Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.

  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati

 

Testosteron kod muškaraca

Sponzorirano

Testosteron kod muškaraca

Testosteron kod muškaraca određuje tko je alfa mužjak

Hormoni osciliraju i kod žena i kod muškaraca najvjerojatnije po lunarnom ritmu, a te oscilacije bitno utječu na njihovo raspoloženje i psihičko stanje, a mogu izazvati i brojne tegobe, Kako kod žena može biti neugodan predmenstrualni sindrom (PMS), vjeruje se da i muškarci imaju takvih faza, a znanost ih tek istražuje. Hormonalna ravnoteža je uvjet spolnog zdravlja kod oba spola, a testosteron kod muškaraca određuje tko je alfa mužjak jer čini bitnu ulogu u muževnosti.

Testosteron kod muškaraca na normalnoj razini ih čini snažnima, mišićavima, borbenima, hrabrima i spolno moćnima, dok niska razina ovog spolnog hormona oduzima sve te bitne značajke muževnosti. Testosteron imaju i žene, ali u puno manjoj količini, kod žena se muško spolni hormon luči u jajnicima i nadbubrežnoj žlijezdi, a kod muškaraca se luči u testisima i nadbubrežnoj žlijezdi. Hormonalna neravnoteža donosi puno problema i ženama i muškarcima, ali žene imaju brojne lijekove za to, a muške hormonalne terapije tek se razvijaju.

Testosteron kod muškaraca upravlja kvalitetom spolnog života

Hormonalna ravnoteža bitno utječe na opće zdravlje, ali na spolno zdravlje, a to što su ženski hormonalni problemi bolje istraženi i sustavnije se liječe možda ima veze s tim što su žene otvorenije i jasnije iznose svoje probleme. Muškarci kao da se boje doktora i u mnogo slučajeva prekasno zatraže pomoć, a naročito kad se o spolnosti radi, a testosteron kod muškaraca upravlja kvalitetom spolnog života, pa je od bitne važnosti na vrijeme dijagnosticirati manjak ovog hormona.

Testosteron kod muškaraca se može izbalansirati, testosteronske terapije i preparati postoje u obliku gela, kreme, injekcija, flastera, ali se dobivaju isključivo na recept kada se provede mjerenje testosterona i postavi dijagnoza deficita ovog hormona u tijelu muškarca. Žene redovito odlaze ginekologu koji vodi računa i o njihovim hormonima, muškarci bi također trebali početi redovito posjećivati urologa, pregledati prostatu i razinu hormona, u interesu općeg i spolnog zdravlja i što boljeg funkcioniranja u svakodnevnom životu.

Testosteron kod muškaraca genetika i životne navike

Čini se da blagi, dobroćudni muškarci imaju nižu razinu testosterona, ali su ženama manje zanimljivi i teže nalaze svoju idealnu partnericu. Samopouzdani muškarci sigurnog, skoro agresivnog nastupa imaju višu razinu testosterona i puno bogatiji seksualni život. E sada, zašto je netko nježan, osjećajan, a netko beskrupulozno grabi što želi odgovoran je testosteron kod muškaraca genetika i životne navike, a na genetiku se možete žaliti, ali ne možete ništa protiv nje, nasljeđe ne možete odbaciti.

Testosteron kod muškaraca prevelike tjelesne težine opada sa svakim kilogramom viška, a tu pomaže samo zdrava prehrana i aktivan, zdrav život uz redovito vježbanje. Zabranjen je alkohol, duhan i drugi opijati, a od testosteronskih terapija bi bilo najbolje uzimati prirodne, biljne kapsule koje se uzimaju tri puta dnevno da bi aktivirale lučenje testosterona u muškom tijelu. Namirnice koje imaju afrodizijačka svojstva, poput školjki, kamenica, oraha, vina umjereno, mogu također uspješno pojačati lučenje testosterona i popraviti vaš seksualni život.

Tagovi:

Somatodrol - za ekstremnu čvrstoću mišića

Povećava razinu testosterona i HGH-a.

  • veći postotak mišića
  • više energije
  • bolje definirano tijelo
  • brži rezultati