Što pokloniti za 70 rođendan

Što pokloniti za 70 rođendan

Što pokloniti za 70 rođendan majci

Vašoj se majci bliži rođendan i to okrugli 7 desetljeća, pa se pitate što pokloniti za 70 rođendan svojoj majci. Majku poznajete cijeli svoj život jer ona vas je rodila, hranila, školovala, dijelila vaše i svoje brige s vama, majka je jedna jedina i nezamjenjiva. Obično kažu da majka svoje dijete najbolje poznaje, no i svako dijete bez obzira jel postala odrasla osoba ili je još dijete svoju majku jako dobro poznaje, pa čak i kad je nasmijana lica, bora na čelu pokazuje signal djetetu da se majka brine oko nečega.

Vi znate što vaša majka voli, a sa 70 godina je već godinama u mirovini i sigurno ima vremena za hobi kojim se oduvijek željela baviti no nije skupila hrabrosti da si ostvari tu želju. Poznato vam je koji je to hobi jer znate što vaša majka želi, imate rješenje što pokloniti za 70 rođendan svojoj majci jer za učenje i uživanje nikad nije kasno. Kupite početnički set za slikanje, štapove za nordijsko hodanje, set filmova koje je vaša majka oduvijek htjela pogledati u miru.

Vaša majka voli saditi cvijeće i to neobične biljke koje nije lako pronaći u vrtlarskim trgovinama, sigurno ćete je iznenaditi biljkom koju je oduvijek željela no mirovine su male pa je nije mogla kupiti.

Što pokloniti za 70 rođendan ocu

Što pokloniti za 70 rođendan svom ocu? Vaš otac voli sport? Ništa lakše, ako se datumima preklapaju nogometne, rukometne, košarkaške utakmice kupite ulazice za utakmice i vaš otac biti oduševljen. U tom slučaju ni jedan sport nije isključen, ovisno što vaš otac voli, koji sport. Ako voli kuglanje počastite ga druženjem u kuglani i pozovite društvo, bit će to rođendan koji će dugo pamtiti.

Što pokloniti za 70 rođendan ocu ako voli raditi "muške" poslove oko kuće i u kući, kupite mu set alata ili neki alat tipa brusilice, rezalice i slično što u svom asortimanu nema ili mu se nedavno pokvarilo. Sigurno ćete ga razveseliti takvim poklonom jer si možda sa svojom malom mirovinom to sam ne može kupiti. Sedamdesetgodišnjaci su još uvijek vrlo aktivni i u snazi ako ih zdravlje posluži, pa vole popravljati, raditi oko kuće naročito ako su to cijeli život radili.

Ujedno možete počastiti svog oca za njegov okrugli rođendan nekim putovanjem na primjer u Toskanu jer je oduvijek želio tamo otići, ali nikad nije imao vremena, a ni dovoljno novaca. Možda je i za vas to skupi poklon no uvijek možete otplaćivati na rate.

Što pokloniti za 70 rođendan baki ili djedu

Što pokloniti za 70 rođendan svojoj baki ili djedu koje obožavate i koji su vas puno puta čuvali dok su vaši rodtelji radili. Bake i dede obično razmaze svoju unučad i dopuštaju neke stvari koje roditelji kod odgoja ne dopuštaju, pa su bake i dede omiljene osobe kod velike većine. To što su vaši baka i deda živi i slave svoj okrugli rođendan prilika je za vas da im pokažete koliko ih volite.

Ako ste sami planirali neko putovanje, odreknite se svog užitka i poklonite putovanje baki i dedi bez obzira tko od njih slavi rođendan. Vjerujte bit će im to poklon za pamćenje, u ovim godinama imaju vremena jer su u mirovini, ali možda si sami ne mogu priuštiti takvo putovanje.

Ukoliko sami niste u dobroj financijskoj situaciji i mučite brigu što pokloniti za 70 rođendan baki ili dedi poklon može biti i skromniji. Možete na primjer kupiti album, odnosno knjižicu u koju mogu lijepiti slike i upisivati važne životne događaje kako bi se prisjetili lijepih životnih trenutaka.


Tagovi: