Što kupiti prijateljici za rođendan

Zanimljivosti

Što kupiti prijateljici za rođendan

Što kupiti prijateljici za rođendan ovisno o dobi

Što kupiti prijateljici za rođendan ovisi o dobi vaše prijateljice, te da li se radi o nekom okruglom broju godina koji obično ima poseban značaj za svakog pojedinca kao posebna obljetnica. Također, što kupiti prijateljici za rođendan ovisi i o tome koliko ste bliski sa prijateljicom, da li vam je ta osoba bliska prijateljica ili prijateljica iz većeg društva.

Ako tražite poklon za prijateljicu kojim ćete obilježiti okrugli rođendan potrudite se da taj poklon ima poseban značaj i nosi poruku kojom nećete uvrijediti prijateljicu s obzirom na prelazak desetljeća. Svakome od nas je okrugli rođendan poseban, nekome je drama kad navrši okruglih trideset ili četrdeset jer osjećaj da starimo nikome nije ugodan. Za takve rođendane treba pažljivo odabrati poklon koji neće imati simbol godina. Na primjer za okrugli rođendan četrdesetih možete kupiti nešto zabavno i nešto što može biti od koristi, kao na primjer knjigu ako prijateljica voli čitati, ulaznice za kazalište ako voli kazalište ili ulaznice za koncert omiljenog joj pjevača ili pjevačice.

Poklon bonovi za masaže su u svakoj dobi odličan poklon jer je svakome dobrodošla relaksirajuća masaža. Ako prijateljica voli umjetnine, slike ili keramičke umjetnine pronađite nešto što bi moglo ukrasiti njen dom ili radno mjesto, zasigurno će je razveseliti. Ako se pak radi o prijateljici koja vam i nije tako bliska poklon može biti skromniji kao na primjer biljka u tegli pod uvjetom da prijateljica voli biljke, ili poklon bon do neke vrijednosti u trgovačkom centru pa si prijateljica može sama odabrati što želi.

Što kupiti prijateljici za rođendan u žensko muškom prijateljskom odnosu

U žensko muškom prijateljskom odnosu uvijek je delikatna situacija kod darivanja i postavlja se pitanje što kupiti prijateljici za rođendan, a da poklon ne bude krivo protumačen. Naime, kad se radi o žensko muškim prijateljstvima uvijek u zraku postoji ono nešto, osjećaj koji se može javiti kod jednog ili drugog što bi bilo kad bi se prijateljstvo produbilo u ljubavnu vezu.

Ukoliko želite da vaš odnos sa prijateljicom ostane u prijateljskim okvirima pazite da poklon koji joj darujete za rođendan nema simboliku ljubavi. Svakako nećete kupovati narukvice ili privjeske za lančiće sa srcima, nego ukoliko ste dobri prijatelji možete čak i kupiti nakit, ali na primjer privjesak može biti u obliku zvijezde kao simbol vašeg prijateljstva koji sjaji kao zvijezda. Poruka je jasna, želite zadržati postojeći odnos u obliku prijateljstva.

Međutim, ukoliko prijateljici želite dati signal da se u vama razvija nešto više od prijateljstva, odgovor na pitanje što kupiti prijateljici za rođendan će krenuti u drugom smjeru. Trebate biti pažljivi sa time i prethodno istražiti kroz razgovor ili šalu da li i prijateljica osjeća u istom smjeru, jer u protivnom bi jednostrani osjećaj ljubavi mogao dovesti u pitanje postojeće prijateljstvo. Ako imate neke naznake da bi prijateljica u vašem odnosu mogla gajiti nešto više od prijateljstva možda će upravo poklon za rođendan biti pokretač nove razine vašeg odnosa. Nerijetko se događa da žensko muška prijateljstva prerastu u ljubavne veze, tada možete kupiti poklon koji sadrži simbole ljubavi, bilo da se radi o nakitu, cvijeću koje simbolizira ljubav. Najvažnija je poruka koju šaljete kroz poklon te kakav je vaš odnos sa prijateljicom.

Što kupiti prijateljici za rođendan ako ste u besparici

Nalazite se u besparici, radite ali su troškovi života visoki pa vam kupovanje poklona predstavlja dodatno opterećenje i produbit će vašu zaduženost, ili ste nezaposleni pa vam je svaka lipa važna. Bliži se rođendan vaše prijateljice i pitate se što kupiti prijateljici za rođendan, a nemate novaca.

Svaki poklon i inače ne treba biti skup da bi slavljeniku donio pravu poruku koju želite poručiti. Ne treba vas previše zamarati kako će prijateljica shvatiti vaš skroman poklon jer ako vam je prava prijateljica poznata joj je vaša situacija i shvatit će skromnost poklona na ispravan način. Ukoliko doista ne shvaća vašu situaciju i naljuti se što joj niste kupili nešto skupo, onda vam i nije prava prijateljica pa se zapitajte tko vam je prijatelj.

Što kupiti prijateljici za rođendan kad nemate novaca, zapravo i ne trebate kupovati ništa već možete poklon izraditi sami ukoliko ste imalo skloni kreativnim izradama. Naročito ako se bavite hobijem u kojem izrađujete kreativne predmete. Na primjer hobi vam je slikanje, potrudite se naslikati sliku sa motivom za kojeg znate da će se svidjeti prijateljici ili izradite ukrasnu posudicu u obliku vaze ili za upotrebu u kuhinji, ili držanje nakita od predmeta koje ionako imate u svom domu. Ideja ima napretek, no ako i niste kreativni uvijek možete kupiti skromniji poklon u obliku šalica sa natpisima, biljaka u teglicama ili neku kremu za koju znate da prijateljica koristi, naravno ako si to možete priuštiti.

Tagovi: