motion free

Tonerin - kapsule za normalizaciju tlaka

Samo jedan tretman će vam pomoći:

 • Smanjite opterećenje na srce, krvne žile i dišne puteve dok traju vrućine
 • Pažljivo normalizira krvni tlak
 • Poboljšava dotok krvi u mozak

Prepoznate li neke od simptoma, naručite Tonerin!

 • pulsacija u glavi, glavobolja, crvenilo lica
 • nesanica i nervoza
 • dispneja, mučnina, vrtoglavica
 • pogoršanje vida, umor i pospanost
 • pojava mišićnih spazama

 

Tonerin – što je i kako djeluje

Sponzorirano

Tonerin - što je i kako djeluje

Što je Tonerin?

Tonerin je dodatak prehrani u obliku kapsula koji normalizira krvni tlak i u hladnim zimskim mjesecima, ali i u vrućim ljetnim mjesecima. Jedno pakiranje od 20 kapsula će djelotvorno pomoći vašem krvožilnom sustavu. Poboljšavanjem cirkulacije i dotoka krvi u mozak, smanjit će se opterećenje na srce, te će na taj način normalizirati krvni tlak.

Hipertonija kako se u medicini naziva povišeni krvni tlak koji u arterijama tjera srce da jače radi kako bi pumpalo krv kroz krvotok da krv može doprijeti do mozga i svih ostalih organa u ljudskom tijelu. Ukoliko srce ne može pumpati dovoljno krvi može doći do kobnih posljedica koje mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih stanja, kao što je moždani udar. Stoga je reguliranje visokog krvnog tlaka prevencija za sprečavanje ozbiljnih bolesti.

Ukoliko osjećate glavobolje, pulsacije u glavi, uz to ste i nervozni, te imate nesanice i mučnine trebali biste se pobrinuti za svoje zdravlje. Ako uz to osjećate umor i pospanost nakon noćnog odmora, osjećate vrtoglavice, vid vam se pogoršao i pojavile su vam se mišićne spazme provjeravajte svoj krvni tlak neko vrijeme, te ukoliko je visok Tonerin je pravo rješenje za vas.

Tonerin prirodni sastojci

Tonerin ima prirodne sastojke koji blagotvorno djeluju na krvni tlak i reguliraju ga za optimalan rad srca i krvožilnog sustava. Prirodni sastojci uvijek djeluju blagotvorno i narodni lijekovi su stoljećima rađeni od prirodnih sastojaka jer prije nije bilo farmaceutskih lijekova kao danas. A priroda uvijek djeluje najbolje na ljudsko tijelo.

Crveni glog djeluje na snižavanje krvnog tlaka, te će smanjiti umor a time i razdražljivost, a utjecat će i na mogućnosti pojave aritmija srca. Ljekoviti matičnjak će umiriti disanje, te će ga usporiti i povoljno će utjecati na normalizaciju kardiovaskularnog sustava. Vitamin B6 će također normalizirati krvni tlak, pobrinuti se da je dotok krvi do mozga normalan pritisak, te će utjecati na smirivanje živčanog sustava i širiti krvne žile.

Svi znamo koliko je češnjak zdrav jer smo to čuli od baka, djedova, roditelja, a kako zapravo češnjak djeluje osjećamo nakon konzumacije da nas je umirio, a nekim od nas se i spava. Češnjak kao sastojak u Tonerin dodatku prehrani direktno utječe na snižavanje krvnog tlaka. Češnjak djeluje preventivno na stvaranje krvnih ugrušaka, uz to jača krvne žile i pročišćava ih te tako sprječava blokiranje unutar krvnih žila.

Tonerin djelovanje

Tonerin će svojim prirodnim sastojcima normalizirati krvni tlak, te će time smanjiti opterećenje srca koje uz visoki krvni tlak mora jače pumpati. Na taj način će će Tonerin blagotvorno djelovati na krvožilni sustav cijelog tijela jer će krv moći normalno cirkulirati tijelom i mozak će dobivati dovoljne količine krvi, a time i kisika koji se nalazi u krvi.

Srce će se oporaviti od prethodnih opterećenja, krv će normalno cirkulirati do mozga, te će time glavobolje nestati. Ujedno će se popraviti i koncentracija i pamćenje, uz dobro raspoloženje jer će konačno nestati nemir i razdražljivost, te ćete se moći normalno naspavati i odmoriti. Već nakon normalnog sna tijelo će se prirodno odmoriti i oporaviti, te ćete se osjećati puni energije. Napetost i stres će polako nestajati jer će se i tijelo i um opustiti.

Poboljšat će vam se i vid i sluh, a i libido će vam porasti kako ćete se općenito osjećati bolje tako će se u vama javiti i želja za opuštanjem i seksualnim aktivnostima. Višestruko je pozitivno djelovanje ovog dodatka prehrani koje pozitivno utječe na vaše tijelo.

Tagovi:

motion free

Tonerin - kapsule za normalizaciju tlaka

Samo jedan tretman će vam pomoći:

 • Smanjite opterećenje na srce, krvne žile i dišne puteve dok traju vrućine
 • Pažljivo normalizira krvni tlak
 • Poboljšava dotok krvi u mozak

Prepoznate li neke od simptoma, naručite Tonerin!

 • pulsacija u glavi, glavobolja, crvenilo lica
 • nesanica i nervoza
 • dispneja, mučnina, vrtoglavica
 • pogoršanje vida, umor i pospanost
 • pojava mišićnih spazama