Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!

 

Thermojetics čaj

Sponzorirano

Thermojetics čaj

Thermojetics čaj daju potrebnu energiju kroz dan

Herbalife u svojoj ponudi ima mnoge proizvode koji služe kao nadopuna prehrani ili pak kao dodatak prehrani. Vrlo popularni su herbalife čajevi, od čega se ističe thermojetics čaj kao najprodavaniji čaj iz njihove ponude. Današnji način života poprilično je ubrzan te je ponekad teško napraviti sve kako bi se vodio aktivan život, posebice ukoliko smo stalno umorni i osjećamo se kao da nam nedostaje energije. Iz tog razloga je thermojetics čaj dobar odabir kako bi našem tijelu dao energiju koja mu je prijeko potrebna i kako bi dobilo snage koja bi nam omogućila odraditi stvari koje smo naumili. Većina čajeva u sebi sadrži neku količinu kofeina, no mnogima one nisu dovoljne pa zato posežu za kavom čija prekomjerna konzumacija može donijeti i određene probleme. Čajevi koji sadrže veće količine kofeina u sebi najčešće su zeleni i crni čaj, no oni su specifičnog okusa koji se mnogima nužno ne sviđa pa ih zaobilaze.

Thermojetics čaj kombinacija je nekoliko čajeva

Za sve one kojima prekomjerna konzumacija kave ne odgovara te im se ne viđa okus crnog ili zelenog čaja, a potreban im je kofein kako bi lakše odradili obveze kroz dan, thermojetics čaj odličan je odabir. Thermojetics čaj sadrži 85 miligrama kofeina po šalici. Ta količina kofeina dostupna je zahvaljujući kombinaciji crnog čaja naranče pekoe i zelenog čaja, no zahvaljujući dodatcima cvjetova sljeza i hibiskusa te sjemenki kardamoma okusi baznih čajeva nisu toliko izraženi te je stoga taj čaj dobar odabir za sve one koji nisu ljubitelji crnog ili zelenog čaja. Zeleni čaj se dobiva vodenom ekstrakcijom zbog čega se u ovom čajem dobivaju sve blagodati tog čaja bez da je okus istog previše izražen. Ovaj čaj može biti izrazito osvježavajuć napitak kroz dan te je siromašan kalorijama zbog čega je dobar odabir i za sve one koji se muče s viškom kilograma ili su u procesu mršavljenja te može potaknuti procese gubljenja kilograma.

Thermojetics čaj može se piti vruć ili hladan

Ukoliko vas brine da thermojetics čaj sa svojom kombinacijom zelenog i crnog čaja može imati okus koji vam ne odgovara, uvijek možete odabrati taj čaj u okusima breskve i limuna. Radi se o istom baznom čaju, no dodane su arome breskve ili limuna te stoga dolazi u varijantama koje bi se mogle svidjeti svakome. Thermojetics čaj može se piti vruć ili hladan, bilo da se skuha vruć i ostavi se hladiti ili da se radi hladan odmah. Ukoliko se priprema kao hladan čaj potrebno je ostaviti čaj da dulje odstoji kako bi se u vodu otpustile veće količine okusa, za razliku od pripreme vrućeg napitka gdje je potrebno tek nekoliko minuta. Čaj nikako nije zamjena za neki obrok te je potrebno pridržavati se uravnotežene prehrane. Također, poželjno je pridržavati se preporučenih doza kofeina kroz dan kako vaše tijelo ne bi imalo neželjenih nuspojava kao što je osjećaj titranja, pojačani otkucaji srca i slično.

Tagovi:

Želite naručiti HERBALIFE proizvode?

Regulirajte svoju tjelesnu težinu!

HERBALIFE su ukusni i hranjivi proizvodi kao podrška zdravom načinu života i optimizaciji prehrane.

Kliknite NARUČI ODMAH kako bi Vas preusmjerili u provjereni i sigurni HERBALIFE web shop!