Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću

 

Serum za rast obrva

Sponzorirano

Serum za rast obrva

Serum za rast obrva koriste mnoge žene s tankim obrvama

Danas su u modi guste obrve, no još ne tako davno, u modi su bile tanke i poprilično počupane obrve. Takav trend tankih obrva slijedile su mnoge žene zbog čega su se njihove obrve poprilično prorijedile te sada s nestrpljenjem čekaju da ponovno narastu. Kod nekih se to događa sporo, dok kod nekih nema previše pomaka pa stoga koriste razne kozmetičke proizvode kojima dobivaju iluziju i izgled punijih obrva nego što one jesu. No kako bi se dobio dojam punih obrva, često je potrebna cijela paleta kozmetičkih proizvoda, od olovki za obrve preko raznih pudera, a neke žene ih čak i tetoviraju. Takvi zahvati znaju biti financijski izdašni te stoga žene traže alternative uz koje će potrošiti manje količine novaca. Serum za rast obrva iz tog razloga zanima mnoge jer smatraju da pomoću njega mogu potaknuti rast. Serum za rast obrva postao je popularan proizvod te ga se lako može naći na mnogim mjestima.

Serum za rast obrva prepun je hranjivih sastojaka

Serum za rast obrva prepun je sastojaka kao što su peptidi, biotidi, keratini i neki drugi sastojci koji imaju hranjiva svojstva koja potiču rast obrva. Pune obrve postižu se gustoćom dlačica te se tim hranjivim sastojcima pokušava potaknuti iste na rast kako bi narasle nove, a postojeće postale snažnije. Serum za rast obrva ponešto podsjeća na maskaru, osim što on ne ostavlja boju na obrvama. Nanosi se pomoću četkice koja se dobije uz serum koja izgleda poput one u maskari te se serum nanosi jedan do dva puta dnevno na obrve, osim ako na kupljenom proizvodu nije drugačije navedeno. Osim što pomažu rastu obrva, serumi se preporučuju na korištenje i svima onima koji imaju prirodno guste obrve jer one s vremenom mogu početi ispadati ili slabjeti što može dovesti do lomljivosti istih. Razni serumi, pa tako i onaj za obrve preporučuje se koristiti navečer prije spavanja na prethodno očišćene površine koje namjeravate tretirati.

Serum za rast obrva

Serum za rast obrva postao je popularan proizvod otkad su guste obrve ponovno u modi. Iz tog razloga su mnoge kozmetičke kuće plasirale svoje proizvode na tržište kako bi oni bili lakše dostupni. Serum za rast obrva moguće je pronaći u mnogim drogerijama, bolje opremljenim ljekarnama te mnogobrojnim internet trgovinama. Ukoliko serum kupujete online putem, vrlo često ćete vidjeti i recenzije korisnika koji su isti proizvod nabavili već ranije, što može olakšati odluku o kupovini proizvoda. Imajte na umu da djelotvornost nekog proizvoda ovisi o više faktora te stoga isti proizvod neće biti jednako djelotvoran kod svakoga. No ono što je najvažnije kod korištenja tog proizvoda je strpljivost jer rezultati ne dolaze instant od prve primjene proizvoda. Serumi djeluju kroz određen vremenski period te prvi rezultati obično budu vidljivi kroz nekoliko tjedana. Stoga, ukoliko se odlučite na korištenje ovog proizvoda budite malo strpljivi i nemojte odustati ukoliko ne primijetite rezultat u izrazito kratkom roku.

Tagovi:

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću