ZF Imuno - poboljšajte svoj imunitet

Za podizanje i jačanje imuniteta

Idealan kada su u pitanju:

 • Česte prehlade
 • Povišena razina stresa
 • Inflamacija unutarnjih organa
 • Digestivni problemi, uključujući manjak apetita, dijareju i stomačne grčeve
 • Frekventne infekcije, poput infekcije uha, upale pluća i sinusitisa
 • Neuroza, nesanica i gubitak apetita
 • Kronični umor

Suplementi za imunitet – cijena, nuspojave, gdje kupiti

Ljepota i zdravlje

Suplementi za imunitet - cijena, nuspojave, gdje kupiti

Suplementi za imunitet – što je imunitet

Naš imunološki sustav radi non stop kako bi obranio naše tijelo od svih mogućih mikroorganizama i bolesti. Kada nam imunitet padne, tada smo izloženi bolestima i najčešće se tada i razbolimo. U tom trenutku bakterije ili virusi mogu svladati barijeru koju je naš imunološki sustav postavio te započinju napadati naše stanice. Zbog toga je jako bitno da održavamo naš imunološki sustav i činimo sve što nam je u moći kako bismo ga ojačali i održali jakim. U tome vam mogu pravilna prehrana, vježbanje, ispijanje dovoljno tekućine i izbacivanje loših navika mogu pomoći, no isto tako vam suplementi za imunitet mogu pomoći kako biste unijeli sve potrebne vitamine i minerale da ojačate i održite dobar imunitet. Suplementi za imunitet su vam odlična stvar kako biste tokom cijele godine imali dobar imunitet i da stvorite otpornost prema svim mogućim virusima i bolestima, posebice sada u vrijeme kada svijetom prevladava pandemija, sada je bitno održati dobar imunitet kao nikada prije.

Suplementi za imunitet – kako se uzimaju

Naš imunološki sustav funkcionira na način da on stvori nekovrsnu barijeru kako ne bi mogle bakterije, virusi, gljivice i ostala strana tijela ući u naš organizam. Ako se i pojavi takvo strano tijelo, onda ga barijera zadržava dok u međuvremenu imunološki sustav proizvodi bijele stanice odnosno leukocite koje će potom napasti koje god strano tijelo je ušlo u naš organizam. Kada nam imunitet padne, tada nestaje barijera i dok sustav napravi bijele stanice do tada se strano tijelo proširilo po cijelom tijelu i tako ostanemo bolesni. Zato je bitno da tokom cijele godine održavate svoj imunitet kako ne biste lako ostali bolesni. Suplementi za imunitet su vam odličan početak da počnete ojačavati svoj imunitet. Suplementi za imunitet koji su vam izuzetno bitno da održavanje dobrog zdravlja tijela i njegovog imunitet su vam vitamini A, C i E, vitamin B-kompleks, omega 3 masne kiseline, probiotici i antioksidansi. Njih trebate svaki dan uzimati po jednu tabletu svake tablete kako biste ojačali svoj imunitet.

Suplementi za imunitet – gdje možete kupiti

Suplementi za imunitet se mogu kupiti u svakoj dobro ljekarni, drogeriji i preko web shopa na internetu. Za suplemente vam ne bude trebao recept od doktora, te se mogu najnormalnije kupiti u maloprodaji. Bitno je da se držite propisanih dnevnih mjera kako se ne bi predozirali s konzumacijom vitamina i minerala. No, kako bi suplementi za imunitet imali pravog učinka, bitno je da malo promijenite svoje životne navike. za pravo poboljšanje imuniteta, bitno je da se pravilno hranite, a to uključuje da svakodnevno jedete raznovrsnog voća i povrća, da prestanete ili barem smanjite konzumaciju cigareta i alkohola, da redovito se krećete i vježbate, da dovoljno se naspavate svake noći, da smanjite stres odnosno da ako je moguće da se maknete od izvora stresa i da održavate dobru higijenu jer tako možete izbjeći potencijalnu zarazu. Uz ove suplemente za imunitet i promjene vaših životnih navika možete bez problema ojačati svoj imunitet!

Tagovi:

ZF Imuno - poboljšajte svoj imunitet

Za podizanje i jačanje imuniteta

Idealan kada su u pitanju:

 • Česte prehlade
 • Povišena razina stresa
 • Inflamacija unutarnjih organa
 • Digestivni problemi, uključujući manjak apetita, dijareju i stomačne grčeve
 • Frekventne infekcije, poput infekcije uha, upale pluća i sinusitisa
 • Neuroza, nesanica i gubitak apetita
 • Kronični umor