motion free

Immuten - za jak imunitet

Kompleks vitamina i minerala za vaše zdravlje.

  • pomaže pojačati imunitet, istovremeno smanjujući rizik od sezonskih bolesti
  • promiče brzi oporavak
  • pomaže u ublažavanju kroničnih bolesti
  • pomaže u prevenciji komplikacija bolesti i suzbijanju upala

Što kupiti za imunitet

Sponzorirano

Što kupiti za imunitet

Mali vodič kroz što kupiti za imunitet

Zdrava hrana je prva na popisu za jačanje imuniteta, no opće je mišljenje da je stvarno zdrava hrana skupa. Obzirom da je ispravna i zdrava hrana ulaganje u sebe i svoje zdravlje nema mjesta cjenkanju sa zdravljem. Mali vodič kroz što kupiti za imunitet uz zdravu hranu sadrži začine i ljekovito bilje, razne tinkture, sirupe, eterična ulja, vitamine i minerale i razne druge dodatke prehrani u obliku tableta, kapsula, praškova i smjesa za za šejkove.

Što kupiti za imunitet, pa svakako su vitamini i minerali najprodavaniji, bilo zasebno po elementima ili u obliku multivitaminskih proizvoda obogaćenih mineralima i drugim mikronutrijentima. U novije vrijeme raste potražnja za različitim probioticima, a cink, kalcij, kalij, selen, magnezij i željezo su u sastavu svih multivitaminskih proizvoda, ali i zasebno se mogu kupiti. Izmjeriti razinu vitamina u tijelu bi trebali svi koji žele uzimati vitaminske preparate jer se i vitaminima možete predozirati, a to se nikome ne preporučuje.

Mora li liječnik odrediti što kupiti za imunitet

Uzimanje vitamina “na svoju ruku” i napamet je vrlo rašireno svuda u svijetu i većina ljudi misli da su vitamini bezopasni, a korisni. Istina, svi proizvodi za imunitet su prirodni lijekovi koji se kupuju bez recepta, no ipak, pitanje, mora li liječnik odrediti što kupiti za imunitet je na mjestu. Konzultacije sa liječnikom su potrebne ako uzimate puno drugih lijekova za neke konkretne bolesti, jer lijekovi imaju interakcije sa vitaminima ili ako se pojave neke nuspojave.

Djeca u razvoju, bolesne i starije osobe trebaju povećane količine vitamina, minerala i ostalih mikronutrijenata. Na što kupiti za imunitet utječe dob, zdravstveni status, pojačana razina stresa kojem ste izloženi, možda teži fizički i psihički napori, nedostatna i jednolična prehrana, alkoholizam i pušenje, jer su to sve posebna stanja koja trebaju dodatke prehrani. Čitajte deklaracije na kupljenim proizvodima i držite se preporučenih doza. Za umor, iscrpljenost i nenaspavanost je najbolje izabrati multivitaminski proizvod, za anemiju vam liječnik treba preporučiti željezo.

Dok birate što kupiti za imunitet sjetite se da su to doze za zdrave ljude

Svako tijelo drugačije reagira i ima drugačije potrebe, zato pratite svoje tjelesne senzacije, osluškujte svoje tijelo prije vitaminske kure, tijekom uzimanja vitamina i poslije. O tome se nedovoljno govori, ali dok birate što kupiti za imunitet sjetite se da su to doze za zdrave ljude. Jer, istina je, tablice dnevnih unosa vitamina su izrađene za zdrave ljude, ako trebate veće količine posavjetujte se sa svojim liječnikom. Veće količine B ili C vitamina vam neće naškoditi.

Čitajte deklaracije i tablice dnevnih unosa vitamina na proizvodu dok još odlučujete što kupiti za imunitet, jer se ostali vitamini mogu taložiti u tijelu u masnim tkivima i dovesti do hipervitaminoze. Ako niste anemični i željezo vam nije prepisao liječnik, tražite proizvod sa nižim postotkom željeza. Jako je teško se snaći u poplavi dodataka prehrani i laiku se može biti teško snaći u toj kompleksnoj i ogromnoj ponudi, ali ako želite koristiti povećane doze, posavjetujte se s liječnikom.

Tagovi:

motion free

Immuten - za jak imunitet

Kompleks vitamina i minerala za vaše zdravlje.

  • pomaže pojačati imunitet, istovremeno smanjujući rizik od sezonskih bolesti
  • promiče brzi oporavak
  • pomaže u ublažavanju kroničnih bolesti
  • pomaže u prevenciji komplikacija bolesti i suzbijanju upala