Šta žene najviše napaljuje

Ljubav i veze

Šta žene najviše napaljuje

Šta žene najviše napaljuje kod muškaraca

Šta žene najviše napaljuje kod muškaraca možemo promatrati iz nekoliko perspektiva. Jedna od perspektiva bi bila fizički izgled muškarca, tj. što žene prvo primjećuju na muškarcu. Druga perspektiva bi mogla biti psihološka i to da li energija koju muškarci odašilju i status u društvu privlače žene. Šta žene najviše napaljuje kod muškarca kada je izgled u pitanju možemo svesti na zajednički nazivnik snage i razvijenosti mišića. Prije svega trebalo bi reći kako ovdje možemo pričati jedino o prosječnoj ženi, a ne nikako svakoj. Dakle nema nikakvog pravila što će se ženi najviše svidjeti na muškarcu i što će ju napaliti. Tajne nema i nikada se nećete moći svidjeti svakoj ženi. Jednostavno nekada trebati imati sreće u smislu da se ženi koja se vama sviđa, dopada ono što vi kao muškarac nudite. Dakle čak i ako ste najdominantiji i najseksipilniji muškarac na svijetu, postoji dobra šansa da jedan dio žena uopće nećete privlačiti kao muškarac.

Šta žene najviše napaljuje na muškom tijelu

Ipak, ako gledamo šta žene najviše napaljuje u većini slučajeva na muškom tijelu, odgovor bi svakako bio mišići i razvijena muskulatura. Razvijenost kod muškarca i veza sa seksipilom seže daleko u povijest, pa su visoki i snažni muškarci uvijek privlačili žene. Nekada je razvijen i snažan muškarac ženi značio sigurnost. Prije je to doslovno značilo opstanak, jer su jači muškarci mogli doslovno braniti svoju obitelj, a i mogli su uloviti i osigurati hranu. Ta sirova muževnost uvijek je privlačila žene, pa je i u današnje vrijeme kada život nije toliko opasan niti se hrana lovi, negdje u ženskim genima ostala zapisana privlačnost prema sirovoj snazi i mišićavom, razvijenom muškom tijelu. Jako i razvijeno tijelo znači i zdravlje, pa će žena kako bi joj djeca imala zdrave i jake gene od oca, birati jakog muškarca. Naravno ovdje se radi o nesvjesnoj radnji, već je to refleksno i prirodno razmišljanje. Dakle razvijena leđa, ruke, prsa tj. oni mišići koji će najviše definirati vaš izgled, na kraju će najviše i privlačiti žene. Razvijena muskulatura i mišići ne moraju u svakom slučaju biti ono šta žene najviše napaljuje, međutim u privlačenju žena možemo reći da će biti dodatan plus ako ne glavni razlog vaše seksualne privlačnosti.

Šta žene najviše napaljuje a nema veze sa izgledom

Ovdje možemo prvenstveno govoriti o psihološkim aspektima seksualne privlačnosti. Kada na prvu pomislite šta žene najviše napaljuje, odgovor bi bio vezan za fizički izgled. Međutim ima još nešta šta žene najviše napaljuje kod muškarca, a to je njegov gard, status u društvu i energija koju odašilje. Muškaraca mora biti dominantan i to ne samo fizički. Mora imati onaj x faktor, karizmu. Jedna od stvari za koje vjerovatno ne bi pomislili da privlači žene je tajanstvenost. Znači nemojte biti preglasni, već tajanstveni i enigmatični. To će sve zaintrigirati, a posebno žene. A kombinacija tajanstvenosti i izgleda je nenadmašna. Naravno uz tajanstvenost mora ići i određeno pokriće i kvalitete. Određene igrice, toplo hladno sa ženama mogu ih totalno seksualno zapaliti za vas. Nakon šta napravite prvi korak i upoznate se i ostvarite prvi kontakt, tada u punom smislu riječi budite muškarac. To vrijedi i za seks, dakle preuzmite inicijativu i budite dominantni kako bi se žena skroz napalila. I ovdje bi mogli zaključiti kako je na sve vezano za jednu vrstu egzistencije i sigurnosti, pa na kraju i seksualnosti.

Tagovi: