Thermomix hrvatska gdje kupiti

Zanimljivosti

Thermomix hrvatska gdje kupiti

Što je Thermomix?

Želite napraviti domaće dizano tijesto bez miješanja, ili brzinski čokoladni mousse? Volite variva ali vam se ne da sjeckat povrće i konstantno miješati? Tada je Thermomix savršen kuhinjski robot za vas. Što je zapravo Thermomix? Riječ je o multipraktiku, blenderu, mikseru, vazi, kuhalu – sve u jednom. Ovaj moderni kuhinjski pomagač ima sve što vam je potrebno kako bi napravili brze, jednostavne i zdrave obroke. Njegovim korištenjem štedite svoje vrijeme i minimalno koristite drugo suđe.

Kako radi? Kada se odlučite za određeni obrok, namirnice ćete izvagati i možete krenuti s kuhanjem. Po čemu se to razlikuje od klasičnog kuhanja? Ovaj mali kuhinjski robot odradit će cijeli proces kuhanja sam, što znači da vi ne morate stajati pored njega, miješati hranu i voditi brigu da se ona ne zagori. Jednostavno odaberite željeni program i u međuvremenu uživajte u drugim aktivnostima. Uz ovaj kuhinjski robot ne morate se brinuti da nećete stići pripraviti obrok i odraditi ostale obveze.

Kako radi Thermomix?

Zahvaljujući svojim brojnim funkcijama, Thermomix zamjenjuje cijelu silu raznih pomagala i aparata. Ovaj kuhinjski stroj može miksati, sjeckati, usitnjavati, blendati, emulgirati, kuhati. Želite napraviti sladoled, voćni napitak ili ručak – možete sve! Razne slastice, kreme pa čak i mousse uvijek ispadaju savršeno prozračne i pjenaste kao u slastičarni. Želite napraviti domaće mljeveno brašno od žitarica ili orašastih plodova? Dovoljno je staviti sastojke i uključiti opciju za usitnjavanje.

Ako ste do sada kupovali gotove biskvite ili tijesta za pizzu, to također možete zaboraviti i napraviti samostalno uz ovog kuhinjskog pomagača. Povrće, razno meso ili voće – sve možete nasjeckati u Thermomixu. Sjeckanu hranu također možete i pripremiti u njemu. Potrebno je u početnom izborniku odabrati opciju za kuhanje, vrijeme kuhanja, temperaturu i brzinu. Preostaje vam namjestiti miješanje i možete uživati u slobodnom vremenu.

Thermomix će vas po završetku kuhanja obavijestiti da je obrok gotov. Naravno, uz ovaj kuhinjski pomagač dobivate i digitalnu kuharicu koja dolazi u obliku čipa i ona se prikazuje na zaslonu Thermomixa. Ako niste vrsni kuhar, ovaj pametni uređaj nudi opciju “Korak po korak” koji će vas uputiti u “Vođeno kuhanje”. Ovo kuhinjsko pomagalo vole profesionalci i amateri, stoga je on danas on nezaobilazan aparat u ozbiljnijim kuhinjama.

Gdje se može kupiti Thermomix u Hrvatskoj?

Iako ćemo mnoga kuhinjska pomagala pronaći u specijaliziranim trgovinama s elektronikom, to nije slučaj s Thermomixom. Postavlja se pitanje gdje kupiti ovo kuhinjsko pomagalo? Ovaj kuhinjski robot može se kupiti jedino preko službene web stranice proizvoda, ili preko oglasnika. Kako znati da li je Thermomix dobra opcija za vas? Ako imate manje vremena a treba vam stroj koji će ujedno izvagati, mjeriti vrijeme, miksati, usitnjavati, mješati, emulgirati, kuhati, kuhati na paru, kontrolirati temperaturu – tada je ovo savršen dodatak za vašu kuhinju!

Thermomix je idealna opcija za sve one koji se bave kuhanjem, ali i za one koji nemaju vremena kuhati ili ne znaju kuhati. Uz minimalnu gnjavažu i prljavo posuđe možete imati savršeno skuhane obroke koje će oduševiti cijelu obitelj. Što je s cijenom proizvoda? Cijena je poprilično visoka i trenutno iznosi oko 1200 €. Pogodnost je svakako plaćanje u ratama. Pošto je riječ o proizvodu koji nije dostupan na Hrvatskom tržištu, samu prezentaciju proizvoda možete naručiti online. U slučaju bilo kakvih nedostataka, slobodni ste kontaktirati i uvijek aktivne agente na WhatsApp-u.

Tagovi: