju bez recepta i jedina nuspojava im je pojačana žudnja za seksom.

Upala prostate prirodno liječenje djeluje na prostatu, cijeli urogenitalni trakt, ali posredno i na jačanje libida i mušku potenciju. Ekstrakti sjemenki bundeve, korijena koprive, sabal palme, afričke šljive uz dodatak cinka i selena u recepturama su dobro klinički ispitani i statistika dobrih rezultata kod liječenih muškaraca je sve veća. Terapija prirodnim lijekovima može trajati i do godinu dana, ali isplati se, jer neliječene upale prostate nažalost često završe rakom prostate, a to se ne mora dogoditi i može se spriječiti.


Tagovi:

motion free

Prostovit - za zdravlje urinarnog trakta

Riješite se prostatitisa zauvijek.
  • sprječava komplikacije poput raka, moždanog ili srčanog udara
  • uspješan u borbi protiv urinarnih upala i prostatitisa
  • zaustavlja bol i peckanje