Trik zbog kojega gore društvene mreže: Kako zaspati za manje od 3 minute?

Trik zbog kojega gore društvene mreže: Kako zaspati za manje od 3 minute?

Kako zaspati u tri minute?

Imali ste naporan dan pun stresa, tjedan ili mjesec i već neko vrijeme imate problema navečer sa opuštanjem prije spavanja. Teško zaspite ili se tokom noći budite po nekoliko puta, a ujutro se osjećate kao da vam je energija na izmaku snaga. Definitivno vam je potrebna pomoć da se riješite nesanice, buđenja tokom noći i da konačno spavate zdravim snom nakon kojeg ćete se ujutro buditi odmorni i puni snage.Brojni su savjeti u reklamama za madrace i jastuke anatomskih oblika i antialergijskih sastava, no pravo rješenje na zapravo leži nadohvat ruke a da to ni sami ne znate.Jedan je liječnik na društvenoj mreži podijelio svoj savjet kako zaspati u tri minute i voli dijeliti savjete koji se baziraju na točkama akupunkture kojih je naše tijelo puno, samo treba znati što čemu služi. Otkrit ćemo vam kako zaspati u tri minute te koja je to ključna točka koja će vas odvesti u lagodan san.

Savjet liječnika kako zaspati

Savjet je vrlo jednostavan, liječnik kaže da je nakon što legnete u krevet dovoljno da palcem ruke trljate unutrašnju stranu zgloba druge ruke, neovisno je l' lijevu ili desnu ruku. Isprobajte ovaj jednostavan trik i iznenadit ćete se koliko je djelotvoran.Zapravo, trik ima dvostruku funkciju, svoje ćete misli usredotočiti na trljanje palcem unutrašnju stranu zgloba te ćete tako rasteretiti mozak i kako zaspati na lagani način. Druga funkcija je zapravo točka akupunkture na ruci koja liječi nesanicu. Mislili ste da je to zapešće vaše ruke, e nije. Palac, odnosno zadnji članak palca vaše ruke je točka akupunkture za liječenje insomnije.Trljajući palcem zapravo radite laganu masažu upravo područja kojim se liječi nesanica, jastučićem placa. Na dlanu postoje točke akupunkture kojima se mogu liječiti brojna zdravstvena stanja od srca, pluća, jajnika, zglobova nogu i ruku, pa do gušterače, želuca, glave i mozga. Prirodne alternativne medicine imaju rješenje za veliku većinu oboljenja, pa tako mogu riješiti i vaš problem kako zaspati na najlakši način.

Kako zaspati u tri minute savjeti na društvenim mrežama

Potražite na društvenim mrežama savjete doktora o tome kako zaspati u tri minute koristeći se palcem i unutrašnjom stranom dlana druge ruke. Doktor je svojim videom pridobio preko 80 tisuća sljedbenika jer osim savjeta kako zaspati u tri minute otkriva i druge tajne koje mogu riješiti vaše zdravstvene tegobe.Na zabavan način snimi video svakodnevnih situacija te pokazuje trikove koji vam mogu pomoći bez korištenja lijekova koristeći se točkama akupunkture koje je naše tijelo prepuno.Proučite koliko točaka akupunkture vaš dlan ima te na što sve možete djelovati laganim masažama vašeg dlana. Ukoliko se mučite sa spavanjem isprobajte trik koji predlaže ovaj doktor na društvenim mrežama i iznenadit ćete se koliko je metoda učinkovita. Još večeras isprobajte i nemojte se mučiti sa spavanjem i olakšajte si da brzo zaspite, a ne da se satima vrtite u krevetu dok se potpuno ne izmorite i tek tada zaspite. Ujutro ćete se probuditi puni energije jer je vaš san bio neisprekidan i pružio vam je prijeko potreban odmor.Tagovi: